Ο ΟΤΕ νικήθηκε από τον «Διομήδη»

ΜΙΑ ΒΔΟΜΑΔΑ ΜΕΤΑ ΑΚΟΜΗ ΧΩΡΙΣ ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΣΤΗ ΣΠΗΛΙΑ ΚΙΣΣΑΒΟΥ

Δημοσίευση: 19 Ιαν 2022 21:00
Η Σπηλιά στα μέσα της περασμένης εβδομάδας. Κι ενώ το χιόνι υποχώρησε,  η τηλεφωνική επικοινωνία παραμένει «παγωμένη». Η Σπηλιά στα μέσα της περασμένης εβδομάδας. Κι ενώ το χιόνι υποχώρησε, η τηλεφωνική επικοινωνία παραμένει «παγωμένη».

Μια βδομάδα μετά την επέλαση του «Διομήδη» στην περιοχή της Λάρισας κι ακόμη δεν έχουν αποκατασταθεί βασικές λειτουργίες σε δίκτυα τα οποία υπέστησαν βλάβες. Παρά τις διαβεβαιώσεις των αρμόδιων κρατικών παραγόντων ότι τα προβλήματα εξέλιπαν μετά

τις άμεσες παρεμβάσεις του μηχανισμού.
Απογοητευμένοι και με σοβαρό πρόβλημα στη Σπηλιά, όπου δεν λειτουργεί το δίκτυο του τηλεφώνου από τις 11 Ιανουαρίου. Ο ΟΤΕ έχει ειδοποιηθεί αλλά αποκατάσταση δεν υπήρξε, δεν έσπευσε ούτε καν συνεργείο να εξετάσει το είδος της βλάβης. «Σιγή ασυρμάτου» για το χωριό του Κισσάβου, με τους λιγοστούς μεν κατοίκους, οι περισσότεροι των οποίων ηλικιωμένοι και με αρκετούς εξ αυτών να μη χρησιμοποιούν κινητό τηλέφωνο. Μοναδική δυνατότητα επικοινωνίας με τον υπόλοιπο κόσμο το σταθερό τηλέφωνο, ιδίως σε συνθήκες χειμώνα, με το χιόνι να είναι πολύ αυτές τις μέρες στη Σπηλιά. Τα τηλέφωνα εκτός λειτουργίας και ο πρόεδρος του χωριού Νίκος Σελήνης περνάει κάθε τόσο έξω από τα σπίτια φωνάζοντας στους ηλικιωμένους συγχωριανούς του αν είναι καλά κι αν χρειάζονται κάτι.
Σημειωτέον ότι ο δρόμος είναι ανοιχτός προς τη Σπηλιά, η οποία βρίσκεται μεν σε υψόμετρο 800 μέτρων, αλλά χρονικά σε απόσταση αναπνοής από τη Λάρισα. Κι ότι η απάντηση από τον ΟΤΕ, ηλεκτρονικά, ήταν ότι η βλάβη θα είχε αποκατασταθεί από τις 12 Ιανουαρίου.
*Σε αντιδιαστολή με τον ΟΤΕ, αποδείχθηκε άψογη η συμπεριφορά της ΔΕΗ, την οποία εξαίρει ο πρόεδρος Ν. Σελήνης. Όπως αναφέρει, από την ίδια κακοκαιρία προέκυψε ετοιμόρροπη κολώνα του δικτύου ηλεκτρισμού, το συνεργείο της ΔΕΗ έφτασε στη Σπηλιά μία ώρα απ’ όταν ειδοποιήθηκε και σε δύο ώρες η βλάβη είχε αποκατασταθεί.                                  

Ζ.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
ΣΕΞ ΣΤΗ ΓΑΥΔΟ
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ 1-3-24
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass