Ασφαλτόστρωση αγροτικής οδοποιίας Δήμου Τυρνάβου

ΜΕΣΩ ΤΟΥ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΟΣ «ΑΝΤΩΝΗΣ ΤΡΙΤΣΗΣ»

Δημοσίευση: 18 Μαρ 2022 15:10

Η Επιτροπή Αξιολόγησης του Προγράμματος «Αντώνης Τρίτσης» ενέκρινε και ενέταξε την πρόταση του Δήμου Τυρνάβου για ασφαλτόστρωση αγροτικής οδοποιίας Δήμου Τυρνάβου, συνολικού ύψους 2.270.000 ευρώ.


Σύμφωνα με ανακοίνωση του Δήμου «είχαμε καταθέσει μία πληρέστατη πρόταση που περιλαμβάνει τη βελτίωση της υποδομής 11 υφιστάμενων αγροτικών οδών συνολικού μήκους 19.980m.
Περιλαμβάνει εκσκαφές και εξυγίανση του εδάφους, όπου είναι απαραίτητο, και ισοπέδωση σε βάθος έως 0,10m. Θα κατασκευαστούν επιχώσεις με κατάλληλα υλικά (Ε4, 3Α κλπ.), όπου απαιτείται. Επίσης περιλαμβάνει ασφαλτόστρωση των αγροτικών οδών σε πλάτος από 3,5 έως 8,0m και απαιτούμενη διαγράμμιση και κάθετη σήμανση των οδών. Ο συνολικός προϋπολογισμός της Πράξης ανέρχεται σε 2.270.000 ευρώ.

Ο Γ. ΚΟΚΟΥΡΑΣ
Σε δήλωσή του ο δήμαρχος Τυρνάβου, Γιάννης Κόκουρας, ανέφερε: «Η ένταξη του συγκεκριμένου, τεράστιου μεγέθους και σπουδαίας σημασίας έργου αποδεικνύει πως ο Δήμος Τυρνάβου έχει εισέλθει οριστικά σε τροχιά ανάπτυξης και προόδου.
Θέλω να ευχαριστήσουμε θερμά τόσο τον υπουργό Εσωτερικών, κ. Πέτσα, όσο και τον γενικό γραμματέα Εσωτερικών και Οργάνωσης κ. Σταυριανουδάκη για την άριστη συνεργασία.
Έτσι, θα επιλυθεί ένα άκρως σημαντικό ζήτημα όπως η διευκόλυνση για την εύρυθμη και ανεμπόδιστη πρόσβαση των αγροτών/κτηνοτρόφων του Δήμου μας στην εργασία τους.
Ως Δήμος Τυρνάβου θα συνεχίσουμε να διεκδικούμε κάθε πιθανό έργο, κάθε δυνατό πόρο, ώστε να πραγματοποιηθούν σημαντικά έργα, έργα που θα αλλάξουν θετικά και καθοριστικά την εικόνα του Δήμου μας, επ’ ωφελεία κάθε συνδημότη και κάθε συνδημότισσας. Σε αυτό το πλαίσιο συνεχίσουμε ακατάπαυστα να εργαζόμαστε».

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
DEREE 2-4-24
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass