«Οι πόλεις του μέλλοντος - Σύγχρονες, ασφαλείς και βιώσιμες»

ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΛΑΡΙΣΑΙΩΝ, ΝΤ. ΔΙΑΜΑΝΤΟ, ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΤΗΚΕ ΤΟ ΕΞΥΠΝΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΑΣΦΑΛΟΥΣ ΔΙΕΛΕΥΣΗΣ ΣΤΟ ΔΙΚΤΥΟ ΠΕΖΟΔΡΟΜΩΝ

Δημοσίευση: 22 Απρ 2022 15:06

Το «έξυπνο» σύστημα ελεγχόμενης πρόσβασης στα πεζοδρομημένα τμήματα της πόλης της Λάρισας, παρουσίασε ο αντιδήμαρχος Βιώσιμης Κινητικότητας και Συστημάτων Έξυπνης Πόλης του Δήμου Λαρισαίων Ντίνος Διαμάντος, στο πλαίσιο συνεδρίου με θέμα «Οι πόλεις του Μέλλοντος –

Σύγχρονες, Ασφαλείς και Βιώσιμες» που διοργάνωσε το Διεθνές Κέντρου Ψηφιακού Μετασχηματισμού και Δεξιοτήτων σε συνεργασία με τη Cisco και τους Δήμους Θεσσαλονίκης και Τρικκαίων.
Ο Δήμος Λαρισαίων κλήθηκε στο συνέδριο για να παρουσιάσει το πετυχημένο έργο της «Έξυπνης Λύσης ασφαλούς διέλευσης στο δίκτυο πεζοδρόμων». Ο κ. Διαμάντος παρουσίασε τη λειτουργία του συστήματος με την προβoλή ενημερωτικού video για την απόφαση της Δημοτικής Αρχής για την εγκατάσταση του συστήματος καθώς και ενημερωτικού video για τη λειτουργία του.
Επίσης ο κ. Διαμάντος παρουσίασε σειρά στοιχείων για τα θετικά αποτελέσματα που σημειώθηκαν στη λειτουργία της πόλης από την έναρξη λειτουργίας του συστήματος. Στην αντιπροσωπεία του Δήμου Λαρισαίων στο συνέδριο μετείχαν επίσης από το Τμήμα Κυκλοφοριακών Ρυθμίσεων η υπεύθυνη του συστήματος, Φωτεινή Μήτσιου, το μέλος του Κέντρου Ελέγχους του Συστήματος, Κατερίνα Κωστούλα, και η υπεύθυνη του Γραφείου Βοηθείας των πολιτών, Σταυρούλα Γκέκα.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
DEREE 2-4-24
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass