Στήριξη ανέργων Ρομά της Λάρισας

ΑΠΟ ΤΟ ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ ΡΟΜΑ ΤΟΥ ΚΕΝΤΡΟΥ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΛΑΡΙΣΑΙΩΝ

Δημοσίευση: 26 Οκτ 2021 16:40

Το Παράρτημα Ρομά του Κέντρου Κοινότητας της Αντιδημαρχίας Κοινωνικής Πολιτικής και Εκπαιδευτικών Δράσεων του Δήμου Λαρισαίων, εστιάζοντας στην ενδυνάμωση των ωφελούμενών του, στοχεύει στην ενημέρωση, στην εκπαίδευση και στη συμβουλευτική υποστήριξή τους, μέσω παρεχόμενων υπηρεσιών και προγραμμάτων.

Για τον λόγο αυτόν και σε συνέχεια της συνεργασίας του με το Ινστιτούτο Εργασίας ΙΝΕΓΣΕΕ, το Παράρτημα Ρομά παρέχει τη δυνατότητα της επαγγελματικής συμβουλευτικής εργαζομένων και ανέργων Ρομά, σε θέματα συμβουλευτικής και εκπαίδευσης πάνω σε αποτελεσματικές μεθόδους αναζήτησης εργασίας και σύνταξης σωστού και ολοκληρωμένου βιογραφικού. Πρόκειται για υπηρεσίες ατομικής συμβουλευτικής και στοχεύει στην ενδυνάμωση των ατόμων για επαγγελματική ανάπτυξη και βελτίωση των δεξιοτήτων τους κατά την αναζήτηση της εργασίας. Τα εργαστήρια πραγματοποιούνται στον χώρο του Παραρτήματος Ρομά κατόπιν ραντεβού και τηρώντας όλα τα πρωτόκολλα κατά του covid-19, με συντονιστή τον σύμβουλο εργασίας της ΙΝΕ/ΓΣΕΕ Αχιλλέα Βαϊόπουλο.
Για πληροφορίες Παράρτημα Ρομά Κέντρου Κοινότητας Δήμου Λαρισαίων, Δημοσθένους 45 Νέα Σμύρνη, τηλ. 2410-231.122, emailkkoinotitasroma@larissa.gov.gr Το Κέντρο Κοινότητας με Παράρτημα Ρομά του Δήμου Λαρισαίων εντάσσεται στο «Περιφερειακό Επιχειρησιακό Πρόγραμμα Θεσσαλίας 2014-2020» και συγχρηματοδοτείται από το Ευρωπαϊκό Κοινωνικό Ταμείο.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
DEREE 2-4-24
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass