Εκτύπωση αυτής της σελίδας

«Αιφνιδιαστικό ...διάλειμμα της πανδημίας»

ΣΥΜΒΟΥΛΟΙ ΤΗΣ ΑΝΤΙΠΟΛΙΤΕΥΣΗΣ ΚΑΤΑΓΓΕΛΛΟΥΝ ΤΗ ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΑΡΧΗ ΚΙΛΕΛΕΡ

Δημοσίευση: 30 Οκτ 2021 16:40

Επιστολή προς τον πρόεδρο του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Κιλελέρ κ. Σπ. Καλέτσιο, απέστειλαν οι ανεξάρτητοι δημοτικοί σύμβουλοι Γιώργος Ακριβούλης, Γιώργος Καρυούδης και Βασίλης Χατζούλης, με την οποία διαμαρτύρονται για την αιφνιδιαστική απόφαση του προέδρου να μετατρέψει τη διά ζώσης συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου σε διαδικτυακή, λίγες μόνον ώρες πριν τη διεξαγωγή του.


Στην επιστολή τους οι ανεξάρτητοι δημοτικοί σύμβουλοι αναφέρουν:
«Αξιότιμε κ. Πρόεδρε, με μια αιφνιδιαστική απόφαση μετατρέψατε τη σημερινή συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου από διά ζώσης σε διαδικτυακή, επικαλούμενος την έξαρση των κρουσμάτων της πανδημίας των τελευταίων ημερών.
Η απόφασή σας αυτή μας αιφνιδίασε και στην πραγματικότητα μας υποχρέωσε να μην παραστούμε στη συνεδρίαση, αφού ήταν προγραμματισμένη για τις 7.30 σήμερα το απόγευμα (Παρασκευή 29 Οκτωβρίου 2021) και η απόφασή σας για αλλαγή ελήφθη αργά το μεσημέρι (2.30 μ.μ.).
Οι αποφάσεις αυτές δείχνουν προχειρότητα και ερασιτεχνικούς χειρισμούς. Ο ισχυρισμός από την άλλη ότι αιτία της αλλαγής είναι η έξαρση της πανδημίας, προκαλεί προβληματισμό, αφού μόλις χθες - ημέρα της Εθνικής Επετείου - το σύνολο σχεδόν της δημοτικής ομάδας της πλειοψηφίας του Δημοτικού Συμβουλίου, παρακάθισε σε γεύμα που παρέθεσε ο Δήμαρχος με τη συμμετοχή μάλιστα εκπροσώπων της Περιφέρειας, χωρίς να υπάρχει καμιά ανησυχία για τη μετάδοση του ιού.
Τι συνέβη τελικά; Η ανησυχία για τη μετάδοση του ιού έκανε ένα διάλειμμα για να «χωρέσει» το τραπέζι του δημάρχου και από σήμερα επανήλθε;
Είναι αυτονόητο, ότι τέτοιου είδους αλλαγές, θα πρέπει να γίνονται αφού οι σύμβουλοι ενημερώνονται εγκαίρως, με βάση τον προγραμματισμό και τη συναίνεση».

Σχετικά Άρθρα