Επιζητώ να αποδείξω την αλήθεια ενώπιον των Δικαστικών αρχών

Θ. ΝΑΝΟΥΛΗΣ ΠΡΟΣ ΑΘ. ΝΑΣΙΑΚΟΠΟΥΛΟ

Δημοσίευση: 16 Ιουν 2022 16:00

Σύρθηκα ως κατηγορούμενος ενώ δεν είχα καμία ευθύνη και εμπλοκή στην ύπαρξη ελλείμματος τονίζει ο ανεξάρτητος δημοτικός σύμβουλος Κιλελέρ Θεοφάνης Νανούλης, δηλώνοντας ότι επιδιώκει την αποκάλυψη της αλήθειας, τη δικαίωσή του και την αναζήτηση ευθυνών.


Απαντώντας σε όσα υποστήριξε ο δήμαρχος Κιλελέρ Θανάσης Νασιακόπουλος ο δημοτικός σύμβουλος σε γραπτή δήλωσή του αναφέρει:
Κε Δήμαρχε, γνώμονας των ενεργειών μου και άμεσος σκοπός μου είναι μόνο η αποκάλυψη της αλήθειας, αφού δυστυχώς δεν φροντίσατε εσείς να το πράξετε. Σας διευκρινίζω λοιπόν ότι η κατάθεση αναφοράς γεγονότων από εμένα ενώπιον του κου Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών προς αυτό και μόνο κατατείνει, στο να αποδειχθεί η αλήθεια και να αποκατασταθεί η τιμή και υπόληψή μου, διότι τιμή και υπόληψη έχουμε και εμείς οι απλοί πολίτες, θίγεται δε αυτή από ενέργειες και παραλείψεις.
Καμία πολιτική σκοπιμότητα δεν υποκρύπτεται στην ενέργειά μου και δεν εκπροσωπώ κανέναν πολιτικό χώρο ή ομάδα αντίπαλή σας, άλλωστε είμαι ανεξάρτητος δημοτικός σύμβουλος και οι προθέσεις μου εξαντλούνται στην εκπροσώπηση των δικαιωμάτων και συμφερόντων των απλών συμπολιτών μου. Ούτε δήμαρχος επιθυμώ να γίνω, ούτε άλλο αξίωμα επιδιώκω.
Όσον αφορά τις αιχμές σχετικά με υποστήριξή μου από άλλους δημοτικούς συμβούλους, λυπάμαι αλλά στη φωτογραφία φαίνονται λίγοι, είναι όμως πολύ περισσότεροι, παρόλα αυτά δε η υποστήριξή τους είναι ηθική και δεν υποκρύπτει εξυπηρέτηση πολιτικών συμφερόντων. Αντί λοιπόν να ψάχνετε για εχθρούς και αντιπάλους, κάνετε αυτοκριτική, εσείς και οι στενοί σας συνεργάτες.
Κε Νασιακόπουλε, από το 2014 ενεπλάκην σε ένα δικαστικό αγώνα και σύρθηκα ως κατηγορούμενος, εγώ και άλλος δημοτικός σύμβουλος, ενώ από την αρχή γνωρίζατε ότι δεν είχα και δεν είχαμε καμία ευθύνη και εμπλοκή στην ύπαρξη ελλείμματος. Δεν είχα καμία πρόσβαση σε χρήματα, τραπεζικούς λογαριασμούς και από κανένα στοιχείο δεν προέκυπτε κάτι τέτοιο. Αντίθετα, από το πρώτο χρονικό διάστημα γνωρίζατε ποιος ήταν ο υπαίτιος, αφού αυτός ο ίδιος επέστρεψε το ποσό των 71.000 ευρώ. Γνωρίζατε φυσικά ότι αυτός που επιστρέφει χρήματα, ευθύνεται, όμως ενώ είχε πρόθεση το ίδιο πρόσωπο να επιστρέψει και το υπολειπόμενο ποσό, ασήμαντο πλέον σε σχέση με ό,τι επέστρεψε, ωθήθηκε στην άρνηση επιστροφής, ίσως από πρόσωπα που τελικά επεδίωκαν να αναδείξουν το όλο ζήτημα ως σκάνδαλο της προηγούμενης Δημοτικής Αρχής. «Τερτίπια» μάλλον της πολιτικής, που παρασύρουν όμως αθώους.
Κε Νασιακόπουλε, ακόμη και σήμερα αποκρύπτετε την αλήθεια, δεν αποκαλύπτετε ούτε τη σειρά των γεγονότων, ούτε τον υπεύθυνο και επιλέξατε να μην προβείτε σε δήλωση περί συνέχισης της ποινικής διώξεως, όπως απαιτούσε ο νόμος, προφανώς για να αιωρούνται οι σε βάρος μας κατηγορίες. Διότι ως γνωστόν, εάν δεν αθωωθείς, θεωρείσαι ένοχος, και εγώ ήθελα και θέλω να αναγνωρισθεί η έλλειψη ενοχής μου, δηλαδή να αθωωθώ. Βέβαια είναι μάλλον ατυχής η προσπάθειά σας να επιρρίψετε τις ευθύνες στη νομική σας σύμβουλο, αφού γνωρίζετε ότι εσείς έχετε την ευθύνη για όλες τις πράξεις και παραλείψεις των οργάνων του Δήμου.
Αυτό λοιπόν επιδιώκω σήμερα, την αποκάλυψη της αλήθειας, τη δικαίωσή μου και βέβαια την αναζήτηση ευθυνών για τις παραλείψεις…
Τέλος, να σας κάνω σαφές, ότι δεν φοβάμαι τα δικαστήρια, αλλά επιδιώκω να κληθώ και να μου δοθεί επιτέλους η ευκαιρία να πω τα πράγματα με το όνομά τους, παράλληλα δε σας δηλώνω ότι έχω πρόθεση άμεση να διεκδικήσω εγώ πρώτος την αποκατάσταση της τιμής και της υπόληψής μου, που έχει θιγεί όλα αυτά τα χρόνια και συνεχίζει να θίγεται δυστυχώς».

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
DEREE 2-4-24
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass