Λύσεις στα προβλήματα των στρατιωτικών

ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΕΣΠΕΘ ΜΕ ΤΗ ΣΤΕΛΛΑ ΜΠΙΖΙΟΥ

Δημοσίευση: 30 Ιουν 2022 15:50

Τα μέλη του Δ.Σ. της Ένωσης Στρατιωτικών Περιφέρειας Θεσσαλίας υποδέχτηκε στο πολιτικό της γραφείο η βουλευτής Λάρισας της ΝΔ κα Στέλλα Μπίζιου. Στη συνάντηση συζητήθηκε μια σειρά ζητημάτων που απασχολούν τους στρατιωτικούς των Ενόπλων Δυνάμεων και ο τρόπος με τον οποίο θα μπορούσαν να επιλυθούν.


Αμέσως μετά τη συνάντηση η κα Μπίζιου έκανε την ακόλουθη δήλωση: «Είναι πάντα μεγάλη μου χαρά να συναντώ ανθρώπους του στρατεύματος. Με τα μέλη της ΕΣΠΕΘ έχουμε άριστη συνεργασία μέσα από γόνιμους και εποικοδομητικούς διαλόγους, με γνώμονα πάντα τη βέλτιστη επίλυση των προβλημάτων που απασχολούν τον κλάδο. Σήμερα συζητήσαμε μια σειρά σημαντικών ζητημάτων, όπως η μισθολογική και συνταξιοδοτική εναρμόνιση των Μονίμων Εθελοντών Μακράς Θητείας (ΟΠΥ/ΕΠΥ/ΕΜΘ) με τη βαθμολογική τους προαγωγή, η υποχρεωτική συνταξιοδότηση των επαγγελματιών Οπλιτών στο 50ό έτος της ηλικίας, ακόμη και αν τα χρόνια υπηρεσίας τους δεν ξεπερνούν τα 22, με αποτέλεσμα να λαμβάνουν μειωμένη σύνταξη. Επίσης τα μέλη της αντιπροσωπείας με ενημέρωσαν για το θέμα της καταβολής της αποζημίωσης της νυχτερινής εργασίας, αλλά και για τα περίπολα πυρασφάλειας που επιβαρύνουν το στρατιωτικό προσωπικό.
Οι στρατιωτικοί μας είναι από τους πλέον νευραλγικούς επαγγελματικούς κλάδους και η εξεύρεση λύσεων στα προβλήματά τους, μικρά και μεγάλα, που δυσκολεύουν την καθημερινότητά τους, είναι προτεραιότητα για τη Νέα Δημοκρατία και για εμένα προσωπικά. Δεσμεύτηκα να επικοινωνήσω άμεσα με τον υπουργό Εθνικής Άμυνας, προκειμένου να τον ενημερώσω για τους προβληματισμούς και τα αιτήματα των μελών της ΕΣΠΕΘ.
Η Κυβέρνηση της ΝΔ στέκεται έμπρακτα στο πλευρό των Ενόπλων Δυνάμεων της πατρίδας μας, αναγνωρίζοντας τον κρίσιμο ρόλο τους στην ασφάλεια της χώρας μας».

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
DEREE 2-4-24
ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΤΕΝΝΙΣ JUNIOR 2024
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass