Γραμματέας της ΔΑΠ-ΝΔΦΚ ο Λαρισαίος Κυρ. Σωτηρίου

ΣΠΟΥΔΑΣΕ ΣΤΗ ΣΧΟΛΗ ΑΡΧΙΤΕΚΤΟΝΩΝ ΜΗΧΑΝΙΚΩΝ ΧΑΝΙΩΝ

Δημοσίευση: 29 Ιουν 2022 16:40

Ο Κυριαζής Σωτηρίου, στέλεχος της ΔΑΠ-ΝΔΦΚ Πολυτεχνείου Κρήτης και απερχόμενος γραμματέας της ύστερα από δύο συναπτά έτη, αναλαμβάνει γραμματέας της ΔΑΠ-ΝΔΦΚ Ελλάδος. Σύμφωνα με σχετικό δελτίο Tύπου «η πορεία του ξεκίνησε πριν από πέντε χρόνια όταν έφυγε από τη Λάρισα, όντας μέχρι τότε μαθητής στα Εκπαιδευτήρια Ν. Μπακογιάννη, για να σπουδάσει στα Χανιά στη σχολή Αρχιτεκτόνων Μηχανικών, όπου και εντάχθηκε αμέσως στη ΔΑΠ-ΝΔΦΚ Πολυτεχνείου Κρήτης.

Η διαρκής του αφοσίωση στις ιδέες της παράταξης τον οδήγησαν σε αλλεπάλληλες επιτυχίες τόσο ως υπεύθυνος του τμήματος αλλά και ως γραμματέας Πόλεως.
Βρισκόταν πάντοτε στην πρώτη γραμμή της ΔΑΠ-ΝΔΦΚ Ελλάδος άλλοτε ως υπεύθυνος Τύπου και μέχρι πρότινος ως υπεύθυνος Πολιτικού Σχεδιασμού. Οι κόποι του, ανταμείφθηκαν, καθώς πλέον θα βρίσκεται στο τιμόνι της μεγαλύτερης φοιτητικής παράταξης με αποκλειστικό στόχο τον εκσυγχρονισμό και τον εξευρωπαϊσμό των ελληνικών πανεπιστημίων.
Όλα αυτά τα χρόνια συμπορεύεται με τον καλό του φίλο, τον Νίκο Γιάκα, πρώην στέλεχος της ΔΑΠ-ΝΔΦΚ Πολυτεχνείου Κρήτης και απόφοιτο της Σχολής Αρχιτεκτόνων Μηχανικών, ο οποίος αναλαμβάνει πλέον θέση στο Εκτελεστικό Γραφείο της ΟΝΝΕΔ, στον τομέα των Επιστημονικών Φορέων & των Παραγωγικών Τομέων. Στο παρελθόν έχει διατελέσει υπεύθυνος Επαρχιακών Οργανώσεων της ΔΑΠ-ΝΔΦΚ Ελλάδος και γραμματέας της ΔΑΠ-ΝΔΦΚ Πολυτεχνείου Κρήτης, επιτυγχάνοντας τότε, την πρώτη νίκη της Οργάνωσης στο ίδρυμα».

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
DEREE 2-4-24
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass