ΕΓΚΑΙΝΙΑΖΕΤΑΙ Η ΕΚΘΕΣΗ ΤΟΠΙΚΩΝ ΠΡΟΪΟΝΤΩΝ «ΚΕΡΝΑΜΕ ΛΑΡΙΣΑ» ΠΟΥ ΟΡΓΑΝΩΝΕΙ ΤΟ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟ

«Game of Chefs», με Βασίλη Μουρατίδη και άρωμα ...Θεσσαλίας σήμερα το απόγευμα στην Κεντρική πλατεία Λάρισας

Δημοσίευση: 17 Δεκ 2021 15:15

Εγκαινιάζεται σήμερα Παρασκευή στις 5.30 το απόγευμα στην Κεντρική πλατεία της Λάρισας η έκθεση «Κερνάμε Λάρισα», μια δράση προβολής των τοπικών προϊόντων που γίνεται με πρωτοβουλία του Επιμελητηρίου Λάρισας, με τη συνεργασία του Δήμου

Λαρισαίων και υπό την αιγίδα της Περιφέρειας Θεσσαλίας.
Στη σημερινή εναρκτήρια εκδήλωση πρωταγωνιστής θα είναι ο βραβευμένος chef και κριτής του φετινού τηλεοπτικού διαγωνισμού «Game of Chefs», Bασίλης Μουρατίδης που θα επιμεληθεί δημιουργικές συνταγές με άρωμα ...Θεσσαλίας.
Από σήμερα το απόγευμα έως το βράδυ της Κυριακής όλη η πόλη της Λάρισας συναντάται στην υπαίθρια χριστουγεννιάτικη έκθεση τροφίμων για να γνωρίσει από κοντά και να δοκιμάσει τρόφιμα υψηλής ποιότητας που παράγει η περιοχή μας και να διασκεδάσει.
Σκοπός της δράσης είναι να προσφέρει έναν οικονομικό και άκρως αποδοτικό τρόπο προβολής των προϊόντων – εμπορευμάτων των τοπικών επιχειρήσεων, έτσι ώστε κάθε ευρώ που δαπανά να αποδίδει τα μέγιστα. Αποτελεί ευκαιρία άμεσης προβολής της τοπικής αγοράς και σημείο συνάντησης και γευσιγνωσίας. Μια ευκαιρία να επανασυστηθούμε με τον πλούτο και την ποικιλομορφία των τοπικών μας προϊόντων.
Στη δράση “ΚΕΡΝΑΜΕ ΛΑΡΙΣΑ”, που αναπτύχθηκε ως μια υπαίθρια χριστουγεννιάτικη έκθεση, συμμετέχουν 38 Παραγωγοί από την Π.Ε. Λάρισας για να μας δώσουν τη δυνατότητα να γνωρίσουμε και να δοκιμάσουμε τα ιδιαίτερα προϊόντα τους μέσα στην εορταστική ατμόσφαιρα των Χριστουγέννων.
Για τρεις μέρες η Κεντρική πλατεία Λάρισας γίνεται σημείο συνάντησης και γευσιγνωσίας, γεμάτο εκπλήξεις και μαγειρικά events από ομάδες καθηγητών και σπουδαστών της Σχολής Γαστρονομίας του ΙΕΚ ΑΚΜΗ. Αναλυτικότερα σήμερα στις 19:00 o βραβευμένος chef και κριτής του φετινού τηλεοπτικού διαγωνισμού «Game of Chefs», Βασίλης Μουρατίδης, που θα επιμεληθεί δημιουργικές συνταγές με άρωμα ...Θεσσαλίας. Αύριο Σάββατο τη σκυτάλη παίρνουν οι chefs και pastrychefs της Σχολής, Θάνος Καλογιάννης, Νεκτάριος Μπατάλας, Αναστάσιος Παπαμιχάλης και Δημήτρης Τολιόπουλος με πρωτότυπες παρασκευές.
Το Επιμελητήριο Λάρισας, «κερνάει» την πόλη και θα είμαστε όλοι εκεί!!!
Η υπαίθρια χριστουγεννιάτικη έκθεση θα είναι ανοιχτή για το κοινό για τρεις συνεχόμενες μέρες και συγκεκριμένα σήμερα Παρασκευή από τις 17:00 έως τις 22:00 και το Σαββατοκύριακο από τις 11:00 π.μ. έως τις 15:00 και από τις 17:00 έως τις 22:00.
*Η έκθεση θα λειτουργήσει με την τήρηση όλων των υγειονομικών πρωτοκόλλων προστασίας από την πανδημία της Covid-19.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
DEREE 2-4-24
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass