Σύντομες Ειδήσεις

Δημοσίευση: 02 Απρ 2022 15:17

Συγκρότηση του πρώτου Δ.Σ. Αναπτυξιακού Οργανισμού Λαρισαίων
ΤΗΝ ΤΡΙΤΗ 5 ΑΠΡΙΛΙΟΥ
Η συγκρότηση του πρώτου Διοικητικού Συμβουλίου του Αναπτυξιακού Οργανισμού του Δήμου Λαρισαίων, με διακριτικό τίτλο «ΟΛΟΝ Α.Ε», σύμφωνα με απόφαση του Δημάρχου για τα οριζόμενα μέλη και το πρακτικό εκλογής των μελών των παρατάξεων της μειοψηφίας, θα συζητηθεί

στη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου που θα πραγματοποιηθεί την Τρίτη 5 Απριλίου στις 8 μ.μ.
Άλλα θέματα της ημερήσιας διάταξης είναι τα εξής: η ίδρυση νέου Νομικού Προσώπου Δημοσίου Δικαίου με την ονομασία «Λαογραφικό Ιστορικό Μουσείο Λάρισας», η αντικατάσταση μέλους του Διοικητικού Συμβουλίου του Δημοτικού Ωδείου Λάρισας λόγω παραίτησης, η έγκριση παράτασης μίσθωσης ακινήτου για τη στέγαση του Κέντρου Κοινότητας-Παράρτημα Ρομά, η έγκριση συμπληρωματικής κατανομής ποσού από τους Κεντρικούς Αυτοτελείς Πόρους έτους 2022 για την κάλυψη λειτουργικών δαπανών των σχολείων κ.ά.
Θα προηγηθεί στις 7 μ.μ. συμβούλιο με τη διαδικασία των ερωτήσεων δημοτικών συμβούλων.*Εκδήλωση ΚΚΕ για το αγροτικό στον Τύρναβο
Εκδήλωση με θέμα «Οι θέσεις του ΚΚΕ για τους βιοπαλαιστές αγρότες - κτηνοτρόφους», διοργανώνει η Κομματική Οργάνωση Υπαίθρου Λάρισας του ΚΚΕ.
Θα μιλήσει ο Διονύσης Αρβανιτάκης, μέλος της Κ.Ε. και υπεύθυνος του Τμήματος Αγροτικής Πολιτικής της Κ.Ε. του ΚΚΕ.
Συγκεκριμένα, η εκδήλωση θα γίνει σήμερα Σάββατο 2 Απρίλη στις 7.30 μ.μ., στο αμφιθέατρο του ΕΠΑΛ Τυρνάβου (Χαιρωνείας 2).

*Συνέλευση Κυνηγών Τυρνάβου
Ο Κυνηγετικός Σύλλογος Τυρνάβου και περιχώρων καλεί τα μέλη του στη Γενική Συνέλευση με αρχαιρεσίες που θα πραγματοποιηθούν στον Σύλλογο την Κυριακή 17/4/2022 και ώρα 9.00 με θέματα τα εξής:
1) Εκλογές Προέδρου και Εφορευτικής Επιτροπής.
2) Έγκριση Απολογισμού 2021 και προϋπολογισμού 2022.
3) Έγκριση έκτακτης εισφοράς.
4) Προτάσεις - Εισηγήσεις μελών.
5) Αρχαιρεσίες.
Σε περίπτωση μη απαρτίας που είναι και το σύνηθες, η Γενική Συνέλευση με Αρχαιρεσίες θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 30 Απριλίου 2022, την ίδια ώρα, στον ίδιο χώρο, με οποιαδήποτε μέλη παραστούν.
Υποψηφιότητες για το Δ.Σ. και την Ελεγκτική Επιτροπή θα υποβάλλονται στο γραφείο του Συλλόγου έως την Παρασκευή 8/4/2022.
Δικαίωμα ψήφου έχουν όλα τα μέλη με άδεια της Κ.Π. 2021-2022.
Η ψηφοφορία θα λάβει τέλος στις 18.00.
Θα τηρηθούν αυστηρά τα μέτρα κατά της Covid-19.
Για πληροφορίες μπορείτε να απευθυνθείτε στο τηλέφωνο του Συλλόγου: 24920-22142.

*Γενική Συνέλευση Συνταξιούχων ΙΚΑ
Την ετήσια Γενική Συνέλευσή τους πραγματοποιούν την ερχόμενη Τρίτη 5 Απριλίου 2022 και ώρα 10.30 π.μ. στο Εργατικό Κέντρο Λάρισας τα μέλη της Ένωσης Συνταξιούχων ΙΚΑ και Συγχωνευθέντων Ασφαλιστικών Ταμείων Νομού Λάρισας.
Τα θέματα της συνέλευσης είναι τα εξής:
- Διοικητικός Απολογισμός για τη χρονιά που πέρασε, ενημέρωση για τις εξελίξεις και τα οξυμένα προβλήματά μας, προγραμματισμός δράσης για το 2022.
-Έκθεση Εξελεγκτικής Επιτροπής για την οικονομική διαχείριση, έγκριση προϋπολογισμού για το 2022.
-Κοπή πίτας.

*Εκδήλωση του ΚΚΕ για την Υγεία, σήμερα, σε Γιάννουλη-Φαλάνη
Οι κομματικές οργανώσεις Γιάννουλης και Φαλάνης του ΚΚΕ διοργανώνουν εκδήλωση-συζήτηση με θέμα: «Δύο χρόνια από την πανδημία η κατάσταση στην Πρωτοβάθμια Φροντίδα Υγείας η πολιτική της Κυβέρνησης και οι θέσεις του ΚΚΕ», με ομιλητή τον Γιώργο Λαμπρούλη, βουλευτή Λάρισας και μέλος της Επιτροπής Περιοχής Θεσσαλίας του ΚΚΕ. Η εκδήλωση θα γίνει σήμερα Σάββατο 2 Απριλίου και ώρα 7.30 μ.μ. στο Αμφιθέατρο του Γυμνασίου Γιάννουλης. Σημειώνεται ότι η αίθουσα της εκδήλωσης είναι ευρύχωρη και πως θα τηρηθούν όλα τα προβλεπόμενα μέτρα προστασίας.

*Πανθεσσαλική συγκέντρωσησυνταξιούχων
12 ΑΠΡΙΛΙΟΥ ΣΤΗ ΛΑΡΙΣΑ
Με μαζική συμμετοχή πραγματοποιήθηκε στο Εργατικό Κέντρο Βόλου η σύσκεψη των Διοικητικών Συμβουλίων των συνταξιουχικών οργανώσεων του Βόλου, της Λάρισας, των Φαρσάλων, της Ελασσόνας και του Τύρναβου.
Στη σύσκεψη αποφασίστηκε η πραγματοποίηση πανθεσσαλικής συγκέντρωσης στις 12 Απρίλη στις 10.30 π.μ. στην Κεντρική πλατεία της Λάρισας.
Το επόμενο διάστημα θα γίνουν παρεμβάσεις και εξορμήσεις σε όλους τους νομούς της Θεσσαλίας για τη σημερινή κατάσταση στο δημόσιο Σύστημα Υγείας και για την καλύτερη προετοιμασία και την οργάνωση της συγκέντρωσης.
Παράλληλα απηύθυναν κάλεσμα στις απεργιακές συγκεντρώσεις των εργαζομένων του ιδιωτικού και δημόσιου τομέα που θα γίνουν στις 6 Απρίλη σε κάθε νομό της Θεσσαλίας.

*Εθελοντική αιμοδοσία στη στοά Μανωλάκη
ΤΟ ΣΑΒΒΑΤΟ 9 ΑΠΡΙΛΙΟΥ
Το Τμήμα Εθελοντών Ενηλίκων του Εργαστηρίου Ζωής του Κέντρου Πρόληψης Π.Ε. Λάρισας – ΟΚΑΝΑ στο πλαίσιο των δράσεων κοινωνικής προσφοράς που αναπτύσσει, διοργανώνει εθελοντική αιμοδοσία σε συνεργασία με το τμήμα Αιμοδοσίας του Γενικού Νοσοκομείου Λάρισας, το Σάββατο 9 Απριλίου, τις ώρες 9:00 με 13:00 στη στοά της Μανωλάκη 9-11,σε εξωτερικό χώρο με την τήρηση όλων των προβλεπόμενων υγειονομικών μέτρων.
Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να καλείτε στο Κέντρο Πρόληψης στο τηλέφωνο 2410-555.935 (ώρες 09.00 – 14.00).

 

Πρωτοβουλία για νέο Κομμουνιστικό κόμμα αύριο στη Λάρισα

Η Συνέλευση για την ίδρυση Επιτροπής Βάσης της «Πρωτοβουλίας για σύγχρονο κομμουνιστικό πρόγραμμα και κόμμα» στη Θεσσαλία, θα γίνει αύριο Κυριακή 3 Απριλίου, στις 11.30 το πρωί στο ξενοδοχείο Διόνυσος (Λ. Κατσώνη 24) της Λάρισας. Θα παρουσιαστεί η εισήγηση της Πανελλαδικής Γραμματείας από τον Νίκο Πελεκούδα και θα ακολουθήσει συζήτηση για την περίοδο, τον ρόλο και τη δράση της Επιτροπής.


Στις κάλπες οι Λαρισαίοι οδοντίατροι

Στις κάλπες προσέρχονται αύριο Κυριακή οι οδοντίατροι της Λάρισας προκειμένου να εκλέξουν τα μέλη του νέου Διοικητικού Συμβουλίου του συλλόγου τους και τους αντιπροσώπους για την Ομοσπονδία.
Η εκλογική διαδικασία θα πραγματοποιηθεί στα γραφεία του Συλλόγου, Ερ. Σταυρού 9-17, 3ος όροφος, από τις 9:00 π.μ. έως τις 19:00.

 

 

 

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
DEREE 2-4-24
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass