Πέθανε ο Γ. Χαϊδούλης

ΣΗΜΕΡΑ Η ΚΗΔΕΙΑ ΤΟΥ

Δημοσίευση: 21 Οκτ 2021 10:00

Την τελευταία του πνοή άφησε χθες το πρωί σε ηλικία 76 χρόνων, χτυπημένος από την επάρατη νόσο, ο παλιός συνδικαλιστής και ενεργό στέλεχος της πολιτικής ζωής του τόπου Γιώργος Χαϊδούλης.


Γεννημένος στον Αετόλοφο Αγιάς ο εκλιπών αποφοίτησε από την Ανωτέρα Σχολή Ηλεκτρονικών «ΑΝΑΣΤΑΣΙΑΔΗ» για να προσληφθεί στη συνέχεια στον ΟΤΕ υπηρετώντας ως τεχνικός εγκαταστάσεων, αρχικά στη Θήβα και ακολούθως στη Λάρισα.
Ανέπτυξε πλούσια κομματική δράση ως μέλος της ΕΡΕΝ και της Νέας Δημοκρατίας με σημαντικές θητείες ως πρόεδρος της Τ.Ε. κέντρου πόλης Λάρισας, αλλά και της ΝΟΔΕ, καθώς και έντονη συνδικαλιστική δραστηριότητα ως μέλος κεντρικών Δ.Σ. ΠΕΤΕΜ-ΟΤΕ, υπεύθυνος της ΔΑΚΕ Ι.Τ. για τον Νομό Λάρισας, μέλος Κεντρικής Επιτροπής ΔΑΚΕ και από το 1983 επί σειρά ετών στη διοίκηση του Εργατικού Κέντρου, του οποίου υπήρξε για τρία χρόνια γενικός γραμματέας (1994-1996) και για έξι χρόνια αντιπρόεδρος (1997-2002)
Παράλληλα, ο Γιώργος Χαϊδούλης άφησε το στίγμα του και στον χώρο της Τοπικής Αυτοδιοίκησης, καθώς διετέλεσε για δύο θητείες 1991-1992 και 1993-1994 εκλεγμένος από τα Κοινοτικά συμβούλια (21 κοινότητες με την Αγιά) νομαρχιακός σύμβουλος Επαρχίας Αγιάς.
Ήταν παντρεμένος με την Έλλη Χαϊδούλη και είχε δύο παιδιά, τον Θάνο και τη Μάρω.
Η κηδεία του Γιώργου Χαϊδούλη θα γίνει σήμερα στις 12 το μεσημέρι από τον Μητροπολιτικό Ναό του Αγίου Αχιλλίου και ο ενταφιασμός του θα γίνει στη γενέτειρά του, τον Αετόλοφο Αγιάς

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
ΣΕΞ ΣΤΗ ΓΑΥΔΟ
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ 1-3-24
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass