Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Δύο συλλήψεις και 41 τροχονομικές παραβάσεις

ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ ΤΗΣ ΕΛ.ΑΣ. ΣΤΗ ΣΥΝΟΙΚΙΑ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΣΜΥΡΝΗΣ

Δημοσίευση: 13 Οκτ 2021 16:50

«Συντονισμένη αστυνομική επιχείρηση» πραγματοποιήθηκε χθες το πρωί στη συνοικία της Νέας Σμύρνης στη Λάρισα «για την πρόληψη και καταστολή της εγκληματικότητας», στο πλαίσιο της οποίας «ελέγχθηκαν 87 άτομα και 73 οχήματα, συνελήφθησαν 2 άτομα και βεβαιώθηκαν 41 τροχονομικές παραβάσεις».

Αναλυτικότερα όπως σημειώνεται σε ανακοίνωση της ΕΛ.ΑΣ. «στη συγκεκριμένη επιχείρηση συμμετείχαν αστυνομικοί της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Λάρισας, της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής Εγκληματικότητας (Ο.Π.Κ.Ε.) Λάρισας, του Αστυνομικού Τμήματος Λάρισας, του Τμήματος Τροχαίας Λάρισας και της Μόνιμης Διμοιρίας Υποστήριξης της Διεύθυνσης Αστυνομίας Λάρισας.
Ειδικότερα, κατά τη διάρκεια της επιχείρησης: ελέγχθηκαν 87 άτομα, ελέγχθηκαν 73 οχήματα, διενεργήθηκαν 3 νομότυπες έρευνες σε οικίες, προσήχθησαν 4 άτομα, συνελήφθησαν 2 άτομα για παραβάσεις της νομοθεσίας περί όπλων, βεβαιώθηκαν συνολικά 41 τροχονομικές παραβάσεις, εκ των οποίων: 8 για παραβάσεις ταχύτητας, 3 για κίνηση στο αντίθετο ρεύμα, 2 για χρήση κινητού τηλεφώνου, 1 για μη χρήση ζώνης ασφαλείας, 1 για μη χρήση προστατευτικού κράνους και 26 λοιπές παραβάσεις, ενώ ακινητοποιήθηκε 1 όχημα.
Κατασχέθηκαν: μία καραμπίνα, ένα δίκαννο, μία σπάθα και 8 κυνηγητικά φυσίγγια. Επισημαίνεται ότι οι αστυνομικές αυτές δράσεις στοχεύουν στην αντιμετώπιση της εγκληματικότητας και την εμπέδωση του αισθήματος ασφάλειας των πολιτών και θα συνεχιστούν σε ολόκληρη τη Θεσσαλία» καταλήγει η ανακοίνωση της ΕΛ.ΑΣ., ενώ οι συλληφθέντες αναμένεται να οδηγηθούν στον Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Λάρισας.

Σχετικά Άρθρα