Πρόσκληση για αγωνιστική συμπόρευση με το ΚΚΕ

ΑΠΟ ΣΤΕΛΕΧΗ ΚΚΕ ΣΤΗΝ ΑΓΟΡΑ ΤΟΥ ΤΥΡΝΑΒΟΥ

Δημοσίευση: 30 Δεκ 2021 15:02

Αντιπροσωπεία εκλεγμένων του ΚΚΕ με τη Λαϊκή Συσπείρωση, αποτελούμενη

από τους Τάσο Τσιαπλέ, περιφερειακό σύμβουλο, μέλος της Ε.Π. Θεσσαλίας, Στέλιο Χατζηκράχτη, δημοτικό σύμβουλο Τυρνάβου, Νίκο Μπαντόγια, δημοτικό σύμβουλο Τυρνάβου, Στέλιο Τσικριτσή, δημοτικό σύμβουλο Τυρνάβου και Τέλη Μίαρη, γραμματέα της ΚΟΒ Τυρνάβου του ΚΚΕ, περιόδευσε χθες στα καταστήματα του κέντρου του Τυρνάβου, ενημερώνοντας τους αυτοαπασχολούμενους εμπόρους και επαγγελματίες για τις θέσεις του ΚΚΕ.
Τα στελέχη του ΚΚΕ, σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση, «απευθυνόμενα στους αυτοαπασχολούμενους εμπόρους και επαγγελματίες του Τυρνάβου, που βλέπουν το εισόδημά τους μειωμένο και τα χρέη στα ύψη λόγω των αλλεπάλληλων περιοριστικών μέτρων και των αντιλαϊκών πολιτικών, της βαριάς φορολογίας και των τεράστιων ανατιμήσεων στο ρεύμα και σε όλα τα είδη λαϊκής κατανάλωσης τούς κάλεσαν να μη δέχονται μοιρολατρικά αυτήν την άθλια κατάσταση που γεννά το καπιταλιστικό σύστημα και οι πολιτικές της Ε.Ε. και των κομμάτων που το υπηρετούν, αλλά να κάνουν την αγανάκτησή τους δύναμη διεκδίκησης και ανατροπής, μέσα από τα σωματεία και από επιτροπές αγώνα. Να ισχυροποιήσουν το ΚΚΕ, που στέκεται στο πλευρό τους σε όλες τις δύσκολες στιγμές, καταγγέλλοντας τις εγκληματικές πολιτικές της Κυβέρνησης, της Περιφέρειας και του Δήμου, για την αντιμετώπιση της πανδημίας, αναδείχνοντας τις πραγματικές αιτίες των προβλημάτων. Που μπήκε μπροστά στην οργάνωση του αγώνα της διεκδίκησης και ικανοποίησης των πιεστικών αναγκών τους, προτείνοντας άμεσα και μακροπρόθεσμα μέτρα για την προστασία του λαϊκού εισοδήματος, αλλά και με αλλεπάλληλες Ερωτήσεις και Αναφορές στη Βουλή για κάθε πληττόμενο κλάδο, για το εμπόριο, την εστίαση, τις λαϊκές αγορές, κ.ο.κ. Κατέθεσε ολοκληρωμένη πρόταση νόμου «για την ανακούφιση αυτοαπασχολούμενων από τις συνέπειες της κρίσης και τη διαχείριση της πανδημίας» απαιτώντας γενναία διαγραφή χρεών, επανένταξη στο αφορολόγητο όριο κ.ά., πρόταση που απορρίφθηκε από την τωρινή, αλλά και την προηγούμενη Κυβέρνηση στο όνομα των «αντοχών» της οικονομίας. Η Κυβέρνηση της ΝΔ, όπως και τα αστικά κόμματα (ΣΥΡΙΖΑ, ΚΙΝΑΛ και άλλα μικρότερα), δεν νοιάζονται για τους αυτοαπασχολούμενους, αλλά για το μεγάλο κεφάλαιο και προσπαθούν να σας κοροϊδέψουν, όταν αναφέρονται στη «μεσαία τάξη», για να αποσπάσουν τη συναίνεσή σας στις αντιλαϊκές πολιτικές. Τα σχέδια «Ελλάδα 2.0», «Ελλάδα+» των ΝΔ και ΣΥΡΙΖΑ δεν προορίζονται για τις δικές σας ανάγκες, αλλά για τα μονοπώλια της «πράσινης» και «ψηφιακής» οικονομίας.
Οι μικροεπαγγελματίες μόνο με ισχυρό ΚΚΕ, μπορούν να αποκτήσουν τη δική τους φωνή. Nα ανοίξουν μαζί με την εργατική τάξη και τη φτωχή αγροτιά τον δρόμο της αντεπίθεσης για τη διεκδίκηση της ικανοποίησης των σύγχρονων λαϊκών αναγκών. Με ισχυρό ΚΚΕ υπάρχει διέξοδος» καταλήγει η ανακοίνωση.

 

 

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
DEREE 2-4-24
ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΤΕΝΝΙΣ JUNIOR 2024
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass