Τίμησαν λιτά την ιστορική επέτειο

ΔΗΜΟΣ ΕΛΑΣΣΟΝΑΣ ΚΑΙ ΦΟΡΕΙΣ *ΒΡΑΔΙΝΗ ΕΠΕΤΕΙΑΚΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΤΟΥ ΣΩΜΑΤΕΙΟΥ ΕΡΓΑΤΟΤΕΧΝΙΤΩΝ ΟΙΚΟΔΟΜΩΝ

Δημοσίευση: 18 Νοε 2021 21:10

ΕΛΑΣΣΟΝΑ (Γραφείο «Ε»)
Με λιτές εκδηλώσεις μνήμης, προσαρμοσμένες στα περιοριστικά προληπτικά μέτρα κατά της εξάπλωσης του «Covid-19», Δήμος Ελασσόνας και φορείς της περιοχής τίμησαν την ιστορική επέτειο της εξέγερσης του Πολυτεχνείου.


Ανάμεσά τους, η Ο.Μ. ΣΥΡΙΖΑ-Π.Σ. Ελασσόνας, το Γυμνάσιο Ελασσόνας, το Σωματείο Εργατοτεχνιτών Οικοδόμων Επαρχίας Ελασσόνας, το ΠΑΜΕ, το Κ.Κ.Ε. κ.ά.
Χθες το πρωί, στις σχολικές μονάδες της επαρχίας Ελασσόνας πραγματοποιήθηκαν επετειακές εκδηλώσεις (απαγγελίες ποιημάτων, ομιλίες, μουσικές, αφηγήσεις, κ.ά.) για την ηρωική εξέγερση - «σταθμό» στη σύγχρονη ιστορία της χώρας.
Ακολούθησε συμβολική κατάθεση στεφάνων στο Μνημείο της Εθνικής Αντίστασης (στο ομώνυμο πάρκο, κοντά στο Δημαρχείο) και τήρηση σιγής ενός λεπτού.
Στη λιτή εκδήλωση παρόντες ήταν ο δήμαρχος Ελασσόνας Νίκος Γάτσας, οι αντιδήμαρχοι Δημ. Καρανίκας, Γιώργος Κυριλλίδης, Γιάννης Καριπίδης, Χρήστος Παπαδημητρίου, Γιάννης Νάνος, δημοτικοί σύμβουλοι, ο συντονιστής γραμματέας της Ο.Μ. ΣΥΡΙΖΑ-Π.Σ. Ελασσόνας Νίκος Μπίκιας με μέλη του Συντονιστικού και αντιπροσωπεία μαθητών του Γυμνασίου Ελασσόνας με εκπαιδευτικούς.

ΤΟ ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΟΙΚΟΔΟΜΩΝ
Αργά το απόγευμα, το Σωματείο Εργατοτεχνιτών Οικοδόμων Επαρχίας Ελασσόνας με τη συνεργασία του ΠΑΜΕ, του Κ.Κ.Ε., Αγροτοκτηνοτροφικών Συλλόγων της επαρχίας, του Παραρτήματος ΠΕΑΕΑ, συνταξιούχων, πραγματοποίησαν εκδήλωση μνήμης στο Μνημείο Εθνικής Αντίστασης για τον ηρωικό ξεσηκωμό του Πολυτεχνείου, με ομιλητή τον πρόεδρο του Σωματείου Παναγιώτη Νούσια και κατάθεση στεφάνων.
Παρόντες οι δημοτικοί σύμβουλοι Δημήτρης Αβρανάς και Νίκος Βακράτσας, φορείς της περιοχής, κ.ά.

Του Γιάννη Μουκίδη

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
DEREE 2-4-24
ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΤΕΝΝΙΣ JUNIOR 2024
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass