Σύντομες Ειδήσεις

Δημοσίευση: 20 Νοε 2021 15:10

Εκλογές στον Σύλλογο Υπαλλήλων ΥΕΘΑ

Το Διοικητικό Συμβούλιο του Συλλόγου Υπαλλήλων ΥΕΘΑ/ΓΕΣ Ν. Λάρισας με απόφαση που ελήφθη στη συνεδρίαση της 17ης Νοεμβρίου καλεί τα μέλη του σε Γενική Συνέλευση (εκλογοαπολογιστική) που θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή 3 Δεκεμβρίου 2021, στον χώρο συγκεντρώσεων του 303 ΠΕΒ.

Στην ίδια συνεδρίαση αποφασίσθηκε οι εκλογές για την ανάδειξη νέου Διοικητικού Συμβουλίου, Εξελεγκτικής Επιτροπής, Εκπροσώπων για την Ομοσπονδία και το Νομαρχιακό Τμήμα της ΑΔΕΔΥ, να πραγματοποιηθούν τη 17η Δεκεμβρίου 2021 στο Εργατικό Κέντρο Λάρισας. Καλούνται όλα τα μέλη του Συλλόγου να συμμετέχουν στη Γενική Συνέλευση και στην εκλογική διαδικασία.

 

Νέα διοίκηση στον Σύλλογο Γονέων του 8ου Γυμνασίου

Συγκροτήθηκε σε σώμα το νέο Δ.Σ. του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων του 8ου Γυμνασίου Λάρισας, μετά τις εκλογές που πραγματοποιήθηκαν στις 11 Νοεμβρίου. Το νέο Δ.Σ. απαρτίζουν οι:  Πρόεδρος: Γαντζούδης Θεόδωρος. Αντιπρόεδρος: Ανθίδου Δέσποινα. Γραμματέας: Κλεισιάρη Στέλλα. Ταμίας: Μακρίδης Χρήστος. Μέλη: Καΐσης Άγγελος, Μαρκόπουλος Νικόλαος, Σίσκου Δήμητρα.

 

Θεία Λειτουργία στο Χαρίσειο Ιδρυμα
Ενόψει της μεγάλης δεσποτικής εορτής των Χριστουγέννων, θα τελείται καθημερινά Θεία Λειτουργία στο Χαρίσειο Ίδρυμα της Ιεράς Μητροπόλεως Λαρίσης & Τυρνάβου (στον κόμβο της Ραχούλας), από 7:30 π.μ. μέχρι και τις 9:15 π.μ. Για περισσότερες πληροφορίες στον υπεύθυνο του ιδρύματος π. Δωρόθεο και στο τηλ. 6979-673.120.

 

 Η Μεσοράχη πανηγυρίζει τα Εισόδια Της Θεοτοκου
Το διήμερο 20 - 21 Νοεμβρίου η Μεσοράχη πανηγυρίζει για την εορτή των Εισοδίων Της Θεοτόκου. Οι πανηγυρικές Ιερές Ακολουθίες θα τελεσθούν κατά το ακόλουθο πρόγραμμα:
Σήμερα Σάββατο 20 Νοεμβρίου το απόγευμα στις 18:00 μέγας Πανηγυρικός Εσπερινός μετ’ αρτοκλασίας.
Κυριακή 21 Νοεμβρίου το πρωί στις 7:30 πανηγυρικός. Όρθρος της Εορτής και Πανηγυρική Θεία Λειτουργία.
Παρακαλούνται οι ευσεβείς και φιλέορτοι Χριστιανοί να παρέλθουν στις Πανηγυρικές Ιερές Ακολουθίες, τιμώντας και μεγαλύνοντας το Πάνσεπτο Πρόσωπο της Κυρίας Θεοτόκου.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
ΣΕΞ ΣΤΗ ΓΑΥΔΟ
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ 1-3-24
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass