140 χρόνια ελεύθερη Θεσσαλία

ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΑΝΘΕΣΣΑΛΙΚΗ ΣΤΕΓΗ

Δημοσίευση: 24 Νοε 2021 15:02

Η Ομοσπονδία Θεσσαλικών Σωματείων Αττικής «Η ΠΑΝΘΕΣΣΑΛΙΚΗ ΣΤΕΓΗ»,

διοργανώνει επετειακή εκδήλωση με τίτλο «140 Χρόνια Ελεύθερη Θεσσαλία» που θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 28 Νοεμβρίου, στον Ι.Ν. Αγίας Αικατερίνης (Γαληνού και Χαιρεφώντος– Πλάκα), στις 10.15 π.μ.
Το πρόγραμμα της εκδήλωσης περιλαμβάνει: Πανηγυρική Δοξολογία στον Ι.Ν. Αγίας Αικατερίνης και αρτοκλασία. Χαιρετισμό από τον πρόεδρο της Πανθεσσαλικής Στέγης Δρ. Στέφανο Κούτρα. Τον πανηγυρικό της ημέρας θα εκφωνήσει ο υφυπουργός στον πρωθυπουργό κ. Χρήστος Τριαντόπουλος.
Θα ακολουθήσει πομπή τιμητικού παραδοσιακού αγήματος, επίσημων προσκεκλημένων και παρευρισκόμενων προς το Μνημείο «Άγνωστου Στρατιώτη» στην πλατεία Συντάγματος και κατάθεση στεφάνων. Παραδοσιακοί χοροί της Θεσσαλίας θα παρουσιαστεούν από τα χορευτικά σχήματα των Θεσσαλικών Συλλόγων: Σύλλογος Θεσσαλών Γαλατσίου «Η Αργώ», Σύλλογος Θεσσαλών Νέας Ιωνίας, Σύλλογος Θεσσαλών Φυλής «ο Ρήγας Φεραίος», Σύλλογος Θεσσαλών Χαϊδαρίου «Η Θεσσαλική Γη», Σύλλογος Θεσσαλών Θριασίου Πεδίου. Θα παραστεί η Φιλαρμονική του Δήμου Αθηναίων.
ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΕΠΕΤΕΙΑΚΗΣ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ
10:15 Προσέλευση Ι.Ν. Αγίας Αικατερίνης. 10:30 Πανηγυρική δοξολογία. 11:00 Χαιρετισμός προέδρου «Πανθεσσαλικής Στέγης». 11:15 Εκφώνηση πανηγυρικού της ημέρας από τον υπουργό στον πρωθυπουργό κ. Χρήστο Τριαντόπουλο. 11:45 Πομπή με παραδοσιακά αγήματα. 12:15 Κατάθεση στεφάνων στο μνημείο Αγνώστου Στρατιώτη. 12:25 Εθνικός Ύμνος- Φιλαρμονική του Δήμου Αθηναίων. 12:30 Παρουσίαση παραδοσιακών χορών από Θεσσαλικούς Συλλόγους της Αττικής. 13:00 Λήξη εκδήλωσης.

 

 

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
DEREE 2-4-24
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass