Εργα πνοής για τα Φάρσαλα

ΣΤΗ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΧΡ. ΚΕΛΛΑ ΚΑΙ ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΑΡΧΗΣ ΦΑΡΣΑΛΩΝ

Δημοσίευση: 27 Απρ 2022 16:10

Στο Δημαρχείο Φαρσάλων βρέθηκε ο αν. γραμματέας της Κ.Ο. της ΝΔ, βουλευτής ν. Λάρισας Χρήστος Κέλλας, όπου έγινε δεκτός από την αν. δήμαρχο και αντιδήμαρχο Διοικητικών και Οικονομικών Υπηρεσιών, Σοφία Χατζηπλή, τον αντιπρόεδρο της ΔΕΥΑ Φαρσάλων και πρ. αντιδήμαρχο Σταύρο Κουκουλιό και τον πρόεδρο του ΟΠΑΚΠΑ και πρ. αντιδήμαρχο Νίκο Γκατζόγια, από τους οποίους ενημερώθηκε για αναπτυξιακά έργα του Δήμου, αλλά και ζητήματα που απασχολούν τη Δημοτική Αρχή.


Η κ. Χατζηπλή, τον ενημέρωσε για την πορεία του εμβληματικού έργου ύδρευσης της επαρχίας, που χρηματοδοτείται από το Πρόγραμμα «Αντώνης Τρίτσης» και αφορά την “Αξιοποίηση ταμιευτήρων Τ.Κ. Ναρθακίου και Τ.Κ. Διλόφου για τις υδρευτικές ανάγκες της πόλης των Φαρσάλων”, συνολικού ύψους 21.756.190,26 ευρώ, μετά και τη δημοσίευση της σχετικής απόφασης, από τον αν. ΥπΕΣ Στέλιο Πέτσα.
Όπως τονίστηκε στη συνάντηση, η υλοποίηση του συγκεκριμένου έργου και των συνοδών του, θα επιλύσει το ιδιαίτερα οξυμένο πρόβλημα ύδρευσης της επαρχίας και θα ανακουφίσει όλους τους Φαρσαλινούς.
Στο ίδιο πνεύμα, συζητήθηκαν και οι εξελίξεις με τη δημοπράτηση του φράγματος Σκοπιάς, μέσω ΣΔΙΤ, που αναμένεται να γίνει το προσεχές διάστημα, έργο, που παρακολουθεί προσωπικά ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης.
Ο Χρήστος Κέλλας ενημερώθηκε από τους κ.κ. Χατζηπλή, Κουκουλιό και Γκατζόγια για την πορεία αποκατάστασης των ζημιών από τον «Ιανό» και την οικονομική συνδρομή του Δήμου στην εκτέλεση των έργων, ενώ ιδιαίτερη αναφορά έγινε στο πρόβλημα υποστελέχωσης του Δήμου, εξαιτίας και συνταξιοδοτήσεων των υπαλλήλων του. Οι δύο πλευρές συζήτησαν, ακόμα, για το πρόβλημα των ΔΕΥΑ, μετά το υψηλό ενεργειακό κόστος που βαραίνει τους προϋπολογισμούς τους.
Αμέσως μετά τη συνάντηση, ο κ. Κέλλας δήλωσε: «Επισκέφθηκα το Δημαρχείο Φαρσάλων, εκφράζοντας για μία ακόμα φορά τη στήριξή μου στη Δημοτική Αρχή, με την οποία βρίσκομαι σε συνεχή επαφή, για τη δρομολόγηση μιας σειράς έργων πνοής για την επαρχία, είτε αυτά είναι περιβαλλοντικά (υδρευτικά-αρδευτικά), είτε αντιπλημμυρικά, είτε αφορούν την αποκατάσταση των ζημιών από τον «Ιανό» ή και επιμέρους ζητήματα που σχετίζονται με τις Επιχειρήσεις και τους Οργανισμούς.
Ευχαριστώ την αντιδήμαρχο Σοφία Χατζηπλή και τους Σταύρο Κουκουλιό και Νίκο Γκατζόγια, για τη συνεργασία και την ενημέρωση.
Ταυτόχρονα, συζήτησα με τους φίλους, εκπροσώπους της Δημοτικής Αρχής, ζητήματα που αφορούν τον αγροκτηνοτροφικό κόσμο σε σχέση με το κόστος παραγωγής και το ενεργειακό κόστος, ενώ αναφερθήκαμε στις κυβερνητικές αποφάσεις που στοχεύουν στη στήριξη των νοικοκυριών, ιδιαίτερα των οικονομικά αδύναμων, για το εισαγόμενο πρόβλημα της ακρίβειας.
Όλοι μαζί, με εμπιστοσύνη στην Κυβέρνηση της ΝΔ, θα ξεπεράσουμε κι αυτήν την κρίση».

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
DEREE 2-4-24
ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΤΕΝΝΙΣ JUNIOR 2024
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass