«Στο έλεος της αδιαφορίας της Δημοτικής Αρχής οι σεισμόπληκτοι»

Ν. ΕΥΑΓΓΕΛΟΥ: ΑΝΟΙΧΤΕΣ ΟΙ ΠΛΗΓΕΣ ΣΕ ΜΕΣΟΧΩΡΙ, ΑΜΟΥΡΙ, ΠΡΑΙΤΩΡΙ 14 ΜΗΝΕΣ ΜΕΤΑ

Δημοσίευση: 18 Μαϊ 2022 16:00

«Δεν έχει τέλος η ταλαιπωρία των κατοίκων στις σεισμόπληκτες περιοχές της Ελασσόνας», επισημαίνει σε σχετική του ανακοίνωση ο επικεφαλής της μείζονος αντιπολίτευσης και πρώην δήμαρχος κ. Ν. Ευαγγέλου.


Σύμφωνα με αυτή «στη διάρκεια της επίσκεψής του στα χωριά Μεσοχώρι, Αμούρι, Πραιτώρι ο κ. Ευαγγέλου συναντήθηκε με κατοίκους οι οποίοι του μετέφεραν την αγανάκτησή τους για την πλήρη αδιαφορία της Δημοτικής Αρχής Γάτσα στα προβλήματα που αντιμετωπίζουν.
Δεκατέσσερις ολόκληρους μήνες μετά τον καταστροφικό σεισμό, οι κάτοικοι παραμένουν σε κοντέινερς στο έλεος των καιρικών φαινομένων και χωρίς να διαφαίνεται καμία ελπίδα για αυτούς στο άμεσο μέλλον.
Οι κάτοικοι των σεισμόπληκτων εξέφρασαν στον κ. Ευαγγέλου την οργή τους για την αδιαφορία που συνεχίζει να επιδεικνύει η Δημοτική Αρχή η οποία όπως του μετέφεραν τους έχει εγκαταλείψει στο έλεος του Θεού.
Δυστυχώς για τη Δημοτική Αρχή το θέμα φαίνεται να μην την απασχολεί όπως θα έπρεπε αφού συνεχίζει να μην δίνει απαντήσεις στα καυτά ερωτήματα των κατοίκων των χωριών αυτών.
Η παράταξη της μείζονος αντιπολίτευσης και ο επικεφαλής της κ. Ν. Ευαγγέλου, έχουν φέρει το θέμα πολλές φορές προς συζήτηση στο δημοτικό συμβούλιο, αλλά ο κ. Γάτσας κατά την προσφιλή του μέθοδο «στρίβειν δια του αρραβώνος».
Τον αφήνουμε στην κρίση του λαού της Ελασσόνας».

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
DEREE 2-4-24
ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΤΕΝΝΙΣ JUNIOR 2024
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass