Συνάντηση δικτύωσης στα Τέμπη

Μεταξύ Δήμου και ΚΕΘΕΑ ΕΞΟΔΟΣ

Δημοσίευση: 18 Οκτ 2021 15:50

Ο Δήμος Τεμπών σε συνεργασία με την Κινητή Μονάδα Περιφέρειας Θεσσαλίας (Λάρισα) πραγματοποίησε συνάντηση δικτύωσης και συνεργασίας, στο Αντλιοστάσιο του Δήμου Τεμπών. Το ΚΕΘΕΑ ΕΞΟΔΟΣ, παρουσίασε τη λειτουργία του προγράμματός του, όπου είναι πρόγραμμα απεξάρτησης και παρέχει ένα ολοκληρωμένο φάσμα υπηρεσιών σε ανθρώπους που αντιμετωπίζουν πρόβλημα χρήσης ή εξάρτησης, καθώς παρέχει συμβουλευτική υποστήριξη των οικογενειών τους.

Όλες οι υπηρεσίες τους παρέχονται δωρεάν, χωρίς υποκατάστατα, χωρίς λίστες αναμονής, χωρίς διακρίσεις, με σεβασμό στο απόρρητο των πληροφοριών.
Στη συνάντηση παρευρέθηκαν ο δήμαρχος Τεμπών κ. Μανώλης Γεώργιος που αναφέρθηκε στην ευαισθητοποίηση του Δήμου σε κοινωνικά θέματα που αφορούν τον κάθε πολίτη. Επίσης, παρευρέθηκαν οι αντιδήμαρχοι Μητσογάννης Νικόλαος, Γατζόγιας Παναγιώτης, από το Κέντρο Υγείας η επισκέπτρια Υγείας κ. Γιαννούλα Ιωάννα και η ιατρός κ. Δούκα Μαρία, η προϊστάμενη των Κοινωνικών Δομών κ. Τσικλητάρη Πανωραία, το προσωπικό του Κέντρου Κοινότητας, κοινωνικοί λειτουργοί Κούρτη Παναγιώτα και Καλογήρου Μαρία και η επιστημονική ομάδα του ΚΕΘΕΑ ΕΞΟΔΟΣ κ. Γκενούδη Βιργινία ψυχολόγος, η κοινωνική λειτουργός κ. Ελευθερία Βερουλάκη και από το διοικητικό προσωπικό η κ. Κανναβού Αντωνία.
Από πλευράς Δήμου θα παρέχεται χώρος στα εκάστοτε δημοτικά διαμερίσματα του Δήμου για να πραγματοποιούνται οι συναντήσεις της ομάδας του ΚΕΘΕΑ ΕΞΟΔΟΣ δύο φορές τον μήνα.
Οι συναντήσεις θα αναρτηθούν στο site του Δήμου Τεμπών και του Κέντρου Κοινότητας εντός ολίγων ημερών. Τηλέφωνα επικοινωνίας: 24953-50.113, 24950-61.448.
To Κέντρο Κοινότητας χρηματοδοτείται από το Ευρωπαϊκό Κοινωνικό Ταμείο στο πλαίσιο του Περιφερειακού Επιχειρησιακού Προγράμματος Θεσσαλίας 2014-2020.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
DEREE 2-4-24
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass