Ζητούν ...έναν δρόμο!

ΦΩΝΗ ΑΓΑΝΑΚΤΗΣΗΣ ΑΠΟ ΜΟΝΙΜΟΥΣ ΚΑΤΟΙΚΟΥΣ ΚΑΙ ΠΑΡΑΘΕΡΙΣΤΕΣ ΤΟΥ ΑΓΙΟΚΑΜΠΟΥ ΠΡΟΣ ΤΗ ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΑΡΧΗ ΑΓΙΑΣ

Δημοσίευση: 22 Ιουν 2022 15:30

ΑΓΙΑ (Γραφείο «Ε»)
Μέσω της εφημερίδας με επιστολή διαμαρτυρίας προσπαθούν 25 κάτοικοι του Αγιοκάμπου (τα ονόματά τους είναι στη διάθεση της «Ε») να ωθήσουν τις αρμόδιες Υπηρεσίες του Δήμου Αγιάς, ώστε άμεσα να καθαρίσουν βασικό αγροτικό δρόμο, όπου βρίσκονται μόνιμες ή εξοχικές κατοικίες

τους. Επισημαίνουν, μάλιστα, πως ο Δήμος έχει ενημερωθεί για το πρόβλημα, αλλά ανταπόκριση στο αίτημά τους ως τώρα δεν υπήρξε.
Η επιστολή αναφέρει τα εξής:
«Εμείς που χρησιμοποιούμε έναν από τους βασικούς αγροτικούς δρόμους που συνδέει Αγιόκαμπο – Σκήτη από τη θέση Μετόχια διαμαρτυρόμαστε για την κατάσταση του δρόμου και ζητάμε άμεσα την παρέμβαση της Δημοτικής Αρχής Αγιάς, προκειμένου να γίνει κατάλληλος και προσβάσιμος ο δρόμος.
Σήμερα, μήνες μετά τις χειμερινές καταιγίδες, ο δρόμος έχει γίνει επικίνδυνος, ενώ οι βροχές επιτείνουν το κακό. Επιπλέον, τα άκοπα χόρτα και βάτα, δεξιά και αριστερά του δρόμου αυτήν την εποχή, πέρα από την επικινδυνότητα για πυρκαγιά, δυσκολεύουν πάρα πολύ την ασφαλή μετακίνηση των οχημάτων.
Τον συγκεκριμένο δρόμο χρησιμοποιούν αναγκαστικά και πολλοί που έχουν τα σπίτια τους παράπλευρα. Έφτασε καλοκαίρι και ακόμη ο Δήμος αδιαφορεί. Τι πρέπει να περιμένουμε λοιπόν; Την επόμενη κακοκαιρία για να εξαφανιστεί τελείως ο δρόμος;».

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
ΣΕΞ ΣΤΗ ΓΑΥΔΟ
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ 1-3-24
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass