ΑΓΙΑ

Μπροστά με 47,4% ο ευρωβουλευτής

Δεύτερος ο ΓΑΠ *Τι πήραν οι υπόλοιποι υποψήφιοι

Δημοσίευση: 06 Δεκ 2021 21:22

ΑΓΙΑ (Γραφείο «Ε»)
Εκλογές και στον Δήμο Αγιάς πραγματοποιήθηκαν χθες προς ανάδειξη του νέου ηγέτη του Κινήματος Αλλαγής, όπου μεταξύ των έξι υποψηφίων ο κ. Νίκος Ανδρουλάκης ήταν αυτός που κέρδισε την εμπιστοσύνη των περισσοτέρων σε ποσοστό 47,4%.

Κάλπες στήθηκαν στην Αγιά και στο Στόμιο και σύμφωνα με την κ. Χριστίνα Γιαννουλέα, υπεύθυνη των δύο αυτών εκλογικών τμημάτων, η προσέλευση του κόσμου ξεπέρασε κάθε προσδοκία, μήνυμα -όπως τόνισε η ίδια- ότι οι πολίτες αναζητούν πλέον μια άλλη επιλογή να στηριχθούν για το μέλλον της χώρας.
Στο Στόμιο προσήλθαν 118 μέλη – φίλοι του Κινήματος, ενώ στην προηγούμενη εκλογική διαδικασία, το 2017, είχαν ψηφίσει 50 άτομα. Στην Αγιά προσήλθαν 264 έναντι 120 το 2017. Για το σύνολο του Δήμου ψήφισαν 382, λοιπόν, αριθμός υπερδιπλάσιος της προηγούμενης εκλογικής αναμέτρησης, αφού οι συμμετέχοντες τότε ήταν 170.
Τα αποτελέσματα του εκλογικού τμήματος Στομίου είναι: Ανδρουλάκης Νίκος 70, Λοβέρδος Ανδρέας 18, Παπανδρέου Γεώργιος 18, Γερουλάνος Παύλος 7, Καστανίδης Χάρης 5, Χρηστίδης Παύλος 0.
Τα αποτελέσματα του εκλογικού τμήματος Αγιάς έχουν ως εξής: Ανδρουλάκης Νίκος 111, Λοβέρδος Ανδρέας 54, Παπανδρέου Γεώργιος 65, Γερουλάνος Παύλος 23, Καστανίδης Χάρης 3, Χρηστίδης Παύλος 8.
Για το σύνολο του Δήμου Αγιάς ο Νίκος Ανδρουλάκης ήρθε πρώτος με 181 ψήφους και ποσοστό 47,4%, ο πρώην πρωθυπουργός Γεώργιος Παπανδρέου δεύτερος με 83 ψήφους και ποσοστό 21,7%, ο Ανδρέας Λοβέρδος τρίτος με 72 ψήφους και ποσοστό 18,8%, ο Παύλος Γερουλάνος τέταρτος με 30 ψήφους και ποσοστό 7,9% και τελευταίοι αναδείχθηκαν οι Χάρης Καστανίδης και Παύλος Χρηστίδης με 8 ψήφους και ποσοστό 2,1% ο καθένας.

Του Νίκου Γουργιώτη

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
DEREE 2-4-24
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass