Electronet Β.Κ. Καζάνα

Party γενεθλίων, Party τιμών και δώρων!

Δημοσίευση: 26 Σεπ 2021 9:00

Το Party χαμηλών τιμών και προσφορών ξεκίνησε στην Electronet B.K. Καζάνα!

Το δικό μας κατάστημα έχει γενέθλια κι εμείς γιορτάζουμε μαζί του με μοναδικές ευκαιρίες για φθηνές αγορές και φυσικά πλούσια δώρα!
Κάθε μέρα η Electronet B.K. Καζάνα χαρίζει σε έναν τυχερό από ένα μεγάλο δώρο, όπως ένα πλυντήριο ή μια τηλεόραση!!!! Για 10 μέρες προϊόντα των μεγαλύτερων εταιρειών διατίθενται σε τόσο μεγάλες προσφορές που καλύπτουν οποιαδήποτε ανάγκη και απαίτηση. Συσκευές όλων των επώνυμων εταιρειών διατίθενται σε προνομιακές τιμές που ισχύουν μόνο για αυτήν την περίοδο δίνοντας την ευκαιρία στους καταναλωτές να πραγματοποιήσουν τις πιο συμφέρουσες αγορές. Ό,τι κι αν χρειαστείτε από τις «κλασικές» ηλεκτρικές συσκευές μέχρι τηλεοράσεις 4Κ, ηλεκτρονικούς υπολογιστές, tablet, gadget, όλα διατίθενται σε απίστευτες τιμές που θα καλύψουν κάθε απαίτηση.
Και στον τομέα της θέρμανσης η Electronet B.K. Καζάνα πρωτοπορεί με λέβητες, σόμπες πέλετ και ξύλου, αντλίες θερμότητας, αφυγραντήρες. Συμμετέχει στο «Εξοικονομώ κατ’ οίκον» με αντλίες θερμότητας, κλιματιστικά και ηλιακούς θερμοσίφωνες σε ιδιαίτερα χαμηλές τιμές και με άτοκες δόσεις που πληρώνονται στο κατάστημα και όχι στις τράπεζες.
Χρόνια τώρα το δικό μας κατάστημα αποτελεί την πρώτη επιλογή των καταναλωτών! Για τον λόγο αυτόν ανταποδίδει την εμπιστοσύνη που του δείχνουν οι καταναλωτές για περισσότερα από 65 χρόνια τώρα, φροντίζοντας για τα καλύτερα στην καλύτερη τιμή!
Electronet Β. Κ. Καζάνα,
Διονύσου και Παπαδοπούλου,
πίσω από τα ΚΤΕΛ,
www.kazanas.gr

 

 

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
ΣΕΞ ΣΤΗ ΓΑΥΔΟ
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ 1-3-24
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass