Με μεγαλοπρέπεια ο καθαγιασμός των υδάτων στον Δήμο Κιλελέρ

ΘΡΗΣΚΕΥΤΙΚΕΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΕΣ

Δημοσίευση: 08 Ιαν 2022 15:20

Με πανηγυρική θρησκευτική μεγαλοπρέπεια πραγματοποιήθηκε ο καθαγιασμός των υδάτων για τη βάπτιση του Κυρίου από τον Ιωάννη Πρόδρομο τον Βαπτιστή, στον Δήμο Κιλελέρ.


Στην έδρα του Δήμου στη Νίκαια, ανήμερα των Θεοφανίων τελέστηκε επίσημη δοξολογία στον Ιερό Ναό του Αγίου Γεωργίου, παρουσία πλήθους πιστών.
Εντός του Ιερού Ναού πραγματοποιήθηκε και η τελετή του καθαγιασμού των υδάτων με την κατάδυση του τιμίου Σταυρού από τον ιερέα π. Αριστείδη Οικονόμου, σύμφωνα με το πρόγραμμα για την τήρηση των μέτρων προστασίας της δημόσιας υγείας.
Με αφορμή τα Άγια Θεοφάνια, ο δήμαρχος Κιλελέρ Θανάσης Νασιακόπουλος ευχήθηκε σε όλο τον κόσμο «καλή φώτιση με υγεία, αγάπη και υπομονή».
Στην εκδήλωση παρέστησαν, μεταξύ άλλων, οι αντιδήμαρχοι Αντώνης Ρεντζιάς και Βάνα Χλιάπη – Γκουνιαρούδη, οι δημοτικοί σύμβουλοι Σωτήρης Νταφόπουλος, Γιώργος Ακριβούλης, και Ιωάννης Ζαχαριάς, η τοπική σύμβουλος της κοινότητας Νίκαιας Βασιλική Μιχαλούλη και εκπρόσωποι συλλόγων και φορέων. Παρόμοιες εκδηλώσεις έγιναν σε όλες τις κοινότητες του Δήμου Κιλελέρ.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
DEREE 2-4-24
ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΤΕΝΝΙΣ JUNIOR 2024
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass