ΙΧ τράκαρε με ασθενοφόρο

ΕΝΩ ΜΕΤΕΦΕΡΕ ΑΣΘΕΝΗ ΜΕ ΚΟΡΟΝΟΪΟ ΣΤΟ ΓΝΛ

Δημοσίευση: 17 Σεπ 2021 15:47

Με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ Λάρισας που μετέφερε μάλιστα ασθενή με κορονοϊό, συγκρούστηκε ΙΧ επιβατικό αυτοκίνητο. Το τροχαίο ατύχημα σημειώθηκε στις 5.30 χθες τα ξημερώματα στη διασταύρωση των οδών Υψηλάντου και Ηρ. Πολυτεχνείου όταν, κάτω από

συνθήκες που ερευνά το Τμήμα Τροχαίας Λάρισας, το επιβατικό αυτοκίνητο που οδηγούσε 20χρονος συγκρούστηκε με το ασθενοφόρο που οδηγούσε ο 46χρονος οδηγός του ασθενοφόρου.
Το ασθενοφόρο κινούνταν από την οδό Υψηλάντου προς την οδό Ηρ. Πολυτεχνείου προκειμένου να μεταφέρει τον ασθενή στο Γενικό Νοσοκομείο Λάρισας, ενώ το επιβατικό αυτοκίνητο κινούνταν επί της Ηρ. Πολυτεχνείου και με κατεύθυνση προς την οδό Φαρσάλων. Από τη σύγκρουση (φωτ.) των δύο οχημάτων προκλήθηκαν -ευτυχώς- μόνο υλικές ζημιές, ενώ πέραν των δύο οδηγών, στο ΓΝΛ μεταφέρθηκαν για την παροχή πρώτων βοηθειών, ο 43χρονος διασώστης και συνεπιβάτης του ασθενοφόρου όπως και η 21χρονη συνεπιβάτιδα του ΙΧ.
Για τον 44χρονο ασθενή και νοσούντα από κορονοϊό ακολουθήθηκε ξεχωριστή διαδικασία για τη διακομιδή του στο Γενικό Νοσοκομείο.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
DEREE 2-4-24
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass