Σύντομες Ειδήσεις

Δημοσίευση: 20 Σεπ 2021 17:12

Συνέλευση σήμερα, κάλπες από αύριο


*Στον Εμπορικό Σύλλογο Λάρισας
Η Εκλογική Συνέλευση των μελών του Εμπορικού Συλλόγου Λάρισας, θα πραγματοποιηθεί σήμερα στις 7 μ.μ. στην ισόγεια αίθουσα του Επιμελητηρίου Λάρισας. Στη Συνέλευση θα γίνει η εκλογή Προεδρείου και της Εφορευτικής Επιτροπής που θα δρομολογήσει τη διεξαγωγή των εκλογών για την ανάδειξη της νέας διοίκησης και των αντιπροσώπων στην ΟΕΜΕΘ. Οι αρχαιρεσίες θα πραγματοποιηθούν επί τρεις ημέρες, αύριο Τρίτη 21/9, μεθαύριο Τετάρτη 22/9 και την Πέμπτη 23/9 στην ισόγεια αίθουσα του Επιμελητηρίου από τις 8 π.μ. έως τις 9 μ.μ. Στις εκλογές θα τηρηθούν όλα τα απαραίτητα μέτρα για την προστασία και την αποφυγή της διασποράς της Covid-19.

Συνεδρίαση της Ενωσης Συνταξιούχων
Ανοικτό διοικητικό συμβούλιο θα πραγματοποιήσει αύριο Τρίτη 21/9 στις 10.30 π.μ στο ΕΚΛ η Ένωση Συνταξιούχων ΙΚΑ και Συγχωνευθέντων Ταμείων ν. Λάρισας. Η συνεδρίαση θα επικεντρωθεί στο πρόγραμμα δράσης για το επόμενο διάστημα και καλούνται οι συνταξιούχοι να λάβουν μέρος. Σημειώνεται πως σε πρόσφατη συνεδρίαση η Συντονιστική Επιτροπή Αγώνα (ΣΕΑ), μετά τις περιφερειακές συσκέψεις που έγιναν και τις προτάσεις των Σωματείων έχει αποφασιστεί να τιμηθεί αγωνιστικά η Παγκόσμια Μέρα Συνταξιούχων 1η Οκτώβρη και την Παρασκευή 8/10 θα πραγματοποιηθεί πανελλαδική συγκέντρωση στην Αθήνα στη Πλατεία Κλαυθμώνος
στις 11:30 π.μ. και θα ακολουθήσει πορεία στο Μέγαρο Μαξίμου.

Σε Δασαρχείο Λάρισας και ΤΕΕ αντιπροσωπεία της ΛΑΣΥ Θεσσαλίας
Αντιπροσωπεία της Λαϊκής Συσπείρωσης Θεσσαλίας, αποτελούμενη από τους περιφερειακούς συμβούλους Τάσο Τσιαπλέ και Ζήση Γκαραλιάκο, θα πραγματοποιήσει σήμερα Δευτέρα 20 Σεπτεμβρίου τις εξής συναντήσεις:
- Στις 10 π.μ, με τον δασάρχη Λάρισας.
- Στις 7.30 μ.μ., με αντιπροσωπεία της Διοικούσας Επιτροπής του ΤΕΕ Κεντρικής και Δυτικής Θεσσαλίας.

Συγκέντρωση ενάντια στις βάσεις
* Την Τετάρτη
Η Επιτροπή Ειρήνης Λάρισας και οι Φορείς που συμμετείχαν στη σύσκεψη ενάντια στην ελληνοαμερικάνικη συμφωνία για τις βάσεις στην Ελλάδα καλούν τους εργαζόμενους, τους συνταξιούχους, τη νεολαία και τους αυτοαπασχολούμενους σε συγκέντρωση διαμαρτυρίας ενάντια στη συμφωνία στην πλατεία Ταχυδρομείου μεθαύριο Τετάρτη 22 Σεπτέμβρη και ώρα 7 μ.μ. Όπως σημειώνουν μεταξύ άλλων οι διοργανωτές «για να καταδικάσουμε την Ελληνοαμερικανική Συμφωνία για τις Στρατιωτικές Βάσεις που ενισχύει η κυβέρνηση της ΝΔ η οποία προβλέπει -μεταξύ άλλων- την εγκατάσταση νέων βάσεων στη Λάρισα, στο Στεφανοβίκειο, την Αλεξανδρούπολη, τη Σκύρο, Καβάλα, Ξάνθη».

Αιμοδοσία Δικαστικών Υπαλλήλων
Ο Σύλλογος Δικαστικών Υπαλλήλων Λάρισας διοργανώνει την πρώτη του ανοιχτή εθελοντική αιμοδοσία, στην Κεντρική πλατεία Λάρισας, σήμερα Δευτέρα από τις 9 το πρωί έως τις 13.00. Όπως σημειώνεται από τον Σύλλογο «καλούμε τους υπαλλήλους όλων των υπηρεσιών που στεγάζονται στο Δικαστικό Μέγαρο Λάρισας, Δικαστικούς-εισαγγελικούς Λειτουργούς και Δικηγόρους να συμμετάσχουν, ώστε με αυτήν την ανιδιοτελή και πολύτιμη προσφορά τους, να ενισχυθεί η Τράπεζα Αίματος του Συλλόγου μας». Διευκρινίζεται πως όσοι προσέλθουν καλούνται να έχουν μαζί τους τον ΑΜΚΑ.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
ΣΕΞ ΣΤΗ ΓΑΥΔΟ
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ 1-3-24
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass