Στις κάλπες σήμερα οι Λαρισαίοι δικηγόροι

ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΔΕΙΞΗ ΝΕΟΥ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΚΑΙ ΜΕΛΩΝ Δ.Σ.

Δημοσίευση: 28 Νοε 2021 15:20

Στις κάλπες αναμένεται να προσέλθουν σήμερα εκατοντάδες δικηγόροι για την ανάδειξη νέου προέδρου, αλλά και των 14 μελών του Διοικητικού Συμβουλίου του Δικηγορικού Συλλόγου Λάρισας.

Οι εκλογές θα διεξαχθούν στην αίθουσα του 1ου ορόφου του Μεγάρου Δικηγόρων (από τις 7 το πρωί έως τις 7 το απόγευμα) με τήρηση των υγειονομικών μέτρων και τους δικηγόρους να ψηφίζουν με ξεχωριστό ψηφοδέλτιο για την ανάδειξη προέδρου και σε ενιαίο ψηφοδέλτιο για την ανάδειξη των μελών του Δ.Σ. Αναλυτικότερα την ψήφο των 752 Λαρισαίων δικηγόρων, θα διεκδικήσουν για το αξίωμα του προέδρου οι υποψήφιοι: Μπασδέκη Νικολέττα, Μπραζιώτης Χρήστος και Τσάτσαρος Τρύφων.
Για το αξίωμα του συμβούλου, υποψήφιοι είναι οι εξής 42: ΑΛΕΞΑΝΔΡΗ ΓΕΩΡΓΙΑ, ΑΝΔΡΙΤΣΟΠΟΥΛΟΣ ΑΝΔΡΕΑΣ, ΒΑΚΡΑΤΣΑΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ, ΒΑΛΑΣΗ ΣΤΑΜΑΤΙΑ, ΒΕΛΗΣΣΑΡΙΟΥ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ, ΒΡΑΚΑΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ, ΓΙΑΝΝΟΥΛΑΣ ΦΩΤΙΟΣ, ΓΚΑΓΚΑ ΦΑΙΔΡΑ, ΓΚΑΝΑΤΣΙΟΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ, ΔΑΚΤΥΛΑ ΑΣΗΜΟΥΛΑ, ΔΗΜΟΒΕΛΗΣ ΠΕΤΡΟΣ, ΔΙΑΜΑΝΤΗ ΕΥΑΓΓΕΛΙΑ, ΔΙΑΝΕΛΛΑΚΗΣ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ, ΖΙΑΓΚΑΣ ΙΩΑΝΝΗΣ, ΖΟΥΛΟΥΜΗ ΜΑΡΙΑ, ΘΕΟΔΩΡΟΠΟΥΛΟΣ ΑΓΓΕΛΟΣ, ΚΑΛΟΓΕΡΑΣ ΣΤΥΛΙΑΝΟΣ, ΚΑΤΣΙΔΗ ΑΝΑΣΤΑΣΙΑ, ΚΑΤΣΙΚΑ ΜΑΡΙΑ, ΚΟΛΟΚΥΘΟΠΟΥΛΟΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ, ΚΥΡΙΑΚΙΔΗΣ ΜΙΧΑΗΛ, ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΙΔΟΥ ΑΛΕΞΑΝΔΡΑ, ΛΙΛΕΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ, ΜΕΡΙΣΙΩΤΗ ΕΛΕΝΗ, ΜΗΛΙΟΥ ΕΥΡΥΔΙΚΗ, ΜΙΓΑ-ΚΑΤΣΟΓΙΑΝΝΗ ΔΕΣΠΟΙΝΑ, ΜΠΑΛΑΤΣΟΥΚΑΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ, ΜΠΑΤΖΙΑΝΟΥΛΗΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ, ΝΑΝΟΥ ΒΑΣΙΛΙΚΗ-ΜΑΡΙΑ, ΝΑΣΙΟΠΟΥΛΟΥ ΑΘΗΝΑ, ΝΤΟΥΜΟΣ ΧΑΡΙΣΙΟΣ, ΠΑΠΑΓΕΩΡΓΙΟΥ ΦΩΤΕΙΝΗ, ΠΑΠΑΕΥΘΥΜΙΟΥ ΧΡΥΣΟΥΛΑ, ΠΑΠΑΜΑΡΚΟΥ ΖΩΗ, ΡΑΧΑΒΕΛΙΑΣ ΜΙΧΑΗΛ, ΡΕΜΠΑΚΗ ΜΑΓΔΑΛΗΝΗ-ΜΑΡΙΝΑ, ΣΑΚΟΡΑΦΑ ΕΥΑΓΓΕΛΙΑ, ΣΑΜΑΡΑΣ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ, ΣΟΥΛΑΚΟΥΔΗΣ ΚΥΡΙΑΚΟΣ, ΤΖΙΑΣΤΟΥΔΗ ΕΙΡΗΝΗ, ΤΡΙΚΑΚΗ ΕΥΔΟΚΙΑ, ΤΣΙΚΑΡΔΩΝΗΣ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ. Σημειώνεται πως στην περίπτωση που δεν αναδειχθεί πρόεδρος από τις σημερινές αρχαιρεσίες, οι εκλογές θα επαναληφθούν την ερχόμενη Κυριακή 5 Δεκεμβρίου.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
DEREE 2-4-24
ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΤΕΝΝΙΣ JUNIOR 2024
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass