Eβαλε σουγιά στον λαιμό ταξιτζή για να τον ληστέψει

ΤΡΑΥΜΑΤΙΣΤΗΚΕ ΣΤΟ ΧΕΡΙ Ο 66ΧΡΟΝΟΣ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΙΣΤΗΣ, ΕΝΩ ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΣΕ ΝΑ ΔΙΑΦΥΓΕΙ - «ΓΙΑ ΚΑΛΗ ΜΟΥ ΤΥΧΗ ΠΕΡΝΟΥΣΑΝ ΔΥΟ Ι.Χ.» ΔΗΛΩΝΕΙ ΣΤΗΝ «Ε»

Δημοσίευση: 08 Δεκ 2021 21:40
ΦΩΤ. ΑΡΧΕΙΟΥ ΦΩΤ. ΑΡΧΕΙΟΥ

Με σουγιά αποπειράθηκε να ληστέψει έναν 66χρονο Λαρισαίο ταξιτζή άγνωστος άνδρας, ο οποίος αναζητείται από την Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Λάρισας που ερευνά την υπόθεση.
Ο 66χρονος οδηγός έπεσε θύμα απόπειρας ληστείας από πελάτη ενώ εκτελούσε δρομολόγιο, για να τραυματιστεί τελικά -σύμφωνα και με τα όσα ο ίδιος περιέγραψε στην «Ε»- στην προσπάθειά του να διαφύγει όταν ο δράστης τον απείλησε βάζοντας τον σουγιά στον λαιμό του ταξιτζή, απαιτώντας να του δώσει χρήματα, ενώ άλλαξαν προορισμό … για να πληρωθεί υποτίθεται την κούρσα.


Σύμφωνα με την αστυνομική έρευνα, η απόπειρα ληστείας σημειώθηκε νωρίς προχθές το βράδυ στο 8ο χλμ. της εθνικής οδού Λάρισας – Τρικάλων και ενώ ο 66χρονος οδηγός ταξί πραγματοποιούσε δρομολόγιο. Με τον δράστη, λόγω των καιρικών φαινομένων προχθές το απόγευμα, να έχει ουσιαστικά «καλυμμένα» τα χαρακτηριστικά του προσώπου του καθώς φορούσε κασκόλ, κουκούλα προφανώς και μάσκα.
Περιγράφοντας το γεγονός ο 66χρονος οδηγός τόνισε μιλώντας στην «Ε», πως ο άγνωστος άνδρας επιβιβάστηκε στο ταξί από την πιάτσα της οδού Λαγού, του ζήτησε να τον μεταφέρει στον προσφυγικό καταυλισμό του Κουτσοχέρου.
«Φθάνοντας στην είσοδο του καταυλισμού» τόνισε ο οδηγός ταξί «δεν με πλήρωσε και μου ζήτησε να περιμένω. Εκεί φάνηκε πως τηλεφωνούσε σε κάποιον που πιθανότατα δεν ανταποκρίθηκε.
Τελικά μου ζήτησε να επιστρέψουμε ξανά στη Λάρισα για να με πληρώσει μέσω κάποιου άλλου φίλου του. Οπότε ξεκινήσαμε να επιστρέψουμε στη Λάρισα».
«Στη διαδρομή όμως εκεί στην ανηφόρα κοντά στο ύψος Κέντρου Αποκατάστασης ενώ καθόταν πίσω έβγαλε ένα σουγιά, τον έβαλε τον λαιμό μου και προσπάθησε να με ακινητοποιήσει, ενώ μου ζητούσε χρήματα.
Εγώ τον καθησύχασα λέγοντας πως θα του τα έδινα και έτσι σταμάτησα το αυτοκίνητο. Εκείνη την ώρα του έσπρωξα το χέρι για να απομακρύνω τον σουγιά από τον λαιμό μου για να ξεφύγω και έτσι όπως τον έσπρωξα τραυματίστηκα με τον σουγιά στον καρπό του χεριού μου».
«Ανοιξα την πόρτα» προσθέτει ο 66χρονος οδηγός «και βγήκα έξω, ενώ για καλή μου τύχη εκείνη την ώρα περνούσαν δύο Ι.Χ. Αυτός έμεινε για λίγο ακόμη μέσα στο ταξί, αλλά βλέποντας τα φώτα των αυτοκινήτων σηκώθηκε και έφυγε.
Βγήκα στη μέση του δρόμου και κατευθύνθηκα προς τα αυτοκίνητα που έρχονταν και σταμάτησε μια γυναίκα οδηγός». Σύμφωνα με την αστυνομία ο δράστης εκμεταλλεύτηκε το σκοτάδι και «χάθηκε» μέσα στα χωράφια, χωρίς ωστόσο να αφαιρέσει κάτι από το ταξί.
Ο 66χρονος οδηγός πήγε μόνος του στο εφημερεύον Γενικό Νοσοκομείο Λάρισας, όπου του παρασχέθηκαν οι πρώτες βοήθειες στο πλαίσιο των οποίων έγινε συρραφή του τραύματος (έσω βραχίονας και μέσο δάχτυλο). «Πήγα στο νοσοκομείο και μου έκαναν ράμματα στο χέρι» όπως είπε ο ίδιος χαρακτηριστικά.
Σύμφωνα με πληροφορίες της «Ε», η Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Λάρισας αναζητεί ως δράστη έναν εύσωμο άνδρα, περίπου 35χρονών και άγνωστης υπηκοότητας. Στο πλαίσιο επίσης της διερεύνησης της υπόθεσης παραγγέλθηκε η διενέργεια ιατροδικαστικής εξέτασης του 66χρονου ταξιτζή.

Β. ΚΑΚΑΡΑΣ

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
ΣΕΞ ΣΤΗ ΓΑΥΔΟ
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ 1-3-24
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass