Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Νέα πρόσωπα σε Δ.Ε.Υ.Α.ΕΛ. και Ο.Κ.Π.Α.Π. Δήμου Ελασσόνας

ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΗΣ Δ.Ε.Υ.Α. Ο ΘΑΝΑΣΗΣ ΓΕΡΟΦΩΚΑΣ ΚΑΙ ΤΟΥ Ο.Κ.Π.Α.Π. Ο ΘΑΝΑΣΗΣ ΚΑΛΥΒΑΣ

Δημοσίευση: 24 Νοε 2021 15:06

ΕΛΑΣΣΟΝΑ (Γραφείο «Ε») Του Γιάννη Μουκίδη
Νέα πρόσωπα στα όργανα του Δήμου Ελασσόνας, μετά από πρόταση του δημάρχου

Ελασσόνας Νίκου Γάτσα, στη θέση παραιτηθέντων μελών. Νέος πρόεδρος της Δημοτικής Επιχείρησης Ύδρευσης Αποχέτευσης Ελασσόνας (Δ.Ε.Υ.Α.ΕΛ.) αναλαμβάνει ο Θανάσης Γεροφωκάς, κτηνοτρόφος - επιχειρηματίας, με καταγωγή από τα Καλύβια Ελασσόνας, που θήτευσε ως δημοτικός σύμβουλος και στην προηγούμενη δημαρχιακή θητεία. Θέσεις στη νέα διοίκηση αναλαμβάνουν οι Φρόσω Καρκαβανίδου - Σκρέτα, Κίμων Τσούρης και Γιώργος Κατσιούρας. Σε πρόσφατη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Ελασσόνας, ο δήμαρχος Νίκος Γάτσας ευχαρίστησε για τις υπηρεσίες τους τα παραιτηθέντα και αποχωρούντα μέλη της επιχείρησης, ευχήθηκε καλή θητεία στη νέα διοίκηση και ευχαρίστησε ακόμη τον πρώην πρόεδρο της επιχείρησης Ιπποκράτη Τζιουμακλή, αναφέροντας χαρακτηριστικά πως «υπήρξε υποδειγματικός πρόεδρος». Από την πλευρά του, ο νέος πρόεδρος της ΔΕΥΑΕΛ Θανάσης Γεροφωκάς, ευχαρίστησε τον δήμαρχο Νίκο Γάτσα, για την εμπιστοσύνη αναθέτοντάς του αυτή τη θέση και το Δημοτικό Συμβούλιο για την αποδοχή της πρότασης του δημάρχου. Ακόμη, ευχαρίστησε τον πρώην πρόεδρο της ΔΕΥΑΕΛ για τη συνεργασία.
*Νέος πρόεδρος στον Οργανισμό Κοινωνικής Προστασίας, Αλληλεγγύης και Παιδείας (Ο.Κ.Π.Α.Π.) Δήμου Ελασσόνας, μετά από ανάλογη πρόταση του δημάρχου Νίκου Γάτσα, αναλαμβάνει ο δημοτικός σύμβουλος Θανάσης Καλύβας, συνταξιούχος ιδιωτικός υπάλληλος, με καταγωγή από το Λουτρό Ελασσόνας.
Μετά τις παραιτήσεις των Κώστα Τσανούσα (αποχωρών πρόεδρος), Φρόσως Καρκαβανίδου - Σκρέτα, Χάρη Κατσαβού, Κλεοπάτρας Οικονομίδου, θέσεις στη νέα διοίκηση αναλαμβάνουν οι Κώστας Δήμκος, Γιάννης Νάνος, Θωμάς Στούπας και Μαρία Βούζα.
Σημειώνεται ότι στη θέση της αντιπροέδρου του Οργανισμού παραμένει η Έλενα Ταζέ - Νίκου.
Ευχαριστίες και εδώ στα αποχωρούντα μέλη της διοίκησης του ΟΚΠΑΠ για τις υπηρεσίες τους από τον δήμαρχο Ελασσόνας Ν. Γάτσα και ευχές για καλή και αποδοτική θητεία στη νέα διοίκηση.