Σύντομες Ειδήσεις

Δημοσίευση: 26 Σεπ 2021 15:00

Συνέλευση εργαζομένων της ΕΑΣ Λάρισας

Η Συντονιστική Επιτροπή των πρώην εργαζομένων της ΕΑΣ Λάρισας καλεί όλους τους εργαζομένους της ΕΑΣ σε Γενική Συνέλευση μεθαύριο Τρίτη 27 Σεπτεμβρίου στις 7 μ.μ. στη μεγάλη αίθουσα του Εργατικού Κέντρου Λάρισας για να συζητήσουν, ενόψει του δικαστηρίου στις 8/10/21, για την κατάταξη.

Η παρουσία όλων κρίνεται απαραίτητη. Στη Συνέλευση καλούνται και οι βουλευτές του Νομού να παρευρεθούν και να πάρουν θέση.

 

ΟΠΕΚΕΠΕ: Πλήρωσε 2.385 δικαιούχους

Περισσότερα από 8,7 εκατ. ευρώ πλήρωσε τις προηγούμενες ημέρες ο Οργανισμός Πληρωμών και Ελέγχου Κοινοτικών Ενισχύσεων Προσανατολισμού και Εγγυήσεων. Συγκεκριμένα, από τις 17/09/2021 έως τις 23/09/2021 ο ΟΠΕΚΕΠΕ κατέβαλε σε 2.385 δικαιούχους το ποσό των 8.760.503,55 ευρώ. Μεταξύ άλλων, οι πληρωμές αφορούν επενδύσεις σε υλικά στοιχεία ενεργητικού, νέους γεωργούς, αλλά και στη βελτίωση στην παραγωγή και εμπορία μελιού.

 

Αιμοδοσία της ΕΟΔΥΑ στη Νίκαια

Η Εθελοντική Ομάδα Διάσωσης και Υγειονομικών Αποστολών (ΕΟΔΥΑ) Λάρισας, πραγματοποιεί εθελοντική αιμοδοσία, για την ενίσχυση της νεοσύστατης τράπεζας αίματός της, σε συνεργασία με το Τμήμα Αιμοδοσίας του Πανεπιστημιακού Γενικού Νοσοκομείου Λάρισας την Τρίτη 12 Οκτωβρίου, από 14:00 έως 18:00, στη Νίκαια (Θ. Φαρμακίδου και Ρ. Φεραίου, πρώην Αγροτικό Ιατρείο). Το μήνυμα της αιμοδοσίας είναι: «Δεν ξεχνάμε αυτούς που έχουν ανάγκη». Πληροφορίες, στους υπεύθυνους εθελοντές αιμοδοσίας της ΕΟΔΥΑ κ. Μπέγα Αλμπέρτο, τηλ.: 6937-489.933 και Σακαβού Αγλαΐα (Λίτσα), τηλ.: 6979-107.527, καθώς και στο aimodosia.eodia@gmail.com.

 

Εγγραφές στο 2ο Σύστημα Προσκόπων

Άρχισαν οι εγγραφές στο 2ο Σύστημα Προσκόπων Λάρισας, όπου λειτουργούν τμήματα από 7 έως 11 ετών Λυκόπουλα, από 11 έως 15 ετών Πρόσκοποι, από 15 έως 18 ετών Ανιχνευτές και ενηλίκων εθελοντών βαθμοφόρων. Για περισσότερες πληροφορίες: 6978-682.788 Θάνος Παπαϊωάννου, 6976-919.851 Θανάσης Μακρής, 6948-602.145 Μάκης Λευκαδίτης και στην ιστοσελίδα www.2splarisas. weebly.com στη σελίδα στο facebook ή στη σελίδα στο Instagram second_scouts_ group_of_larisa.

 

Το ΕΚΛ καταγγέλλει απόλυση συνδικαλιστή

Η Διοίκηση του Εργατικού Κέντρου Λάρισας με ανακοίνωση καταγγέλλει πολυεθνική εταιρεία για «παράνομη και εκδικητική απόλυση του συναδέλφου Δ.Γ. εκλεγμένου συνδικαλιστή στο τοπικό παράρτημα του Επιχειρησιακού Σωματείου των εργαζομένων στην επιχείρηση, κι αντιπροσώπου στη Γενική Συνέλευση του ΕΚΝΛ».
Η ενέργεια αυτή όπως τονίζεται στην ανακοίνωση «έρχεται ως συνέχεια της επίθεσης που έχει εξαπολύσει η επιχείρηση τις προηγούμενες ημέρες με τις αλλαγές στις ατομικές συμβάσεις εργαζομένων της επιχείρησης» αναφέρει μεταξύ άλλων.

 

Ποδηλατάδα σήμερα στον Αγιόκαμπο

Ο Δήμος Αγιάς, με την υποστήριξη των τοπικών πολιτιστικών και επαγγελματικών συλλόγων, στο πλαίσιο εορτασμού της Παγκόσμιας Ημέρας Τουρισμού, διοργανώνει σήμερα παραλιακή ποδηλατάδα. Η διαδρομή των 10 χιλιομέτρων, για οικογένειες και όχι μόνο, θα έχει αφετηρία το λιμάνι του Αγιοκάμπου, με ώρα έναρξης στις 10:00 το πρωί, και τερματισμό στην Πλατανιά Βελίκας. Από τις 9:30 π.μ. θα πραγματοποιούνται οι εγγραφές των συμμετεχόντων στο λιμάνι του Αγιοκάμπου. Στον τερματισμό θα προσφερθούν εδέσματα στους συμμετέχοντες από τους τοπικούς συλλόγους, καθώς και δώρα και αναμνηστικά συμμετοχής. Η ομάδα του ΕΟΔ Λάρισας θα δώσει μαθήματα Πρώτων Βοηθειών και θα ακολουθήσει επίσκεψη στο Κάστρο Βελίκας χρησιμοποιώντας πράσινη μετακίνηση.

 

Αγρυπνία στον Αγ. Αχίλλιο για την Παναγία Γοργοϋπήκοο

Την Πέμπτη 30 Σεπτεμβρίου 2021, από τις 8.00 το βράδυ θα τελεστεί ιερά αγρυπνία στον Άγιο Αχίλλιο, για την εορτή της Παναγίας Γοργοϋπηκόου. Θα περιλαμβάνει το Μικρό Απόδειπνο με την ακολουθία των Χαιρετισμών στην Υπεραγία Θεοτόκο, τον Μικρό Αγιασμό, τον Εσπερινό μετ’ αρτοκλασίας, τον Όρθρο και τη Θεία Λειτουργία, κατά την οποία οι πιστοί θα μπορούν να μεταλάβουν των Αχράντων Μυστηρίων. Το πρωί της Παρασκευής 1 Οκτωβρίου ΔΕ θα τελεστεί Θεία Λειτουργία.

 

Μαθήματα ραδιοερασιτέχνη

Η Ένωση Ραδιοερασιτεχνών Θεσσαλίας (ΕΡΘΕ) προσπαθώντας να βοηθήσει συναδέλφους που, είτε θέλουν να θυμηθούν τις ορθές διαδικασίες επικοινωνίας και δεοντολογίας των επικοινωνιών, είτε θέλουν να γίνουν συνάδελφοι και να μάθουν περί του ραδιοερασιτεχνισμού, προτίθεται να διοργανώσει:
-Μαθήματα απόκτησης πτυχίου ραδιοερασιτέχνη Β’ περιόδου 2021, καθώς και
-Σεμινάριο λειτουργίας και χρήσεων σταθμού ασυρμάτου-κεραιών.
Στα μαθήματα μπορούν να μετέχουν δωρεάν τα εγγεγραμμένα μέλη του Συλλόγου και στο σεμινάριο οποιοδήποτε μέλος της ένωσης ενεργό ή μη, χωρίς καμία απαίτηση από τον Σύλλογο. Αιτήσεις συμμετοχής μέσω του erthe@sz4the.gr ή τηλεφωνικά στον πρόεδρο
του Συλλόγου, Κακαδιάρη Αθανάσιο, στο 6980-986.549. Δηλώσεις συμμετοχής έως 30 Σεπτεμβρίου αυστηρά.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
DEREE 2-4-24
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass