Στην παιδεία επενδύει ο Δήμος Ελασσόνας

ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΝΗΜΟΝΙΟΥ ΜΕ ΤΟ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ

Δημοσίευση: 26 Σεπ 2021 15:05

Ολοκληρώθηκαν οι διαδικασίες υπογραφής του Μνημονίου Συνεργασίας μεταξύ

του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας και του Δήμου Ελασσόνας, για την ενίσχυση της κοινωνικής και οικονομικής ανάπτυξης σε τοπικό επίπεδο.
Το Μνημόνιο υπέγραψαν ο δήμαρχος Ελασσόνας Νίκος Γάτσας και ο πρύτανης του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας Ζήσης Μαμούρης, ενώ στην εθιμοτυπική διαδικασία παρέστησαν ο αντιδήμαρχος Δημήτρης Καρανίκας, οι αντιπρυτάνεις κα Ιωάννα Λαλιώτου και Χαράλαμπος Μπιλλίνης, καθώς και η ειδική σύμβουλος του Δημάρχου κα Κατερίνα Ρόκκου.
Το νέο θεσμικό πλαίσιο, στο οποίο οι δύο φορείς συμφωνούν να συνεργαστούν, περιλαμβάνει μεταξύ άλλων τη δημιουργία ζεύξης με έμφαση στην καινοτομία προαγωγή της έρευνας προς όφελος της τοπικής κοινωνίας, την υλοποίηση ερευνητικών προγραμμάτων, την ανάπτυξη και διοργάνωση εκπαιδευτικών και επιμορφωτικών προγραμμάτων και την οργάνωση κοινών επιστημονικών δραστηριοτήτων.
Κατά τη συνάντησή τους οι δύο πλευρές είχαν την ευκαιρία να συζητήσουν σε ευχάριστο και εποικοδομητικό κλίμα και να θέσουν τις προτεραιότητες της νέας συνεργασίας, οι οποίες περιλαμβάνουν αρχικά, την παροχή επιμορφωτικών δυνατοτήτων που θα επικεντρώνονται σε επιστημονικούς και παραγωγικούς τομείς της πρωτογενούς και δευτερογενούς οικονομίας, αλλά και κάθε διεπιστημονικής προσέγγισης που προσανατολίζεται στην τοπική ανάπτυξη.

 

 

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
ΣΕΞ ΣΤΗ ΓΑΥΔΟ
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ 1-3-24
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass