Ολοκληρώνονται σήμερα τα έργα στην ισόπεδη διάβαση της Αγιάς

ΣΚΥΤΑΛΗ ΠΑΙΡΝΕΙ ΑΥΡΙΟ ΣΑΒΒΑΤΟ, ΕΚΕΙΝΗ ΤΗΣ ΟΔΟΥ ΒΟΛΟΥ

Δημοσίευση: 14 Ιαν 2022 15:08

Ξεκίνησαν χθες και αναμένεται να ολοκληρωθούν σήμερα Παρασκευή οι εργασίες στην ισόπεδη διάβαση του ΟΣΕ στην οδό Αγιάς, στη Λάρισα που αφορούν στην αναβάθμιση της σιδηροδρομικής γραμμής ανόδου, δηλαδή την πλευρά προς Λεωφόρο Καραμανλή.


Πρόκειται για εργασίες πλήρους αντικατάστασης του κομματιού της διάβασης με νέα σιδηροτροχιά, σκύρα και στρωτήρες, ενώ στη θέση των παλιών ελαστικών πλακών αναμένεται να στρωθεί ασφαλτοτάπητας. Για τις ανάγκες του έργου, στο οποίο συνεργάζονται ΟΣΕ, ΕΡΓΟΣΕ και Δήμος Λαρισαίων διεκόπη η κυκλοφορία των οχημάτων από χθες στις 7 το πρωί και αναμένεται να δοθεί άμα τη ολοκλήρωση του έργου δηλαδή απόψε στις 8.
Κατά τη διάρκεια των εργασιών, η κυκλοφορία των οχημάτων και σήμερα Παρασκευή θα διεξάγεται σύμφωνα με κατάλληλες πληροφοριακές και ρυθμιστικές πινακίδες, που έχουν τοποθετηθεί από τον ενδιαφερόμενο και ενδεικτικά μέσω των οδών Καραγάτση και Βόλου.
Το συγκεκριμένο έργο είναι το δεύτερο που γίνεται αφού στις αρχές του μήνα είχε γίνει κάτι ανάλογο στην οδό Καραγάτση. Σειρά θα πάρει από αύριο Σάββατο η ισόπεδη διάβαση της οδού Βόλου. Όπως μάλιστα ανακοινώθηκε σχετικά, προσωρινές κυκλοφοριακές ρυθμίσεις, με απαγόρευση της κυκλοφορίας όλων των οχημάτων επί της ισόπεδης διάβασης της Οδού Βόλου του Δήμου Λαρισαίων, θα τεθούν σε ισχύ από ώρα 07:00 του Σαββάτου (15-01-2022) έως ώρα 20:00 της Δευτέρας (17-01-2022).
Κατά το συγκεκριμένο χρονικό διάστημα θα εκτελεστούν εργασίες αναβάθμισης της σιδηροδρομικής γραμμής (εργασίες ανακαίνισης του δαπέδου της ισόπεδης διάβασης).
Κατά τη διάρκεια των εργασιών, η κυκλοφορία των οχημάτων θα διεξάγεται σύμφωνα με κατάλληλες πληροφοριακές και ρυθμιστικές πινακίδες, που θα τοποθετηθούν από τον ενδιαφερόμενο και ενδεικτικά μέσω των οδών Καραγάτση και Αγιάς.
Οι εργασίες για τη γραμμή καθόδου (προς την Ηρ. Πολυτεχνείου δηλαδή) θα γίνουν σε δεύτερη φάση.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
DEREE 2-4-24
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass