Πρόσκληση για κατάταξη στην Αεροπορία

Δημοσίευση: 20 Φεβ 2022 16:00

Αναρτήθηκε στη Διαύγεια η εγκύκλιος διαταγή του Υπουργείου Άμυνας, με την οποία καλούνται να καταταγούν στην Πολεμική Αεροπορία με τη 2022 Β’/ΕΣΣΟ κατηγορίες στρατευσίμων.

Οι ημερομηνίες κατάταξης των καλουμένων είναι:
- Η 14η Μαρτίου 2022 για τους στρατεύσιμους όλων των στρατολογικών υπηρεσιών που έτυχαν κατά το παρελθόν αναβολής για λόγους υγείας ή κρίθηκαν ικανοί κατηγορίας Ι2 έως Ι4 με γνωμάτευση οποιασδήποτε επιτροπής Απαλλαγών των Ενόπλων Δυνάμεων και
- η 14η Μαρτίου 2022 και η 15η Μαρτίου 2022, για τους λοιπούς στρατεύσιμους όλων των στρατολογικών υπηρεσιών.
Όλοι οι στρατεύσιμοι που καλούνται με την εν λόγω διαταγή υποχρεούνται να καταταγούν στην 124 ΠΒΕ (Τρίπολη), εκτός αυτών που έτυχαν κατά το παρελθόν αναβολής για λόγους υγείας ή κρίθηκε η σωματική τους ικανότητα με γνωμάτευση οποιασδήποτε Επιτροπής Απαλλαγών των Ενόπλων Δυνάμεων, οι οποίοι υποχρεούνται για κατάταξη στο 251 ΓΝΑ (Αθήνα). Οι καλούμενοι θα πρέπει να προσκομίσουν στο κέντρο Κατάταξης, μεταξύ άλλων: To αρνητικό αποτέλεσμα μοριακού ελέγχου ανίχνευσης SARS-CoV-2 (τεστ PCR), το οποίο να έχει πραγματοποιηθεί έως 72 ώρες πριν από την ημερομηνία κατάταξης. Οι υπόχρεοι για κατάταξη με θετικό αποτέλεσμα τεστ PCR δεν μεταβαίνουν για κατάταξη, αλλά οφείλουν να αποστείλουν στο φρουραρχείο του τόπου κατοικίας τους βεβαίωση του ανωτέρω αποτελέσματος μέχρι την ημερομηνία κατάταξής τους, αναφέρει η σχετική διαταγή.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
DEREE 2-4-24
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass