«Ετοιμες οι μπουλντόζες του Δήμου για τη διάνοιξη της οδού Τσιτσάνη»

ΑΠΟΖΗΜΙΩΘΗΚΑΝ ΑΚΙΝΗΤΑ ΙΔΙΩΤΩΝ, ΕΝ ΑΝΑΜΟΝΗ ΑΠΑΝΤΗΣΗΣ ΓΙΑ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΗ ΕΚΤΑΣΗ - ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ ΕΚΦΡΑΣΤΗΚΕ ΑΠΟ ΤΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΓΙΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΣΤΗΡΙΞΗ ΣΤΟ ΓΕΝΙΚΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΛΑΡΙΣΑΣ

Δημοσίευση: 08 Ιουν 2022 21:07

«Στην οδό Τσιτσάνη είναι έτοιμες οι μπουλντόζες του Δήμου να προχωρήσουν

στη διάνοιξή της, με την κατεδάφιση των ακινήτων ιδιωτών, οι οποίοι έχουν αποζημιωθεί…» δήλωσε ο αντιδήμαρχος Πολεοδομίας κ. Νίκος Καλτσάς, στο πλαίσιο της χθεσινής συνεδρίασης του Δημοτικού Συμβουλίου Λαρισαίων. Παράλληλα σε ό,τι αφορά την παραχώρηση έκτασης από το στρατόπεδο Μπουγά για την ολοκλήρωση της διάνοιξης του υπόλοιπου της οδού και της σύνδεσής της με την οδό Φαρσάλων, ο κ. Καλτσάς ανάφερε ότι πρόσφατα πραγματοποιήθηκε σε πολύ καλό κλίμα, συνάντηση του δημάρχου Λαρισαίων, γι’ αυτό το θέμα, με τον Στρατηγό της 1ης Στρατιάς και προσεχώς θα κατατεθεί και εγγράφως το αίτημα του Δήμου στη Στρατιά. Το θέμα της οδού Τσιτσάνη συζητήθηκε στη συνεδρίαση μετά από ερώτηση που κατέθεσε ο δημοτικός σύμβουλος της παράταξης «Λάρισα Μπροστά» Κων. Αργυρόπουλος.

ΣΤΗΡΙΞΗ ΣΤΟ ΓΕΝΙΚΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΛΑΡΙΣΑΣ
«Να πραγματοποιηθεί μια ευρεία σύσκεψη φορέων, με πρωτεργάτη τον δήμαρχο και σε συνεργασία με την Περιφέρεια Θεσσαλίας, προκειμένου να ασκηθεί πίεση στους αρμόδιους φορείς για τη χρηματοδότηση ανακατασκευής και συντήρησης των υποδομών του Γενικού Νοσοκομείου Λάρισας» πρότεινε ο δημοτικός σύμβουλος Μάριος Ξηρομερίτης. Τη σύμφωνη γνώμη του επικεφαλής της «Ορμής Ανανέωσης» κ. Γαμβρούλα, βρήκε η πρόταση του κ. Ξηρομερίτη, ενώ ο επικεφαλής της «ΠΡΑΞΙ» κ. Γούλας ζήτησε «να αποτελέσει αίτημα του Δήμου, η δημιουργία ενός ανεξάρτητου και σύγχρονου Νοσοκομείου στη Λάρισα». «Να συζητηθεί ξανά αυτό το σοβαρό θέμα σε ένα επόμενο Δημοτικό Συμβούλιο» πρότεινε τέλος ο πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Δημ. Τάχος.

ΠΛΑΤΕΙΑ ΣΤΟΝ ΙΠΠΟΚΡΑΤΗ
Ο επικεφαλής της «ΠΡΑΞΙ» κ. Παν. Γούλας, ρώτησε χθες στη συνεδρίαση για την πορεία του θέματος δημιουργίας πλατείας στη συνοικία Ιπποκράτη, σε οικόπεδο 4 στρεμμάτων, όπως είχε δεσμευθεί η δημοτική αρχή. Σύμφωνα με απάντηση του αντιδημάρχου κ. Διαμάντου, φαίνεται ότι νομικά και πολεοδομικά προβλήματα φρενάρουν τη δημιουργία της.
*Σε ανάθεση μελέτης αξιολόγησης των δεσμευμένων και των κοινόχρηστων χώρων στον Δήμο Λαρισαίων, είναι έτοιμος να προχωρήσει ο Δήμος, όπως ανάφερε χθες, ο αντιδήμαρχος κ. Ντίνος Διαμάντος, με επιχορήγηση ύψους 60.000 ευρώ που έχει εγκριθεί από το Πράσινο Ταμείο.
ΛΕΝΑ ΚΙΣΣΑΒΟΥ

 

 

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
DEREE 2-4-24
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass