Επίσκεψη του ΥΦΕΘΑ Νικ. Χαρδαλιά, σε ΑΤΑ - 1η Στρατιά

ΕΝΗΜΕΡΩΘΗΚΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΚΑΙ ΤΟ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΙΑΚΟ ΤΟΥΣ ΕΡΓΟ

Δημοσίευση: 23 Οκτ 2021 15:05

O υφυπουργός Εθνικής Άμυνας Νικ. Χαρδαλιάς, με αφορμή και την ανάληψη καθηκόντων, συνοδευόμενος από τον υπαρχηγό ΓΕΕΘΑ αντιναύαρχο Ιωάννη Δρυμούση πραγματοποίησε χθες επίσκεψη στο Αρχηγείο Τακτικής Αεροπορίας και στην 1η Στρατιά/EU-OHQ, στη Λάρισα.

Στο πλαίσιο των επισκέψεων, ο κ. Χαρδαλιάς ενημερώθηκε από τις Διοικήσεις των Μειζόνων Επιχειρησιακών Σχηματισμών για την οργάνωση, την αποστολή, το επιχειρησιακό τους έργο και τις προκλήσεις που αντιμετωπίζουν, ενώ είχε την ευκαιρία να συνομιλήσει με το προσωπικό.
Αναλυτικότερα ο κ. Χαρδαλιάς επισκέφθηκε τις έδρες του ΑΤΑ και της 1ης Στρατιάς, το Εθνικό Κέντρο Αεροπορικών Επιχειρήσεων (ΕΚΑΕ) και το 1ο ΑΚΕ (Αεροπορικός Έλεγχος Μέσων Αεράμυνας – Κέντρο Σύνθεσης και Παραγωγής Αεροπορικής Εικόνας), την 337 Μοίρα, καθώς και το Ελληνικό Στρατηγείο Επιχειρήσεων Ευρωπαϊκής Ένωσης (ΕΣΕΕΕ). Επίσης, ξεναγήθηκε στον Χώρο Ιστορικών Εκθεμάτων «Μορφές Αεροπορικού Πνεύματος» του ΑΤΑ.
Τον υφυπουργό Εθνικής Άμυνας υποδέχθηκαν ο αρχηγός ΤΑ αντιπτέραρχος Θεμ. Μπουρολιάς και ο διοικητής 1ης Στρατιάς/EU–OHQ αντιστράτηγος Πέτρ. Δεμέστιχας.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
DEREE 2-4-24
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass