Ανασκόπηση γεγονότων 2021

Ο «φιλήσυχος» γείτονας, «εξέχων μέλος» της μαφίας

Η ΣΥΛΛΗΨΗ ΤΟΥ 63ΧΡΟΝΟΥ ΙΤΑΛΟΥ ΣΤΟ ΠΟΛΥΔΕΝΔΡΙ, Η ΕΞΑΦΑΝΙΣΗ ΤΗΣ ΔΑΣΚΑΛΑΣ, ΠΡΟΣΤΙΜΑ ΚΑΙ ΣΥΛΛΗΨΕΙΣ ΣΕ ΕΛΕΓΧΟΥΣ COVID ΣΕ ΜΟΝΑΣΤΗΡΙΑ ΚΑΙ ΚΑΦΕΝΕΙΑ ΚΑΙ Η ΠΤΩΣΗ ΤΟΥ ΑΕΡΟΣΚΑΦΟΥΣ ΣΤΗΝ ΚΟΥΚΟΥΡΑΒΑ

Δημοσίευση: 01 Ιαν 2022 17:20

Η σύλληψη του 63χρονου Ιταλού στο Πολυδένδρι, η εξαφάνιση της δασκάλας, τα πρόστιμα και οι συλλήψεις σε ελέγχους Covid σε μοναστήρια και καφενεία, η πτώση του αεροσκάφους στην Κουκουράβα, αλλά και ο τραυματισμός 13χρονου μαθητή σε έλεγχο αστυνομικών αποτέλεσαν ορισμένα από τα θέματα που απασχόλησαν την τοπική επικαιρότητα.


Εντυπωσιακότερη όλων κρίνεται η είδηση της σύλληψης, στις 23 Μαρτίου στο Πολυδένδρι Αγιάς, ενός 63χρονου που -κατά τις Ιταλικές Αρχές- θεωρείται «εξέχων μέλος εγκληματικής οργάνωσης», της «μαφίας της Βαρκελώνης», έχοντας μάλιστα συμπεριληφθεί στη «λίστα επικίνδυνων φυγάδων» που συνέταξε το Ιταλικό Υπουργείο Εσωτερικών.
Μετά από παρακολούθηση ημερών και με βάση ευρωπαϊκό ένταλμα, αστυνομικοί της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Λάρισας συλλαμβάνουν τον 63χρονο καταδικασθέντα από Δικαστήριο Εφετών της Μεσσήνης της Βόρειας Σικελίας για συμμετοχή του σε εγκληματική οργάνωση (Mare Nostrum).
Ο 63χρονος ζει απαρατήρητος στο Πολυδένδρι τα τελευταία 12 χρόνια και όσοι τον γνωρίζουν τον περιγράφουν ως τον «φιλήσυχο Μάριο», ο οποίος «έκανε μάλιστα και δουλειές σε γειτονικά σπίτια, είχε κερδίσει την εμπιστοσύνη των ανθρώπων που τον γνώριζαν, αλλά κανείς δεν είχε υποπτευθεί ποιος στ’ αλήθεια ήταν» έχοντας μάλιστα την εντύπωση πως στην Ιταλία «εργαζόταν στην οικογενειακή πιτσαρία». Τελικά το Ευρωπαϊκό Ενταλμα εκτελέσθηκε και ο Ιταλός οδηγήθηκε στη χώρα του.
ΣΕ ΜΟΝΕΣ ΚΑΙ ΚΑΦΕΝΕΙΑ
Στην ΕΛ.ΑΣ. έχει ανατεθεί ο (πολυσυζητημένος) έλεγχος για την αποτροπή διασποράς του κορονοϊού. Ετσι, μετά από έλεγχο σε καφενείο οικισμού της Ελασσόνας επιβάλλονται 60 συνολικά πρόστιμα σε 30 συγχωριανούς που βρίσκονταν στο καφενείο. Στην ιδιοκτήτρια του καφενείου επιβλήθηκε χρηματικό πρόστιμο 5.000 ευρώ, ενώ στους 30 παρευρισκόμενους επιβλήθηκαν 600 ευρώ πρόστιμο στον καθένα (300 ευρώ για μη χρήση μάσκας και άλλα 300 ευρώ για περιορισμό μετακίνησης).
Είχε προηγηθεί, Κυριακή πρωί -ανήμερα της εφαρμογής της νέας ΚΥΑ για τον κορονοϊό- η έφοδος της ΕΛ.ΑΣ. σε γυναικεία μονή έξω από τη Λάρισα όπου συνελήφθη να λειτουργεί 37χρονος ιερομόναχος παρουσία δεκάδων πιστών.
Σε 20 πιστούς επιβλήθηκε πρόστιμο ύψους 300 ευρώ σε κάθε έναν, ενώ πρόστιμο 1.500 ευρώ επιβλήθηκε στον ιερομόναχο, ο οποίος οδηγήθηκε στο Αυτόφωρο όπου του επιβλήθηκε επίσης ποινή φυλάκισης 3 μηνών.

ELAS_ISTORIES2.jpg
ΣΤΗ ΣΚΕΠΗ ΓΙΑ 26 ΗΜΕΡΕΣ
Συγκινητική υπήρξε η ιστορία 76χρονης δασκάλας, η οποία για 26 ημέρες παρέμενε νεκρή σε κεραμοσκεπή δίπλα στο σπίτι της, ενώ σωστικά συνεργεία την αναζητούσαν σε όλη τη Λάρισα.
Η 76χρονη δασκάλα έφυγε από το σπίτι της νωρίς το πρωί της 1ης Ιουνίου, με την οικογένειά της να απευθύνει τότε διαρκείς εκκλήσεις για τον εντοπισμό της, καθώς έπασχε από άνοια. Φορώντας πιτζάμες βγήκε ξυπόλητη από το σπίτι της και, ενώ την αναζητούσαν σε όλη τη Λάρισα, η άτυχη 76χρονη βρισκόταν, προφανώς λόγω άνοιας, στη διώροφη κατοικία, ακριβώς δίπλα από το σπίτι της.
Από την ανασφάλιστη αυλόπορτα ανέβηκε στη διώροφη κατοικία και από το κλιμακοστάσιο βρέθηκε στην κεραμοσκοπή, όπου εντοπίστηκε «σφηνωμένη» στη γωνία της κεραμοσκεπής έχοντας ξεψυχήσει στην προσπάθειά της -σύμφωνα με εκτιμήσεις- να βρει διέξοδο. Τις προηγούμενες ημέρες, πυροσβέστες της 8ης ΕΜΑΚ και αστυνομικοί μάταια την αναζητούσαν στον Πηνειό, στις γραμμές του ΟΣΕ και σε γειτονικά οικόπεδα.
«ΤΕΧΝΙΚΟΙ» ΤΗΣ «MICROSOFT»
Από τις πιο καλοστημένες απάτες σε βάρος πολιτών αποδείχθηκαν -τον περασμένο Απρίλιο- οι απάτες με το πρόσχημα των «τεχνικών» της «Microsoft». Τηλεφωνώντας με πρόθεμα ευρωπαϊκών χωρών (00441473476788 κ.ά.), μεταξύ άλλων, άνδρας που συστηνόταν ως Πίτερ Σμιθ και δηλώνοντας πως είναι «τεχνικός» της γνωστής αμερικανικής εταιρείας λογισμικού Microsoft έλεγε στα υποψήφια θύματά του ότι τους τηλεφωνεί γιατί υπάρχει πρόβλημα στις ηλεκτρονικές τους συσκευές (υπολογιστή και κινητό), οι οποίες είχαν δεχθεί εκατοντάδες κυβερνοεπιθέσεις.
Εξέλιξη για την οποία η «Microsoft» ενημερώθηκε μετά από «σήμα» της Interpol και γι’ αυτόν τον λόγο ο δήθεν τεχνικός τηλεφωνούσε ... προσωπικά στους Λαρισαίους για να αποκαταστήσει το πρόβλημα. Μόνο από 4 Λαρισαίους οι απατεώνες έκλεψαν 100.000 ευρώ.

ELAS_ISTORIES3.jpg

ΣΤΗΝ ΚΟΥΚΟΥΡΑΒΑ

Στην Άνω Αμυγδαλή του Δήμου Αγιάς γράφτηκε με τον πλέον τραγικό τόπο στις 18 Νοεμβρίου ο επίλογος των ερευνών για τον εντοπισμό του 62χρονου Σταύρου Νικ. Τσιγάλογλου και πιλότου μονοκινητήριου αεροσκάφους.
Την εξαφάνιση του 62χρονου είχε δηλώσει η σύζυγός του την Τρίτη 16 Νοεμβρίου σημειώνοντας ότι ο άντρας της με το μονοκινητήριο αεροσκάφος ιδιοκατασκευής του, είχε απογειωθεί από τη Θήβα στις 12.45’ το μεσημέρι της Δευτέρας 15 Νοεμβρίου με προορισμό τη Δράμα και από τότε αγνοούνταν η τύχη του. Τα συντρίμμια του αεροσκάφους εντοπίστηκαν σε χαράδρα (κοντά στην Κουκουράβα) και μερικά μέτρα πιο μακριά οι πυροσβέστες εντόπισαν τη σορό του 62χρονου.
ΤΡΑΥΜΑΤΙΣΜΟΣ 13ΧΡΟΝΟΥ
Τον περασμένο Απρίλιο ένας 13χρονος μαθητής μαζί με άλλους τέσσερις φίλους του βρισκόταν στο πάρκο του Αγίου Αντωνίου όταν αστυνομικοί της Δίωξης Ναρκωτικών με πολιτικά έκαναν έφοδο με αποτέλεσμα οι πέντε ανήλικοι μαθητές να τρομάξουν θεωρώντας ότι ενδεχομένως πέφτουν θύματα ληστείας.
Αστυνομικός προσπαθεί να ακινητοποιήσει τον 13χρονο για να μη διαφύγει της σύλληψης και από την πτώση ο 13χρονος τραυματίζεται με διπλό κάταγμα στο χέρι. Η πολιτική ηγεσία του Υπ. Προστασίας του Πολίτη αποδίδει τον τραυματισμό του μαθητή σε ατύχημα, ενώ συλλογικότητες και συνδικαλιστικοί φορείς καταγγέλλουν αστυνομική βία.
Β. ΚΑΚΑΡΑΣ

 

Τα εγκλήματα του καλοκαιριού
Η ΗΧΟΓΡΑΦΗΣΗ ΤΗΣ ΣΥΖΥΓΟΚΤΟΝΙΑΣ, Ο ΦΤΩΧΟΣ ΚΤΗΝΟΤΡΟΦΟΣ
ΚΑΙ ΕΝΑΣ ΑΙΜΑΤΗΡΟΣ ΚΑΒΓΑΣ ΣΕ ΚΑΦΕ

Οι τρεις ανθρωποκτονίες του περασμένου καλοκαιριού χαρακτηρίζουν φέτος τον απολογισμό του αστυνομικού δελτίου. Η ηχογράφηση της συζυγοκτονίας στη Σωτηρίτσα, ο φτωχός κτηνοτρόφος από τον Λοφίσκο που σκότωσε εν ψυχρώ τον γείτονά του, αλλά και ο αιματηρός καβγάς δύο θαμώνων καφέ «στο μεθύσι τους απάνω» αποτέλεσαν τα τρία εγκλήματα που απασχόλησαν την επικαιρότητα.
Νωρίς το πρωί της 26ης Ιουνίου 2021 ένας 35χρονος κτηνοτρόφος από τον Λοφίσκο του Δήμου Κιλελέρ, με κυνηγετικό όπλο πυροβόλησε και τραυμάτισε θανάσιμα έναν 70χρονο, συγχωριανό και γείτονά του. Ένα έγκλημα χωρίς αληθινό κίνητρο, αφού δράστης και θύμα (σ.σ. σύμφωνα πάντα με την αστυνομική έρευνα) δεν είχαν καμία πραγματική κτηματική, οικονομική ή άλλη διαφορά.
Παρά μόνο την προηγηθείσα φραστική αντιπαράθεση για το βοσκοτόπι και τις αναφορές του 35χρονου πως ο 70χρονος «έριχνε φάρμακο» και δεν μπορούσε να βοσκήσει στα πρόβατά του, διάσταση που δεν αποδείχθηκε ποτέ.
Κανείς βέβαια δεν είχε φανταστεί πως εκείνες οι λεκτικές απειλές θα εξελισσόταν τελικά σε τραγωδία, με τον 35χρονο καθ’ ομολογίαν δολοφόνο έχοντας μαζί του το κυνηγετικό του όπλο, να μεταβαίνει με το αυτοκίνητό του στο χωράφι του 70χρονου, όπου τον πυροβόλησε και στη συνέχεια ομολόγησε σε συγγενείς την πράξη του.

ELAS_EGKLHMATA4.jpg
ΗΧΟΓΡΑΦΟΥΣΕ ΣΤΟ ΚΙΝΗΤΟ
Το πρωί της 3ης Αυγούστου 2021, στη Σωτηρίτσα του Δήμου Αγιάς, ένας 54χρονος υπάλληλος των ΕΛΤΑ δολοφόνησε εν ψυχρώ τη 43χρονη σύζυγό του και μητέρα των τριών τους παιδιών. Με τη δολοφονία να απασχολεί την επικαιρότητα σε πανελλαδικό επίπεδο με αφορμή και τη διάσταση της συζυγοκτονίας που αναδεικνύεται πλέον με αφορμή και τον, ανησυχητικά αυξανόμενο, αριθμό ανάλογων εγκλημάτων.
Ο 54χρονος μπήκε στην κουζίνα της οικογενειακής ταβέρνας και με ένα 32άρι παλαιού τύπου περίστροφο πυροβόλησε 8 φορές τη γυναίκα του «από πολύ κοντινή απόσταση σε καίρια σημεία στον θώρακα και στο κεφάλι» την ώρα που έξω από την ταβέρνα βρισκόταν το ένα παιδί τους με τη γιαγιά και μητέρα της 43χρονης.
Το κίνητρο της ανθρωποκτονίας φέρεται να είναι οι οικογενειακές διαφορές, ενδεχομένως και η αντιζηλία, αφού το ζευγάρι είχε κινήσει τη διαδικασία του διαζυγίου. Εκείνο όμως που προκάλεσε εντύπωση και στους αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Λάρισας που ερεύνησαν την υπόθεση, ήταν η απόφαση του δράστη να ηχογραφήσει τη στιγμή της δολοφονίας, αφού προσερχόμενος στην ταβέρνα είχε ενεργοποιήσει την εφαρμογή της εγγραφής στο κινητό του τηλέφωνο.
Μαζί με το ηχητικό αρχείο στο κινητό, στο τσαντάκι με το περίστροφο – κειμήλιο οι αστυνομικοί βρίσκουν και συνταγογραφούμενη φαρμακευτική αγωγή του δράστη. Δραματική πτυχή (μία ακόμα) αυτής της οικογενειακής τραγωδίας αποτέλεσε η επιμέλεια του 13χρονου αγοριού.
Με αφορμή την ιδιαιτερότητα του εγκλήματος, καθώς ο πατέρας ως δολοφόνος κρίθηκε προσωρινά κρατούμενος, ενώ η μητέρα είχε δολοφονηθεί από τον 54χρονο πατέρα και συζυγοκτόνο με Εισαγγελική Διάταξη αφαιρέθηκε προσωρινά η γονική επιμέλεια του 13χρονου – ανήλικου παιδιού της οικογένειας και παράλληλα η επιμέλεια ανατέθηκε στα δύο ενήλικα αδέλφια του.

ΣΤΟ ΜΕΘΥΣΙ
Στη μέθη, όπως εκ των υστέρων ομολογήθηκε, αποδόθηκε η αιτία για έναν αιματηρό ξυλοδαρμό δύο θαμώνων καφέ, τα ξημερώματα της 12ης Αυγούστου 2021 έξω από ένα καφέ - μπαρ στη συνοικία του Αγίου Κωνσταντίνου στη Λάρισα.
Ένας 51χρονος οικοδόμος και Αλβανός υπήκοος, κρατώντας έναν βαρύ μεταλλικό σωλήνα ξυλοκόπησε μέχρι θανάτου έναν 53χρονο άνεργο Βολιώτη. Μια ανθρωποκτονία χωρίς αληθινό κίνητρο, σύμφωνα με την ΕΛ.ΑΣ.
Δράστης και θύμα ήταν όντως γνωστοί αλλά ως θαμώνες στο ίδιο καφέ - μπαρ εκεί βρέθηκαν και την ημέρα του ξυλοδαρμού. Έχοντας καταναλώσει αλκοόλ και ενώ βρίσκονταν σε διαφορετικές παρέες, ήρθαν σε αντιπαράθεση για «προσωπικές διαφορές», σύμφωνα με την αστυνομική έρευνα. Αλλά και θαμώνες στο καφέ δήλωσαν πως δεν πρόλαβαν να συνειδητοποιήσουν πώς προκλήθηκε ο καβγάς, πώς μια φραστική αντιπαράθεση εξελίχθηκε σε αιματηρό καβγά.
Ο 51χρονος την επομένη του φονικού που οδηγήθηκε στην Εισαγγελέα δήλωσε πως «δεν θυμάμαι τίποτα», ενώ και κατά την απολογία του φέρεται να δήλωσε πως δεν θυμάται λεπτομέρειες, καθώς βρισκόταν «υπό την επήρεια αλκοόλ».
Β. ΚΑΚΑΡΑΣ

 

Ηρωίνη και χασίς... με το κιλό
ΣΕ ΓΕΦΥΡΙΑ ΚΑΙ ΠΟΙΜΝΙΟΣΤΑΣΙΑ

EKLAS_NARKOTIKA2.jpg

Δύο από τις υποθέσεις που αποκάλυψε η έρευνα αστυνομικών του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών Λάρισας διακρίνονται για το 2021 επιβεβαιώνοντας την έκταση του προβλήματος της χρήσης, αλλά και της διακίνησης εξαρτησιογόνων ουσιών (και) στην περιοχή.
Η Πολιτεία έχει αναθέσει την «επίλυση» του προβλήματος στην ΕΛ.ΑΣ., η οποία δρα σε επίπεδο καταστολής, ενώ η Πολιτεία διά των φορέων της απουσιάζει παντελώς από το σκέλος της πρόληψης.
Μία από τις υποθέσεις, λοιπόν, τον περασμένο Φεβρουάριο, αφορούσε στον εντοπισμό 1,5 κιλού ηρωίνης, κοντά στο Δημοτικό Διαμέρισμα Δένδρα του Δήμου Τυρνάβου, όπου θαμμένες κάτω από ένα τσιμεντένιο γεφυράκι βρέθηκαν τρεις συσκευασίες.
Οι αστυνομικοί συνέλαβαν έναν 37χρονο, ο οποίος πρόσφατα μάλιστα είχε αποφυλακιστεί, καθώς είχε συλληφθεί ξανά ως εμπλεκόμενος σε υπόθεση με διακίνηση ηρωίνης.
Τον περασμένο Νοέμβριο, συλλαμβάνονται σε τυχαίο έλεγχο δύο νεαροί με μικροποσότητα χασίς. Ακολούθησε έρευνα στο ποιμνιοστάσιο σε χωριό της Αγιάς, όπου εργαζόταν ο ένας, αλλά και σε σπίτια όπου κατασχέθηκαν τελικά 31 κιλά χασίς.
Β.Κ.

 

ELAS_THANATIFORA4.jpg

Θλιβερός απολογισμός με 12 θανατηφόρα δυστυχήματα
ΔΡΑΜΑΤΙΚΗ Η ΑΠΩΛΕΙΑ ΠΑΤΕΡΑ ΚΑΙ ΓΙΟΥ ΣΕ ΤΡΟΧΑΙΟ ΣΤΗΝ ΚΑΡΔΙΤΣΗΣ

Με δεδομένη την έλλειψη συγκροτημένης πολιτικής για την ανάπτυξη ουσιαστικών προληπτικών παρεμβάσεων που θα συνέβαλαν ενδεχομένως στην άμβλυνση του οξύτατου προβλήματος των θανατηφόρων τροχαίων δυστυχημάτων, ήταν μαθηματικά βέβαιο πως ούτε το 2021 θα αποτελούσε την εξαίρεση.
Έτσι στον νομό Λάρισας καταγράφηκαν 12 θανατηφόρα δυστυχήματα, στα οποία έχασαν τη ζωή τους 13 Λαρισαίοι, με πλέον τραγικό το δυστύχημα στην οδό Καρδίτσης, που σημειώθηκε νωρίς το απόγευμα της 28ης Αυγούστου και στο οποίο έχασαν τη ζωή τους, ένας 55χρονος μοτοσικλετιστής, όπως και ο 22χρονος γιος του και συνεπιβάτης.
Αλλά τραγωδίες αποτελούν και όλα εκείνα τα θανατηφόρα όπου χάνονται ζωές νέων ανθρώπων. Το 2021 ξεκίνησε με τους χειρότερους οιωνούς σε θέματα οδικής ασφάλειας, καθώς με την αυγή του νέου έτους, στις 4.20’ τα ξημερώματα και στο 5ο χλμ. του επαρχιακού δρόμου Λάρισας - Αμπελώνα έχασε τη ζωή του ένα 19χρονο κορίτσι όταν το Ι.Χ. στο οποίο επέβαινε προσέκρουσε σε τοιχίο χώρου στάθμευσης κέντρου διασκέδασης.
Την επομένη κιόλας, στις 2 Ιανουαρίου και στην οδό Λαγού, στη ΔΕΥΑΛ χάνει τη ζωή του ένας 46χρονος ποδηλάτης όταν παρασύρθηκε από Ι.Χ. αυτοκίνητο που οδηγούσε 72χρονος.
Λίγο πριν τα μεσάνυχτα της 5ης Ιουνίου, στον δρόμο Λάρισας - Αγιάς χάνει τη ζωή του 60χρονος, όταν το Ι.Χ. που οδηγούσε εκτρέπεται σε χωράφι.
Το απόγευμα της 9ης Ιουλίου στον επαρχιακό δρόμο Ψυχικού - Υπέρειας χάνει τη ζωή του 66χρονος, όταν το Ι.Χ. που οδηγούσε προσέκρουσε σε σταθμευμένο τρακτέρ.
Στις 10 το βράδυ της 14ης Ιουλίου στην παλιά εθνική οδό Λάρισας - Θεσσαλονίκης (στο ύψος της πρώην «ΡΟΚΑ») έχασε τη ζωή του 42χρονος μοτοσικλετιστής, όταν η μηχανή που οδηγούσε συγκρούστηκε με 29χρονο που περπατούσε πεζός στην παλαιά εθνική.
Στις 8.30 το βράδυ της 18ης Ιουλίου και στον επαρχιακό δρόμο Τυρνάβου - Γυρτώνης, χάνει τη ζωή του 44χρονος, όταν το Ι.Χ. που οδηγούσε εκτράπηκε της πορείας και κατέληξε δεκάδες μέτρα μέσα σε αγρόκτημα με ροδακινιές.
Στις 9 το πρωί του Σαββάτου 14 Αυγούστου στον κόμβο του Πλατυκάμπου και στη διασταύρωση της εθνικής οδού Αθηνών - Θεσσαλονίκης με την εθνική οδό Λάρισας - Βόλου (κάτω από τη γέφυρα) χάνει τη ζωή της 46χρονη, όταν η μηχανή στην οποία επέβαινε ως συνεπιβάτιδα προσέκρουσε σε φορτηγό.
Στις 9 το βράδυ της 28ης Οκτωβρίου, στο 5ο χλμ. του δρόμου Λάρισας - Φαρσάλων έχασε τη ζωή του 40χρονος όταν το Ι.Χ. που οδηγούσε προσέκρουσε σε κολόνα φωτισμού, ενώ επέστρεφε σπίτι του. Στις 7 παρά 20’ το πρωί της 10ης Νοεμβρίου έχασε τη ζωή της 20χρονη, μέλος πενταμελούς παρέας που επέβαιναν σε Ι.Χ., το οποίο ενώ κατευθυνόταν προς τη Νέα Σμύρνη εκτράπηκε της πορείας στην οδό Ηρ. Πολυτεχνείου 169 στη Λάρισα.
Στις 10.35’ το πρωί της 14ης Νοεμβρίου στο 3ο χλμ. της εθνικής οδού Λάρισας - Τρικάλων έχασε τη ζωή του 76χρονος, όταν το Ι.Χ. που οδηγούσε εξετράπη της πορείας του.
Από τα παράδοξα, τέλος, δυστυχήματα και αυτό που συνέβη λίγο πριν τις 8 το πρωί της 26ης Αυγούστου, στο ύψος της Αναγέννησης, όταν ένας 36χρονος κτηνοτρόφος παρασύρθηκε από διερχόμενη αμαξοστοιχία του ΟΣΕ που εκτελούσε το δρομολόγιο Λάρισα - Βόλος. Αμαξοστοιχία που παρέσυρε και θανάτωσε επίσης 30 αιγοπρόβατα.
Β. ΚΑΚΑΡΑΣ

 

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
ΣΕΞ ΣΤΗ ΓΑΥΔΟ
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ 1-3-24
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass