Στο Κ.Υ. Γόννων η Δημοτική Αρχή Τεμπών

ΜΕ ΑΦΟΡΜΗ ΤΗΝ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΗΜΕΡΑ ΝΟΣΗΛΕΥΤΩΝ

Δημοσίευση: 13 Μαϊ 2022 15:22

Επίσκεψη στο Κέντρο Υγείας Γόννων πραγματοποίησαν ο δήμαρχος Τεμπών Γεώργιος Μανώλης και ο αντιδήμαρχος Βασίλειος Σίμος, με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Νοσηλευτών και συναντήθηκαν με τη διευθύντρια του Κ.Υ., κ. Μαρία Θεοδώρου, τους γιατρούς, τους νοσηλευτές και όλο

το προσωπικό. Ο Δήμαρχος ευχαρίστησε θερμά τους γιατρούς και το νοσηλευτικό προσωπικό για την άψογη παροχή των υπηρεσιών τους και τη συμβολή τους στην υγεία του κοινωνικού συνόλου.
Σε δήλωσή του ο δήμαρχος Τεμπών αναφέρει τα εξής: «Η φετινή Παγκόσμια Ημέρα Νοσηλευτών είναι ιδιαίτερα ξεχωριστή, διότι η υγειονομική κρίση με την πανδημία της Covid-19, ανέδειξε για μία ακόμα φορά την επιστημονική επάρκεια, τον επαγγελματισμό, αλλά και το τεράστιο πλεόνασμα ανθρωπιάς, ευθύνης και κοινωνικής αλληλεγγύης των Νοσηλευτών του δημόσιου Συστήματος Υγείας της χώρας μας. Ανάμεσα στους «ήρωες» των ημερών ανά τον κόσμο είναι και οι Νοσηλευτές που καθημερινά βρίσκονται στο πλευρό των ασθενών και παλεύουν κάτω από αντίξοες συχνά συνθήκες. Πέρα από το αυτονόητο ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ που τους οφείλουμε, χρειάζονται να γίνουν ακόμα πολλά. Να ενισχυθεί άμεσα το Σύστημα Υγείας, με πρόσθετο νοσηλευτικό προσωπικό και εξοπλισμό. Να εξασφαλιστούν στους νοσηλευτές μας καλύτερες και ασφαλέστερες συνθήκες εργασίας, αλλά και αμοιβές, που να ανταποκρίνονται στο δύσκολο έργο τους, θεσμοθετώντας ενιαίο κλάδο νοσηλευτών ΕΣΥ».

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
ΣΕΞ ΣΤΗ ΓΑΥΔΟ
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ 1-3-24
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass