Κλέβουν αγροτικά και τα καίνε!

ΔΕΥΤΕΡΟ ΚΡΟΥΣΜΑ ΜΕΣΑ ΣΕ ΜΙΑ ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΣΤΑ ΦΑΡΣΑΛΑ * ΔΥΟ ΣΥΛΛΗΨΕΙΣ

Δημοσίευση: 08 Οκτ 2021 21:10
Το πρώτο αγροτικό αυτοκίνητο που είχε κλαπεί  και βρέθηκε κατεστραμμένο από φωτιά Το πρώτο αγροτικό αυτοκίνητο που είχε κλαπεί και βρέθηκε κατεστραμμένο από φωτιά

ΦΑΡΣΑΛΑ (Γραφείο «Ε»)
Ένα αγροτικό όχημα «έβαλαν» στο μάτι άγνωστοι, κλέβοντάς το, χθες τα ξημερώματα στα Φάρσαλα, όπου λίγη ώρα αργότερα κατέληξε μέσα στις φλόγες. Πρόκειται για τη δεύτερη περίπτωση καρμπόν, που εξετάζει η Αστυνομία, της κλοπής αγροτικού που καταλήγει στις φλόγες, μέσα σε σχεδόν μία εβδομάδα στην περιοχή των Φαρσάλων.


Συγκεκριμένα αγροτικό όχημα μάρκας “Volkswagen Taro” εκλάπη από αγνώστους, χθες τα ξημερώματα από σημείο που ήταν σταθμευμένο στην πόλη των Φαρσάλων. Στην πορεία του μετά από την κλοπή, προσέκρουσε σε 4 οχήματα, που ήταν σταθμευμένα στην πόλη προκαλώντας τους ζημιές και στη συνέχεια κατέληξε μέσα στις φλόγες, πλησίον του πάρκου Απιδανού. Μάλιστα είναι το δεύτερο περιστατικό μέσα σε σχεδόν μία εβδομάδα που συμβαίνει στα Φάρσαλα, καθώς είχε προηγηθεί κλοπή αγροτικού οχήματος, ίδιου τύπου, μάρκας “Toyota Hilux”, όπου κατέληξε και αυτό στις φλόγες στην περιφερειακή οδό της πόλης.  Στο σημείο κλήθηκε η Αστυνομία για να καταγράψει το περιστατικό και η Πυροσβεστική για τη φωτιά, ωστόσο παραμένουν ακόμη άγνωστα τα κίνητρα των δραστών, που τους οδήγησαν μετά την κλοπή, να κάψουν τα αγροτικά. Προανάκριση για τις δύο υποθέσεις διενεργεί το Α.Τ. Φαρσάλων, ενώ σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες η Αστυνομία έχει προβεί ήδη σε δύο συλλήψεις.

Του Γ. Γκαντέλου

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
ΣΕΞ ΣΤΗ ΓΑΥΔΟ
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ 1-3-24
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass