Οι σταυροί των υποψηφίων στις εσωκομματικές εκλογές του ΣΥΡΙΖΑ ανά επαρχία του ν. Λάρισας

ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΑΝΝΑΣ ΒΑΓΕΝΑ ΚΑΙ ΑΡΗ ΑΓΡΑΦΙΩΤΗ

Δημοσίευση: 18 Μαϊ 2022 15:20

Παρουσιάζει ενδιαφέρον η κατανομή της σταυροδοσίας ανά επαρχία του νομού Λάρισας για τους 9 υποψήφιους για την Κεντρική Επιτροπή του ΣΥΡΙΖΑ, οι οποίοι ως Λαρισαίοι απέσπασαν και τον κύριο όγκο των σταυρών, ενώ -πλην εξαιρέσεων- οι υπόλοιποι 22 υποψήφιοι από τους άλλους θεσσαλικούς νομούς εξασφάλισαν ελάχιστες προτιμήσεις, πλην της μεγάλης οργάνωσης στην πόλη της Λάρισας.

Με δικαίωμα 4 σταυρών στους 31 Θεσσαλούς υποψηφίους για την Κεντρική Επιτροπή, τα 810 παλαιά μέλη του ΣΥΡΙΖΑ ψήφισαν ως ακολούθως στις οργανώσεις ανά επαρχία του νομού Λάρισας.
*Τύρναβος
Αγραφιώτης Άρης-7, Ακριβούλη Ζωή-18, Αναστασοπούλου Ελένη-18, Ζωγράφος Βασίλης-38, Μαγαλιού Ερμιόνη-27, Μίγας Βασίλης-34, Σδράλη Ελένη-1, Σταγιάννη Ελένη-6, Τζιώλας Θεόδωρος-0.
Από τους υπόλοιπους Θεσσαλούς αξιόλογο αριθμό σταυρών έλαβαν οι υποψήφιες Τρικάλων Παπαζεύκου Ουρανία 23, Καρδίτσας Γερούκη Ελένη-15.
*Κιλελέρ
Αγραφιώτης Άρης-18, Ακριβούλη Ζωή-9, Αναστασοπούλου Ελένη-8, Ζωγράφος Βασίλης-14, Μαγαλιού Ερμιόνη-11, Μίγας Βασίλης-3, Σδράλη Ελένη-7, Σταγιάννη Ελένη-17, Τζιώλας Θεόδωρος-0.
Από τους υπόλοιπους Θεσσαλούς: Τρίκαλα Παπαζεύκου Ουρανία-10.
*Τέμπη
Αγραφιώτης Άρης-9, Ακριβούλη Ζωή-7, Αναστασοπούλου Ελένη-3, Ζωγράφος Βασίλης-11, Μαγαλιού Ερμιόνη-8, Μίγας Βασίλης-2, Σδράλη Ελένη-2, Σταγιάννη Ελένη-3, Τζιώλας Θεόδωρος-0.
*Φάρσαλα
Αγραφιώτης Άρης-23, Ακριβούλη Ζωή-36, Αναστασοπούλου Ελένη-1, Ζωγράφος Βασίλης-26, Μαγαλιού Ερμιόνη-25, Μίγας Βασίλης-1, Σδράλη Ελένη-24, Σταγιάννη Ελένη-21, Τζιώλας Θεόδωρος-0.
Από τους υπόλοιπους Θεσσαλούς: ο Βολιώτης Παπαρούνας Χρήστος-18.
*Αγιά
Αγραφιώτης Άρης-29, Ακριβούλη Ζωή-4, Αναστασοπούλου Ελένη-3, Ζωγράφος Βασίλης-25, Μαγαλιού Ερμιόνη-18, Μίγας Βασίλης-3, Σδράλη Ελένη-17, Σταγιάννη Ελένη-24, Τζιώλας Θεόδωρος-0.
Από τους υπόλοιπους Θεσσαλούς: οι Βολιώτες Κατσούρας Σταύρος-22, Παπαρούνας Χρήστος-20.
*Ελασσόνα
Αγραφιώτης Άρης-53, Ακριβούλη Ζωή-73, Αναστασοπούλου Ελένη-13, Ζωγράφος Βασίλης-88, Μαγαλιού Ερμιόνη-27, Μίγας Βασίλης-36, Σδράλη Ελένη-12, Σταγιάννη Ελένη-37, Τζιώλας Θεόδωρος-99.
Από τους υπόλοιπους Θεσσαλούς: Ζώγας Γιώργος-34, Τρίκαλα Παπαζεύκου Ουρανία-17, Βολιώτες Κατσούρας Σταύρος-12, Μέμτσα Ρίτσα-11 και Αντωνιάδης Γιάννης -11.
*Φαλάνη
Αγραφιώτης Άρης-15, Ακριβούλη Ζωή-24, Αναστασοπούλου Ελένη-7, Ζωγράφος Βασίλης-24, Μαγαλιού Ερμιόνη-11, Μίγας Βασίλης-4, Σδράλη Ελένη-11, Σταγιάννη Ελένη-7, Τζιώλας Θεόδωρος-0.
*Λάρισα
Αγραφιώτης Άρης-74, Ακριβούλη Ζωή-172, Αναστασοπούλου Ελένη-41, Ζωγράφος Βασίλης-224, Μαγαλιού Ερμιόνη-177, Μίγας Βασίλης-16, Σδράλη Ελένη-175, Σταγιάννη Ελένη-51, Τζιώλας Θεόδωρος-29.
Από τους υπόλοιπους Θεσσαλούς: Σταμπουλής Γιώργος-53, Γερούκη Ελένη-37, Δριτσέλη Παναγιώτα-35, Ζιώγας Γιώργος-32, Κατσαβριά Χρυσούλα-33. Κατσούρας Σταύρος-31, Παπαζεύκου Ουρανία-27, Καλίας Θωμάς-27.
ΔΗΛΩΣΕΙΣ
«Θερμά συγχαρητήρια σε όλους τους συντρόφους που εκλέχθηκαν στην Κεντρική Επιτροπή του ΣΥΡΙΖΑ-Π.Σ. και σε τοπικό επίπεδο, στην Περιφέρεια Θεσσαλίας και σε Πανελλαδικό», απευθύνει η βουλευτής ΣΥ.ΡΙΖ.Α.-Π.Σ. Λάρισας Άννα Βαγενά, σημειώνοντας σε δήλωσή της: «Όλοι μαζί έχουμε τώρα την ευθύνη να κάνουμε πραγματικά τον ΣΥΡΙΖΑ-Π.Σ. ένα δυνατό κόμμα, αντάξιο των προσδοκιών του κόσμου που μας εμπιστεύεται. Ακόμα, καλωσορίζω τα χιλιάδες καινούργια μέλη που ήρθαν κοντά μας. Για εμένα είναι το ίδιο σημαντικά, ίσως και περισσότερο από τους παλιούς μου συντρόφους, γιατί δεν θα ήθελα ποτέ να απογοητευθούν για την εμπιστοσύνη που μας έδειξαν. Τώρα το σύνθημά μας είναι: «Αυτός ο ΣΥΡΙΖΑ θα είναι πρώτος στις εκλογές».
*Από την πλευρά του, ο Άρης Αγραφιώτης, που αναδείχθηκε πρώτος σε σταυρούς στη Θεσσαλία, αναφέρει σε χθεσινή του δήλωση: «Θα ήθελα να ευχαριστήσω όλα τα παλιά και νέα μέλη που συμμετείχαν στην εκλογική διαδικασία για την ανάδειξη του Προέδρου Αλέξη Τσίπρα και της Κεντρικής Επιτροπής του ΣΥΡΙΖΑ-Π.Σ. στη Θεσσαλία. Επίσης ευχαριστώ όλους και όλες για την εμπιστοσύνη που έδειξαν στο πρόσωπό μου με την εκλογή μου στην πρώτη θέση στη Θεσσαλία για την Κ.Ε. του ΣΥΡΙΖΑ-Π.Σ. Το μήνυμα ήταν ξεκάθαρο, δεν πάει άλλο με τη διακυβέρνηση της ΝΔ και του Μητσοτάκη. Όλοι μαζί σε κάθε χωριό, κάθε γειτονιά και κάθε πόλη της Ελλάδας ενώνουμε τις δυνάμεις μας για την πολιτική αλλαγή. Και θα τα καταφέρουμε».        Ζ.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
DEREE 2-4-24
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass