Η ισότητα ξεκινά από τα παιδιά

ΑΠΟΝΕΜΗΘΗΚΑΝ ΤΑ ΒΡΑΒΕΙΑ ΠΑΝΘΕΣΣΑΛΙΚΟΥ ΜΑΘΗΤΙΚΟΥ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥ ΖΩΓΡΑΦΙΚΗΣ

Δημοσίευση: 23 Ιουν 2022 15:00

Τα βραβεία του πανθεσσαλικού μαθητικού διαγωνισμού «Σχεδιάζοντας με τα παιδιά το μέλλον για την ισότητα των φύλων» που διοργάνωσε η Περιφερειακή Επιτροπή Ισότητας των Φύλων Περιφέρειας Θεσσαλίας απονεμήθηκαν σε εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε στο νέο Διοικητήριο της Περιφέρειας, στη Λάρισα.


Θέμα του διαγωνισμού ήταν η σχεδίαση λογότυπου που θα αποτελεί στο εξής το επίσημο λογότυπο της Περιφερειακής Επιτροπής Ισότητας των Φύλων Περιφέρειας Θεσσαλίας, καθώς και η δημιουργία αφισών που θα προβάλλουν και θα στηρίζουν τις δράσεις της Επιτροπής. Στο διαγωνισμό έλαβαν μέρος 106 μαθητές Δημοτικού από τα σχολεία: 1ο Δημοτικό Αμπελώνα, 1ο Δημοτικό Γιάννουλης, Δημοτικό Σχολείο Γόννων, 14ο Δημοτικό Καρδίτσας, 5ο Δημοτικό Καρδίτσας, Δημοτικό Σχολείο Καρδιτσομάγουλας, 30ο Δημοτικό Λάρισας, 33ο Δημοτικό Λάρισας, Εκπαιδευτήρια Μπακογιάννη, 2ο Δημοτικό Οιχαλίας και 1ο Δημοτικό Φαρκαδόνας.
Οι 5 νικητές είναι:
Μπλέτσα Νεφέλη, 2ο Δημοτικό σχολείο Οιχαλίας (λογότυπο), Μητρούλα Παρασκευή, 33ο Δημοτικό σχολείο Λάρισας (αφίσα), Συρογιάννης Παναγιώτης Εκπαιδευτήρια Μπακογιάννη (αφίσα), Δαμιανίδης Βαγγέλης Εκπαιδευτήρια Μπακογιάννη (αφίσα), Χαλβατζάς Δομήνικος Εκπαιδευτήρια Μπακογιάννη (αφίσα).
Σε όλους τους μαθητές και τα σχολεία που συμμετείχαν στον διαγωνισμό απονεμήθηκαν έπαινοι.
«Η ισότητα ξεκινά από τα παιδιά. Συγχαρητήρια στη δραστήρια Περιφερειακή Επιτροπή Ισότητας των Φύλων της Περιφέρειας Θεσσαλίας για την καταπληκτική ιδέα και τις εκδηλώσεις που διοργανώνει συμβάλλοντας καθοριστικά στην προώθηση της ισότητας των φύλων. Συγχαρητήρια σε όλους τους μαθητές που συμμετείχαν στον διαγωνισμό και αποτύπωσαν τις ιδέες και τις σκέψεις τους μέσα από την καλλιτεχνική έκφραση, στους εκπαιδευτικούς που στήριξαν την προσπάθεια και ξέφυγαν από συνήθεις εκπαιδευτικές διαδικασίες, συγχαρητήρια στους γονείς, συγχαρητήρια σε όλους όσοι συνεργαζόμαστε και κάνουμε πράξη τη συλλογική διοίκηση από κάτω προς τα πάνω, με δράσεις προστιθέμενης αξίας για όλη την κοινωνία» δήλωσε ο περιφερειάρχης Θεσσαλίας Κώστας Αγοραστός. Την εκδήλωση συντόνισε η πρόεδρος της Περιφερειακής Επιτροπής Ισότητας των Φύλων Περιφέρειας Θεσσαλίας Λία Ρογγανάκη.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
DEREE 2-4-24
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass