Το ΠΑΣΟΚ στα Φάρσαλα κατά της ακρίβειας

ΚΛΙΜΑΚΙΟ ΧΘΕΣ ΣΤΗ ΛΑΪΚΗ ΑΓΟΡΑ ΚΑΙ ΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΤΗΣ ΠΟΛΗΣ

Δημοσίευση: 29 Ιουν 2022 21:50

Από τα Φάρσαλα ξεκίνησε χθες περιοδεία στον νομό Λάρισας κλιμάκιο του ΠΑΣΟΚ - Κίνημα Αλλαγή παρουσιάζοντας τις θέσεις του κόμματος κατά της ακρίβειας στην κοινωνία, ενόψει της σημερινής επίσκεψης του Pροέδρου του κόμματος Νίκου Ανδρουλάκη στη Λάρισα.


Συγκεκριμένα, το κλιμάκιο περιόδευσε αρχικά στη λαϊκή αγορά των Φαρσάλων συζητώντας με πολίτες εμπόρους και παραγωγούς και στη συνέχεια μετέβη στο κέντρο συζήτησε επίσης με πολίτες και μοίρασε φυλλάδια με τις θέσεις του κόμματος ενάντια στην ακρίβεια, που αφορούν τους λογαριασμούς του ηλεκτρικού ρεύματος, τη μείωση της φορολογίας των καυσίμων μέχρι το τέλος του 2022, την αύξηση του κατώτατου μισθού, τη μείωση του ΦΠΑ στο 6% σε βασικά αγαθά και είδη διατροφής όπως προτείνει και η Ε.Ε., την πάταξη της αισχροκέρδειας με εντατικούς ελέγχους κ.ά.
Το κλιμάκιο αποτελούνταν από τον κ. Δημήτριο Μάντζιο, εκπρόσωπο Τύπου του ΠΑΣΟΚ – Κίνημα Αλλαγής, τον γραμματέα της Ν.Ε. Λάρισας κ. Γιάννη Μαλάκο, και την αναπληρώτρια γραμματέα κ. Ειρήνη Μπεκιάρη, το μέλος της Ν.Ε. Λάρισας κ. Γρηγόρη Γκουντόπουλο, τα μέλη της Κ.Ε. του κόμματος κ.κ. Κυριακή Παναγιωτοπούλου, Κώστα Σάββα, τον πρ. υποψήφιο βουλευτή κ. Γεώργιο Θεοδωρόπουλο και τον εκπρόσωπο της βουλευτή Λάρισας κ. Ευαγγελίας Λιακούλη, κ. Δημήτρη Μπικιώτη.

ΦΑΡΣΑΛΑ (Γραφείο «Ε»)
Του Γ. Γκαντέλου

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
DEREE 2-4-24
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass