Μεγάλη η προσέλευση στην 96η Αιμοδοσία της «Ελπίδας»

ΟΙ ΚΑΤΟΙΚΟΙ ΤΟΥ ΑΜΠΕΛΩΝΑ ΕΔΩΣΑΝ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΤΟ «ΠΑΡΩΝ» ΕΜΠΛΟΥΤΙΖΟΝΤΑΣ ΤΗΝ ΤΡΑΠΕΖΑ ΑΙΜΑΤΟΣ ΜΕ 60 ΦΙΑΛΕΣ

Δημοσίευση: 21 Απρ 2022 16:10

Ικανοποιητική ήταν η προσέλευση και παρά τις αντίξοες καιρικές συνθήκες, στην 96η Αιμοδοσία που συνδιοργάνωσαν ο Σύλλογος Εθελοντών Αιμοδοτών Αμπελώνα «Η Ελπίδα» με την Περιφέρεια Θεσσαλία και η οποία πραγματοποιήθηκε τη Μεγάλη Τρίτη στον Αμπελώνα. Οι εθελοντές αιμοδότες έστειλαν ηχηρό μήνυμα ανθρωπιάς και αλληλεγγύης.


Πάνω από 60 κάτοικοι του Αμπελώνα και της περιοχής, άφησαν για λίγο τις πασχαλινές ασχολίες τους, αψήφησαν τη φοβία των ημερών, λόγω της γενικότερης κατάστασης που βιώνει η χώρα και βέβαια τις άσχημες καιρικές συνθήκες, αφού η αιμοδοσία πραγματοποιήθηκε σε ανοιχτό χώρο και προσήλθαν με χαρά, προθυμία και με υψηλό αίσθημα ευθύνης, στην Κεντρική πλατεία Αμπελώνα, σε έναν ευρύχωρο, ασφαλή και ειδικά διαμορφωμένο χώρο, για να πάρουν μέρος στην 96η εθελοντική αιμοδοσία του Συλλόγου Εθελοντών Αιμοδοτών «Η ΕΛΠΙΔΑ» για το Πάσχα και να προσφέρουν με την καρδιά τους και όλη την αγάπη τους μια μονάδα από το αίμα τους για τον πάσχοντα συνάνθρωπό μας. Αξίζει, βέβαια να σημειωθεί ότι, από τους προσερχόμενους αιμοδότες, 6 εθελοντές, προσήλθαν για πρώτη φορά.
«Ιδιαίτερη αναφορά, οφείλουμε να κάνουμε, στο προσωπικό του Κέντρου Αιμοδοσίας του ΓΝ Λάρισας, στους εξαίρετους γιατρούς κ. Σταμπουλτζή Ναούμ και Τζωρτζάτο Αναστάσιο, και στις τρεις ακούραστες νοσηλεύτριες, τις κ. Αθανασιάδου Γεωργία, Φώλλα Πόπη και Φωτιάδη Ηλέκτρα, που χάρη στην ευσυνειδησία τους και στο υψηλό αίσθημα ευθύνης, από το οποίο διακατέχονται, η αιμοληψία πραγματοποιήθηκε ομαλά και με πολύ μεγάλη επιτυχία.
Σημαντική όμως υπήρξε και η παρουσία των δύο ερυθροσταυριτισσών του Τοπικού Παραρτήματος Λάρισας. Τους αιμοδότες μας αυτούς, που πρόσφεραν το αίμα τους στην αιμοδοσία της «ΕΛΠΙΔΑΣ» για το Πάσχα, το Δ.Σ. του Συλλόγου τους ευχαριστεί θερμά και τους συγχαίρει από καρδιάς για την προσφορά τους, και τους εύχεται ολόψυχα «Χρόνια Πολλά», Καλή Ανάσταση και Καλό Πάσχα» αναφέρει η ανακοίνωση του Συλλόγου.
Τον χώρο της αιμοδοσίας επισκέφτηκαν ο περιφερειακός σύμβουλος κ. Λιούπας Νικόλαος, οι δημοτικοί σύμβουλοι κ. Αμάρι Σάμερ και Ροντούλης Στέλιος, επικεφαλείς των δημοτικών παρατάξεων,  «Η Πόλη που θέλουμε» και «Η Δράση Πολιτών» αντίστοιχα, ο δημοτικός σύμβουλος κ. Θωμάς Κόμπος, ο διευθυντής του Κέντρου Υγείας Τυρνάβου κ. Αντωνόπουλος Γιάννης, καθώς και ο πρώην πρόεδρος του Συλλόγου κ. Απόστολος Παπαϊωάννου, η πρόεδρος της Τοπικής Κοινότητας Αμπελώνα κ. Τσακνάκη Παρασκευή, οι τοπικοί σύμβουλοι κ. Μάριος Δημάκης και Νικόλαος Κούβελας.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
DEREE 2-4-24
ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΤΕΝΝΙΣ JUNIOR 2024
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass