«Κοροϊδεύουν τους σεισμοπαθείς…»

Η «ΘΕΣΣΑΛΙΑ ΣΤΗΝ ΚΑΡΔΙΑ ΜΑΣ» ΚΑΤΑΓΓΕΛΛΕΙ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΚΑΙ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗ ΑΡΧΗ

Δημοσίευση: 14 Οκτ 2021 16:20

Οι περιφερειακοί σύμβουλοι της παράταξης «Η Θεσσαλία στην Καρδιά μας», Δέσποινα Αράπκουλε, Χρήστος Γελαλής, Κωνσταντίνος Καραμπάτσας και Πέτρος Τσακνάκης επισκέφτηκαν τον οικισμό των σεισμόπληκτων του Μεσοχωρίου για να ενημερωθούν για τις συνθήκες διαβίωσης και τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν.


Σύμφωνα με δελτίο Τύπου της παράταξης, στην ενημέρωση που έγινε από τον πρόεδρο του τοπικού διαμερίσματος κ. Ιωάννη Ζαρλαδάνη και κατοίκους του οικισμού, υπό καταρρακτώδη βροχή, βιώσανε πολλά από τα προβλήματα που ακούγανε από τους πολύπαθους πολίτες. Δυστυχώς, οι βαρύγδουπες εξαγγελίες από τους κυβερνώντες της κεντρικής εξουσίας και κατ’ επέκταση της περιφερειακής αρχής χρησιμοποιήθηκαν να διαμορφώσουν την κοινή γνώμη και να δημιουργήσουν μια ψεύτικη εικόνα. Ευτυχώς στη χώρα μας, έννοιες όπως η αλληλεγγύη, η προσφορά και ο εθελοντισμός ιεραρχούνται ψηλά από τους συμπολίτες μας και χάρη στις δωρεές τους, δημιουργήθηκε ο υπάρχων οικισμός, ενώ οι αυτονόητες υποχρεώσεις της πολιτείας χάνονται στο δαιδαλώδες της γραφειοκρατίας. Το οξύμωρο και η κοροϊδία είναι πως όταν πολλοί από τους σεισμοπαθείς της Θεσσαλίας, έξι μήνες μετά, δεν έχουν πάρει ακόμα ούτε ένα ευρώ, η κυβέρνηση υπόσχεται, εξαγγέλλει και διαφημίζει τις ταχύτατες διαδικασίες αποζημιώσεων με χιλιάδες ευρώ, τόσο στη Θεσσαλία όσο και σε άλλες περιοχές της πατρίδας μας.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
ΣΕΞ ΣΤΗ ΓΑΥΔΟ
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ 1-3-24
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass