Βραβείο στη Λάρισα για το ΚΕΠ Υγείας

ΣΤΟ 17ο ΣΥΝΕΔΡΙΟ ΕΘΝΙΚΟΥ ΔΙΑΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΔΙΚΤΥΟΥ ΥΓΕΙΩΝ ΠΟΛΕΩΝ - ΚΕΠ ΥΓΕΙΑΣ

Δημοσίευση: 04 Δεκ 2021 15:11

Στο διήμερο 17ο Συνέδριο του Εθνικού Διαδημοτικού Δικτύου Υγειών Πόλεων

με θέμα «Covid-19 και κλιματική αλλαγή γνώση, στρατηγική και αποτελεσματικότητα στη νέα εποχή» συμμετείχε και βραβεύθηκε ο Δήμος Λαρισαίων, μεταξύ 145 Δήμων απ’ όλη την Ελλάδα.
Στο πλαίσιο της βράβευσης ο δήμαρχος Λαρισαίων Απόστολος Καλογιάννης, απέστειλε ευχαριστήριο μήνυμα.
Κατά την ανάπτυξη του θέματος «Η πολιτική των ΚΕΠ Υγείας. Βέλτιστες πρακτικές», όπου συνδέθηκαν ζωντανά μέσω κοινωνικού δικτύου περισσότεροι από 5.000 πολίτες, ενώ 42 Δήμοι κοινοποίησαν και μετέδωσαν ζωντανά μέσω των δικών τους σελίδων, παρουσιάστηκε έρευνα με τίτλο «Συναισθήματα και στάσεις των εφήβων για τον Covid-19», που υλοποιήθηκε από το Κέντρο Κοινότητας Δήμου Λαρισαίων με παράρτημα Ρομά, την Αντιδημαρχία Κοινωνικής Πολιτικής και τη Διεύθυνση Κοινωνικής Πολιτικής και Πρόνοιας.
Συγκεκριμένα την έρευνα παρουσίασε η ψυχολόγος του Κέντρου Κοινότητας Δήμου Λαρισαίων και μέλος της επιστημονικής επιτροπής του ΕΔΔΥΠΠΥ Δήμητρα Παπαστεργίου και συνέγραψαν ο αντιδήμαρχος Κοινωνικής Πολιτικής Σωτήρης Βούλγαρης, η διευθύντρια της Κοινωνικής Πολιτικής και Πρόνοιας Έφη Ζιώγα και η Εύη Μπουκόρου, κοινωνιολόγος, συντονίστρια του Παραρτήματος Ρομά.
Στο Συνέδριο αναπτύχθηκαν αρκετές θεματολογίες που παρουσιάστηκαν στα στρογγυλά τραπέζια, ενώ παρουσιάστηκε και το πρωτοποριακό λογισμικό μέσω του οποίου θα γίνεται η καταγραφή των ατόμων για εξετάσεις προσυμπτωματικού ελέγχου και οι δράσεις ενημέρωσης του πληθυσμού για έντεκα νοσήματα που έχει ορίσει ο Π.Ο.Υ. για την υγεία των πολιτών.

 

 

 

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
DEREE 2-4-24
ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΤΕΝΝΙΣ JUNIOR 2024
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass