Ο Τρ. Τσάτσαρος νέος πρόεδρος στον Δικηγορικό Σύλλογο

Επικράτησε της απερχόμενης προέδρου Νικ. Μπασδέκη * «Δεν υπάρχουν νικητές και ηττημένοι» δηλώνει στην «ΕτΔ»

Δημοσίευση: 06 Δεκ 2021 21:15

Ο Τρύφων Τσάτσαρος είναι ο νέος πρόεδρος του Δικηγορικού Συλλόγου Λάρισας μετά και τις χθεσινές επαναληπτικές εκλογές. Ο κ. Τσάτσαρος που είχε προκριθεί στις εκλογές της 1ης Κυριακής, λαμβάνοντας χθες 323 ψήφους αναδείχθηκε εκ νέου πρώτος έναντι 286 ψήφων που έλαβε η συνυποψήφια κ. Μπασδέκη, η οποία αναδείχθηκε δεύτερη και θα καταλάβει θέση συμβούλου στο Δ.Σ.


Αναλυτικότερα επί 627 ψηφισάντων, βρέθηκαν 609 έγκυρα ψηφοδέλτια (επί 637 εγκύρων την 1η Κυριακή), καθώς και 18 άκυρα και λευκά ψηφοδέλτια. Ο κ. Τσάτσαρος έλαβε 323 ψήφους (από 228 ψήφους έχοντας επίσης αναδειχθεί πρώτος και την 1η Κυριακή), ενώ η κ. Μπασδέκη έλαβε 286 ψήφους (από 212 ψήφους την 1η Κυριακή). Υπενθυμίζεται ότι στις εκλογές του πρώτου γύρου, τρίτος είχε αναδειχθεί ο κ. Χρ. Μπραζιώτης λαμβάνοντας 197 ψήφους.
Μετά και τις χθεσινές εκλογές στο νέο Δ.Σ. του ΔΣΛ, η παράταξη Μπασδέκη διαθέτει 9 έδρες, τρεις έδρες διαθέτει η παράταξη Μπραζιώτη και μόλις 2 έδρες διαθέτει η παράταξη του νέου προέδρου, Τρ. Τσάτσαρου, ο οποίος αναλαμβάνει καθήκοντα από την 1η Ιανουαρίου 2022.
«ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΝΙΚΗΤΕΣ ΚΑΙ ΗΤΤΗΜΕΝΟΙ»
Με αφορμή την εκλογή του στην προεδρία του Δικηγορικού Συλλόγου Λάρισας, ο κ. Τσάτσαρος σε δήλωσή του στην «ΕτΔ» τόνισε πως «είναι μία πολύ ιδιαίτερη στιγμή για μένα η σημερινή.
Αισθάνομαι μια βαθιά υποχρέωση και ευγνωμοσύνη απέναντι στους συναδέλφους μου, που μου δίνουν την ευκαιρία να αναλάβω τις τύχες του Συλλόγου για τα επόμενα τέσσερα χρόνια.
Αποτελεί μεγάλη τιμή και ευθύνη για μένα. Τους ευχαριστώ από τα βάθη της καρδιάς μου. Όπως έχω τονίσει, από αύριο κιόλας, δεν υπάρχουν νικητές και ηττημένοι. Υπάρχουμε όλοι εμείς οι δικηγόροι, υπάρχει ένας πρόεδρος κι ένα Διοικητικό Συμβούλιο απέναντι στα πολλά κοινά προβλήματα. Έχουμε ένα δύσκολο έργο, αλλά όπως υποσχεθήκαμε, με μεθοδική δουλειά, νηφαλιότητα, συνθέσεις και συγκλίσεις, θα δημιουργηθεί εκείνο το στρατηγικό πλάνο, ώστε πολύ γρήγορα να ανταποκριθούμε σε αυτά που υποσχεθήκαμε και να δώσουμε άμεσες λύσεις στα προβλήματα των δικηγόρων. Είναι πολύ σημαντική, τέλος, η μεγάλη συμμετοχή των συναδέλφων, η οποία αποτελεί ένα ισχυρότατο μήνυμα επανεκκίνησης, ευθύνης και αποφασιστικότητας για την επόμενη ημέρα του Δικηγορικού Συλλόγου Λάρισας» καταλήγει ο κ. Τσάτσαρος.
Β.Κ.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
DEREE 2-4-24
ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΤΕΝΝΙΣ JUNIOR 2024
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass