ΔΗΜΟΣ ΦΑΡΣΑΛΩΝ

Επανεκλέχθηκε πρόεδρος Δ.Σ. ο Κωνσταντίνος Δαμιανός

Τα μέλη της Οικονομικής Επιτροπής - Ποιότητας Ζωής

Δημοσίευση: 10 Ιαν 2022 21:10
Ο δήμαρχος Φαρσάλων Μάκης Εσκίογλου (αριστερά) και ο πρόεδρος Κων/νος Δαμιανός (δεξιά) Ο δήμαρχος Φαρσάλων Μάκης Εσκίογλου (αριστερά) και ο πρόεδρος Κων/νος Δαμιανός (δεξιά)

ΦΑΡΣΑΛΑ (Γραφείο «Ε»)
Συνεχίζει ως πρόεδρος του Δ.Σ. Φαρσάλων έως το τέλος της θητείας της τωρινής δημοτικής αρχής, μετά από δημαιρεσίες που πραγματοποιήθηκαν χθες στο Πολιτιστικό Κέντρο Φαρσάλων ο κ. Κων/νος Δαμιανός, ανανεώνοντας τη θέση του.


Παράλληλα ανανέωσαν τη θητεία τους στο Προεδρείο του Δημοτικού Συμβουλίου οι κ.κ. Δημ. Μπαμπανίκας, Βασ. Πατσιούρας και προέκυψαν τα νέα μέλη που θα απαρτίζουν την Οικονομική Επιτροπή και Ποιότητας Ζωής.
Η συνεδρίαση άρχισε με την προεδρεύουσα κ. Βαΐτσα Αρσενοπούλου, και τον δήμαρχο Φαρσάλων κ. Μάκη Εσκίογλου να εύχονται Καλή Χρονιά και να προχωρούν τις διαδικασίες της ψηφοφορίας.
Κατόπιν ακολούθησε η ομόφωνη εκλογή του προεδρείου του Δημοτικού Συμβουλίου με την πλειοψηφία να προτείνει τον κ. Κων/νο Δαμιανό, όπου και επανεκλέχθηκε πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Φαρσάλων, λαμβάνοντας 17 ψήφους και 7 λευκά από το Σώμα.
Ακολούθησε η εκλογή του αντιπροέδρου του προεδρείου κ. Δημήτρη Μπαμπανίκα από τη μείζονα αντιπολίτευση (παράταξη κ. Άρη Καραχάλιου), με 18 ψήφους και 6 λευκά, ενώ από την ελάσσονα αντιπολίτευση (παράταξη κ. Μαρίας Ίφου), ανανέωσε τη θητεία του ως γραμματέας του προεδρείου ο κ. Βασ. Πατσιούρας λαμβάνοντας συνολικά 15 ψήφους και 9 λευκά.
Μετά την επανεκλογή του ο πρόεδρος του Δ.Σ. Φαρσάλων κ. Κων/νος Δαμιανός απευθυνόμενος προς το Σώμα ανέφερε μεταξύ άλλων τα εξής: «Στην πρώτη περίοδο της θητείας μου, προσπάθησα να είμαι συνεπής, προσπάθησα να είμαι τίμιος, προσπάθησα να είμαι δίκαιος με όλους σας, ανεξαρτήτως της παράταξης που είναι ο καθένας. Θα προσπαθήσω και πάλι να μείνω ίδιος και καλύτερος μέχρι το τέλος της θητείας, εφαρμόζοντας τον κανονισμό λειτουργίας του Δημοτικού Συμβουλίου».
Ευχήθηκε, καλή και ευλογημένη και κυρίως υγιή χρονιά, επιθυμώντας και ελπίζοντας να είναι μια πραγματικά παραγωγική χρονιά για την ανάπτυξη και εξέλιξη του τόπου. Ευχαρίστησε από καρδιάς όλους που τον τίμησαν με την ψήφο τους και έδειξαν εμπιστοσύνη στο πρόσωπό του, ώστε να συνεχίσει για δεύτερη συνεχή φορά στην τιμητική αυτή θέση του προέδρου καθώς και σε όλους αυτούς που για δικούς τους λόγους, δεν τον τίμησαν με την ψήφο τους. Εξέφρασε τις ευχαριστίες του προς τον κ. Εσκίογλου και την ομάδα του, που τον ξαναπρότειναν στην τιμητική θέση του προέδρου, ενώ δεν έκρυψε ότι έχει διδαχθεί από τους συμβούλους κυρίως από τους παλιούς και ζήτησε την ενεργή συμμετοχή όλων.
Ακολούθησε η εκλογή των νέων μελών της Οικονομικής Επιτροπής και της Ποιότητας Ζωής.
Τα μέλη που θα απαρτίζουν την Οικονομική Επιτροπή είναι: Πρόεδρος ο δήμαρχος κ. Μάκης Εσκίογλου, οι αντιδήμαρχοι κ.κ. Σοφία Χατζηπλή, Δημήτρης Γούσιας και από την ψηφοφορία προέκυψαν οι κ.κ. Σταύρος Κουκουλιός, Νίκος Γκατζόγιας, Άρης Καραχάλιος και Ευάγγελος Κατσαούνης.
Τα μέλη που θα απαρτίζουν την επιτροπή Ποιότητα ζωής είναι: Πρόεδρος ο δήμαρχος κ. Μάκης Εσκίογλου, οι αντιδήμαρχοι κ.κ. Κων/νος Μπαλατσός, Δημ. Γούσιας και από ψηφοφορία προέκυψαν οι κ.κ. Κων/νος Δαμιανός, Χρ. Μπασαγιάννης, Χριστόδουλος Παπαγεωργίου και Ιωάννης Λελεντζής.
Απόντες ήταν οι δημοτικοί σύμβουλοι κ.κ. Κων/νος Τύμπας, Ευάγγελος Δημητρακόπουλος και Κων/νος Μπρόζος, ενώ κατά τη διαδικασία της εκλογής μελών της Οικονομικής Επιτροπής - Ποιότητας Ζωής, αποχώρησε ο κ. Απόστολος Αναγνώστου.

Του Γ. Γκαντέλου
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
DEREE 2-4-24
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass