Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στο κέντρο της Λάρισας

ΤΗΝ ΠΕΜΠΤΗ ΛΟΓΩ ΤΗΣ ΠΑΡΕΛΑΣΗΣ

Δημοσίευση: 26 Οκτ 2021 15:30

Από την Αστυνομική Διεύθυνση Λάρισας ανακοινώνεται ότι μεθαύριο Πέμπτη, κατά τη διάρκεια της παρέλασης της 28ης Οκτωβρίου, για τη διευκόλυνση της κυκλοφορίας και στάθμευσης των οχημάτων, καθώς και την πρόληψη τροχαίων ατυχημάτων αποφασίστηκαν κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στη Λάρισα.

Αναλυτικότερα απαγορεύεται η στάθμευση και η κυκλοφορία κάθε είδους οχήματος, από τις 09:00 ώρα της 28ης Οκτωβρίου 2021 και μέχρι πέρατος της παρέλασης και της αποχώρησης των επισήμων: Στην οδό Κύπρου, από τη διασταύρωσή της με την οδό Ταγ. Βελησσαρίου, μέχρι τη διασταύρωση με την οδό 28ης Οκτωβρίου. Στην οδό Νικηταρά. Στην οδό 28ης Οκτωβρίου, από τη διασταύρωσή της με την οδό Κύπρου μέχρι τη διασταύρωση με την οδό Μανδηλαρά. Στην οδό Μανωλάκη, από τη διασταύρωσή της με την οδό Κενταύρων, μέχρι τη διασταύρωση με την οδό Κύπρου. Στην οδό Κενταύρων. Στην οδό 23ης Οκτωβρίου, από τη διασταύρωσή της με την οδό Κύπρου μέχρι την οδό Χρυσοχόου. Στην οδό Φιλελλήνων, από τη διασταύρωσή της με την οδό Βενιζέλου μέχρι τη διασταύρωσή της με την οδό Κύπρου. Η κίνηση των οχημάτων θα γίνεται μέσω παρακαμπτηρίων οδών.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
DEREE 2-4-24
ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΤΕΝΝΙΣ JUNIOR 2024
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass