Μυήθηκαν στα μυστικά της ποδηλασίας

ΣΕ ΕΞΕΛΙΞΗ ΟΙ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΥΡΩΠΑΪΚΗ ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΚΙΝΗΤΙΚΟΤΗΤΑΣ ΣΤΗ ΛΑΡΙΣΑ

Δημοσίευση: 19 Σεπ 2021 15:03

Συνεχίζονται με ιδιαίτερο ενδιαφέρον οι εκδηλώσεις που οργανώνει ο Δήμος σε συνεργασία

με φορείς της πόλης, στο πλαίσιο υλοποίησης του ετήσιου θεσμού της «Ευρωπαϊκής Εβδομάδας Κινητικότητας». Κατά τη διάρκεια της χθεσινής ημέρας έγινε έκθεση ποδηλάτων στην Κεντρική πλατεία. Ακολούθησε ποδηλασία Αλληλεγγύης, επίδειξη Πρώτων Βοηθειών από τον Ερυθρό Σταυρό Λάρισας και εκδήλωση «HERO 2030» (πίστα δεξιοτεχνίας για ποδήλατα αφιερωμένη στους 17 στόχους για τη βιώσιμη ανάπτυξη των Ηνωμένων Εθνών, για παιδιά 3-6 ετών, εκπαιδευτική παρουσίαση «Ποδηλατώ στη φύση και στην πόλη και μαθαίνω τα μυστικά της ποδηλασίας»), Βιωματικό Εργαστήριο από το ΚΠΕ Κισσάβου-Ελασσόνας - «Ποδήλατο στη γνώση», «Εικαστικό εργαστήρι», «Τα λεωφορεία της τέχνης» από τους εικαστικούς των Λεσχών Πολιτισμού του Δήμου Λαρισαίων, Workshops από ποδηλατάδικα της πόλης (Nestor bikes, Dalavikas bikes, Ορθοπεταλιά) με θέμα «Συντήρηση του ποδηλάτου» και εύθυμα θεατρικά παιχνίδια: «Πράσινη κινητικότητα» από την ομάδα θεάτρου φόρουμ και Κλόουν Λάρισας την ΚΟΙΝΣΕΠ Edu Europe και επίδειξη Πρώτων Βοηθειών ΕΠΟΜΕΑ.
Στο πλαίσιο των εκδηλώσεων, σήμερα Κυριακή 19 Σεπτεμβρίου μεγάλο τμήμα των δρόμων του κέντρου της Λάρισας θα «κλείσει» για τα αυτοκίνητα, δίνοντας χώρο στους πεζούς και στα ποδήλατα. Επίσης σήμερα το Αστικό ΚΤΕΛ θα προσφέρει δωρεάν εισιτήριο για μαθητές και μισό εισιτήριο για ενήλικες.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
DEREE 2-4-24
ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΤΕΝΝΙΣ JUNIOR 2024
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass