Ενημερώθηκαν για σπουδές και μηχανογραφικό δελτίο

ΣΤΟ ΠΛΑΙΣΙΟ ΤΟΥ 2ου ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ

Δημοσίευση: 30 Ιουν 2022 21:01

Τη δυνατότητα να ενημερωθούν διά ζώσης για περισσότερα από 80 προγράμματα

σπουδών που προσφέρουν 35 από τα μεγαλύτερα Εκπαιδευτικά Ιδρύματα στην Ελλάδα και το εξωτερικό, στο πλαίσιο του 2ου Φεστιβάλ Εκπαίδευσης Θεσσαλίας, που πραγματοποιήθηκε στην πλατεία Ταχυδρομείου στη Λάρισα, είχαν γονείς και μαθητές. Ο πρωτοποριακός θεσμός διοργανώνεται για δεύτερη φορά φέτος στη Λάρισα και, τόσο στην πλατεία, όπου στήθηκαν τα περίπτερα, όσο και στο κτίριο της Ιατρικής Σχολής, όπου έλαβε χώρα ενημερωτική εκδήλωση για τη συμπλήρωση των μηχανογραφικών, οι εντυπώσεις ήταν άριστες.
Σκοπός του Φεστιβάλ ήταν να αποκτήσει ο επισκέπτης συνολική εικόνα για τις προσφερόμενες ευκαιρίες και δυνατότητες στην εκπαίδευση και στη βελτίωση ατομικών προσόντων και δεξιοτήτων. Δόθηκε η δυνατότητα σε μελλοντικούς φοιτητές να αποκτήσουν άμεση και προσωπική άποψη, καθώς θα συναντήσουν σε έναν χώρο όλους τους φορείς εκπαίδευσης έχοντας την ευκαιρία να συζητήσουν μαζί τους κάθε τι που αφορά τις σπουδές τους. Μάλιστα, ορισμένοι Εκπαιδευτικοί Φορείς πρότειναν ειδικές προσφορές και υποτροφίες. Μεγάλο ενδιαφέρον υπήρξε και στην ημερίδα που έγινε στην Ιατρική Σχολή, με βασικό ομιλητή τον σύμβουλο Σταδιοδρομίας και ιδρυτή της LABORA Κωνσταντίνο Kότιο, ο οποίος ουσιαστικά ανέλυσε όλα όσα υποστήριξε με χθεσινή του συνέντευξη στην “Ελευθερία” για τους άξονες ενός σωστού επαγγελματικού προσανατολισμού και τις δυσκολίες στην επιλογή των σπουδών για τους μαθητές.
Γ.Ρ.

 

 

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
DEREE 2-4-24
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass