Υπογράφηκε η σύμβαση για την ανάπλαση του Συκουρίου

ΕΡΓΟ ΠΡΟΫΠΟΛΟΓΙΣΜΟΥ 400.000 ΕΥΡΩ

Δημοσίευση: 24 Μαϊ 2022 15:00

Μετά από μια πολύμηνη διαγωνιστική διαδικασία, υπεγράφη στο πρώην Δημαρχείο

στο Συκούριο, από τον δήμαρχο Τεμπών Γιώργο Μανώλη και τον ανάδοχο εργολάβο, η σύμβαση του έργου «Αναπλάσεις Οικισμού Συκουρίου», αρχικού προϋπολογισμού 399.000 ευρώ, συμπεριλαμβανομένου του ΦΠΑ. Το έργο χρηματοδοτείται από το Πρόγραμμα «Δράσεις Περιβαλλοντικού Ισοζυγίου» του Πράσινου Ταμείου και από ιδίους πόρους του Δήμου Τεμπών.
Η υπογραφή της σύμβασης έγινε παρουσία των αντιδημάρχων Ζήση Γκανάτσιου και Χρήστου Κρικώνη, του προέδρου της Κοινότητας Συκουρίου Μιχάλη Γκουντή, του τοπικού συμβούλου Γιώργου Λιόγκα, της προϊσταμένης της Τεχνικής Υπηρεσίας του Δήμου Γεωργίας Τσιτσιουβά, της υπαλλήλου της Τεχνικής Υπηρεσίας Γεωργίας Χαδουλού και εκπροσώπων της αναδόχου εταιρείας. Η συγκεκριμένη μελέτη συντάχθηκε από την Τεχνική Υπηρεσία του Δήμου Τεμπών, ικανοποιώντας τα αιτήματα και τις επιθυμίες της τοπικής κοινωνίας του Συκουρίου. «Η σύμβαση που υπογράψαμε σήμερα, αφορά αναπλάσεις εντός των ορίων του οικισμού Συκουρίου και συγκεκριμένα παρεμβάσεις κατά μήκος της κεντρικής οδού, Ηρώων Πολυτεχνείου, μέχρι την πλατεία Ρήγα Φεραίου. Με τη σημαντική συμβολή της Τεχνικής μας Υπηρεσίας και την αγαστή συνεργασία που έχουμε, επιτυγχάνουμε να εκτελούμε σημαντικά έργα σε μία πολύ δύσκολη οικονομική περίοδο, τα οποία διευκολύνουν την καθημερινότητα των συμπολιτών μας.
Δημιουργούν συνθήκες ασφάλειας των πεζών και καλυτέρευση της ποιότητας ζωής των πολιτών μας, έργα σπουδαία, τα οποία είναι ζωτικής σημασίας και άμεσης προτεραιότητας στην περιοχή μας», σημείωσε ο δήμαρχος Γιώργος Μανώλης.

 

 

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
ΣΕΞ ΣΤΗ ΓΑΥΔΟ
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ 1-3-24
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass