Σύντομες Ειδήσεις

Δημοσίευση: 29 Ιουν 2022 14:59

Χωρίς επικοινωνίες η Αποκεντρωμένη
ΛΟΓΩ ΒΛΑΒΗΣ

Από την Αποκεντρωμένη Διοίκηση Θεσσαλίας και Στερεάς Ελλάδας ανακοινώθηκε χθες ότι λόγω εκτεταμένης βλάβης της οπτικής ίνας του μητροπολιτικού δικτύου του Δήμου Λαρισαίων στη συνοικία της Νέας Σμύρνης, έχουν προκληθεί δυσλειτουργίες στις παρεχόμενες υπηρεσίες της

Αποκεντρωμένης Διοίκησης Θεσσαλίας Στερεάς Ελλάδας, όπως:
- Αδυναμία τηλεφωνικής επικοινωνίας των πολιτών με τις υπηρεσίες μας που στεγάζονται στο κεντρικό κτίριο της Αποκεντρωμένης Διοίκησης.
- Αδυναμία των υπηρεσιών να επικοινωνήσουν τηλεφωνικά με τους πολίτες.
- Αδυναμία διεκπεραίωσης των αιτημάτων των πολιτών, για τον λόγο ότι όλες οι υπηρεσίες παρέχονται ηλεκτρονικά μέσω: Tου πληροφοριακού συστήματος διακίνησης εγγράφων «ΙΡΙΔΑ», του ηλεκτρονικού ταχυδρομείου (email), της εφαρμογής αλλοδαπών και μετανάστευσης, του δικτυακού τόπου και των εφαρμογών οικονομικής διαχείρισης κ.ά. που απαιτούν την ύπαρξη διαδικτύου.
«Είμαστε σε διαρκή επικοινωνία με τα αρμόδια Υπουργεία, τον Δήμο Λαρισαίων και τον πάροχο των ηλεκτρονικών αυτών υπηρεσιών, προκειμένου, το συντομότερο δυνατόν, να αποκατασταθεί η βλάβη που έχει προκληθεί» καταλήγει η ανακοίνωση.

 

Η Διεθνής Ενωση Αστυνομικών εορτάζει τον Απ. Παύλο

Η Τοπική Διοίκηση Λάρισας της Διεθνούς Ένωσης Αστυνομικών εορτάζει τον προστάτη της, Απόστολο Παύλο των Εθνών. Στο πλαίσιο του εορτασμού θα τελεστεί αρτοκλασία στο παρεκκλήσιο του Αγίου Αρτεμίου στο Αστυνομικό Μέγαρο Λάρισας σήμερα Τετάρτη 29 Ιουνίου στις 12 το μεσημέρι, μετά το πέρας της οποίας θα ακολουθήσει μικρή δεξίωση.


Πανηγυρίζει ο Ι.Ν. Αγ. Αποστόλων Πέτρου και Παύλου

Με λαμπρότητα αναμένεται να κορυφωθούν και φέτος οι λατρευτικές εκδηλώσεις στη μνήμη των Αγ. Αποστόλων Πέτρου και Παύλου στον φερώνυμο Ιερό Ναό Λάρισας σήμερα Τετάρτη 29 Ιουνίου 2022. Οι εκδηλώσεις ξεκίνησαν από τη Δευτέρα και αναμένονται να ολοκληρωθούν την Παρασκευή 1η Ιουλίου. Καθόλη τη διάρκεια της εορτής, στο Αρχονταρίκι της Ενορίας λειτουργεί πλούσια έκθεση εκκλησιαστικών ειδών και ειδών ευλάβειας μερίμνη της Νεανικής κινήσεως της Ενορίας.

 

Πανηγυρίζουν οι Αγιοι Ανάργυροι Αμυγδαλέας

Το εξωκλήσι των Αγίων Αναργύρων Αμυγδαλέας πανηγυρίζει την 1η Ιουλίου, σύμφωνα με το ακόλουθο πρόγραμμα:
-Αύριο Πέμπτη 30 Ιουνίου, στις 7.30 μ.μ., θα τελεστεί μέγας πανηγυρικός εσπερινός με αρτοκλασία και αγιασμό.
-Την Παρασκευή 1 Ιουλίου, στις 7 π.μ. θα τελεστεί όρθρος και εν συνεχεία πανηγυρική θεία λειτουργία με αρτοκλασία, ενώ στις 7.30 το απόγευμα θα τελεστεί ιερή παράκληση προς τιμή των Αγίων Αναργύρων.
Στις παραπάνω ακολουθίες θα τεθούν σε προσκύνηση τεμάχια εκ των ιερών λειψάνων των Αγίων Αναργύρων.

 

Γιορτάζει το εκκλησάκι των Αγίων Αναργύρων στον Δοξαρά

Την Παρασκευή 1η Ιουλίου, ανήμερα της γιορτής των Αγίων Αναργύρων οι συνταξιούχοι σιδηροδρομικοί Λάρισας «Άγιος Φίλιππος», οι φίλοι αυτών και το Πολιτιστικό Κέντρο Σιδηροδρομικών Λάρισας θα λειτουργήσουν στο εκκλησάκι των Αγίων Αναργύρων στον Δοξαρά. Θα ναυλωθεί λεωφορείο που αναχωρεί από την πλατεία του Σιδηροδρομικού Σταθμού Λάρισας στις 08.00 το πρωί. Η μεταφορά είναι δωρεάν, προσφορά των συνταξιούχων. Παρακολούνται όλοι να προσέλθουν για να τιμηθεί η μνήμη των αποθανόντων σιδηροδρομικών, ενώ υπενθυμίζεται πως θα τηρηθούν τα μέτρα για τον κορονοϊό.
Τηλέφωνο επικοινωνίας: 6977-744.376, 6945-636.829 και 6976-399.321.

 

Εκλογές την Κυριακή στον Εξωραϊστικό της Παλιουριάς

Εκλογές θα πραγματοποιήσει ο Εξωραϊστικός Σύλλογος Παλιουριάς την ερχόμενη Κυριακή 3 Ιουλίου και ώρα 11.30 μ.μ. στην ψαροταβέρνα «Το πέλαγος». Στις εκλογές έχουν κληθεί και ο δήμαρχος Αγιάς Αντώνης Γκουντάρας, ο πρόεδρος Τοπικού Συμβουλίου Βασίλειος Τσιντζιράκος και οι δημοτικοί σύμβουλοι Ιωάννης Τσιντζιράκος και Ευάγγελος Κρανιώτης.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
DEREE 2-4-24
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass